Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

kas dėl pypinimo,vakar man kažkoks (atsiprašau) asilas pradėjo pypinti,aš važiavau žiede antroj juostoj,pabaigus iškart persirikiuoju į pirmą juostą,bet važiavo pirmoj juostoj mašinos,ir pas mane juostuoj prieš mane mašina važiavo,tai nei persirikiuosi,nei paspausi gazo,o tas vyriokas man iš galo pypina,tai tik atsiradus galimybėj persirikiavau į pirmą juostą,ir kažkaip mano ranka išlindo pro langą,vidurinis pirštelis susilenkė. Tai tas vyriškis persikreipias su šypsena žiūrėjo,kas jam tokį gestą rodo. Tikrai neijaučiau verta to papypinimo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 08 09, 20:29)
o tai firma, kurioje dirbi, neturi savo darbuotojų stovėjimo aikštelės?

nea. centre paciam firma. uz direktoriaus ir pavaduotoju parkavima sumoka, o visi kiti kaip nori taip parkuojas, arba su trulais vazineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 09, 19:00)
nu kaip kiti nezinau, bet as kaiptik 70 -tukams nepypinu, jei nepradeda vaziuot ar dar ka- maza kas jam nutiko lotuliukas.gif  o vat jei masina be zenklo, o elgias keistai- tada tikrai pypinu

drinks_cheers.gif As taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 08 08, 11:17)
labas rytas suraitytas mirksiukas.gif

turiu dilemą.. g.gif  į pajūrį važiuosim su mano 70'uko mašiniuku. vairuos mb, kuriam jau seniai ženkliuko nereik. po nepilno mėn. ir man  70 ženkliuko nebereiks, o 90'ukas čia nepagelbės. tai sakau, kol mb vairuos autostrada, tai gal man ant to 70'tuko kokį LT lipduką užklijuot, nes važiuos mb tai tikrai ne ant 70 ar 90 km/h biggrin.gif  nors šiaip mentai jei stabdo, tai stabdydami mato tik mašiniuko priekį, nebent po to nueitų į galą pažiūrėt.. ar važiuot taip, kaip yra? jei stabdytų, tai mb teisės leidžia jam važiuot normaliu greičiu. nebent norėtų kabinėtis, tai gal tada kabintųsi, kad viršija mašiniuko skiriamąjį greitį 70.. vien žo, kaip čia geriau padarius?

MB jau daugiau nei menesi vazinejasi su M zenklu, nors jo stazas greit 10 metu bus lotuliukas.gif ir ne karta pro policijos ekipaza praleke beveik 100 km/h, o ir autostrada vazineja daugiau nei tuo 100 km/h ir nieko. Is pradziu manem, kad turesim problemu, bet kaip pastebejom, ir policijos pareigunai supratingi mirksiukas.gif tad i pajuri gali lekt drasiai, nes MB ir Klaipeda, ir Mazeikius ismaises su tuo M zenklu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 09, 19:00)
nu kaip kiti nezinau, bet as kaiptik 70 -tukams nepypinu, jei nepradeda vaziuot ar dar ka- maza kas jam nutiko lotuliukas.gif  o vat jei masina be zenklo, o elgias keistai- tada tikrai pypinu- as nervatike turbut blush2.gif  bet ziauriai nekenciu kai kelyje kas nors nesamones daro- papypinu, net jei kas nors uzkisa nerodes posukio, ar dar ka nors- tegu zino, kad nepatinka tokie veiksmai kitiems vairuotojams ax.gif

Klaipėdoj neteko matyt, kad kas pypintų kai užkiša, ar posūkių neparodo, išvis labai retai kas naudoja signalą (juk draudžiama, nebent avarijai išvengt), bet kartais tikrai labai norisi biggrin.gif

Mane irgi nervina akivaizdžiai grybaujantys ir be ženklo. Nežnai, kas jam, ar širdies priepuolis, ar telefonu kalba, ar mašina sugedo, ar šiaip, krūtas jaučiasi doh.gif
Vakar viena tokia moteriškė (be naujoko ženklo) triskart prieš mane geso įkalnėje, vis pariedėdama po pusmetrį. Gerai, kad iš anksto kažką negero įtarusi palikau vietos atsargai. Bet po antro karto vistiek pabandžiau nors kiek atbulom pasitraukti (ir ne bereikalo). Kadangi aš su ženklu, tai už manęs esantis irgi pasitaukė (matyt išsigando, kad neprognozuojama - tai aš doh.gif lotuliukas.gif ). Na, bet, kai ta moteriškė, galų gale, užkaukusi pajudėjo, viskas išsisprendė taikiai. Nepypino niekas. Bet juk būtų daug visiems aiškiau, jei tokia ,,su stažu" užsikabintų ženklą ,,be stažo" smile.gif

QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 09, 19:24)
nes nuo rugsejo tikrai nebus ir 5min nuo darbo vietu, nes as vaziuoju ant puses desimt, tai jau visi buna suleke ir visas vietas uzeme verysad.gif  nezinau kaip teks is naujo pratintis prie mikruskiu verysad.gif

Aš irgi dirbu miesto centre ir nuo 10 val., bet pas mus dar nėr tokios bėdos, visą rudenį ir žiemą pravažinėjau, visad rasdavau, kur įsispraust.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 09 rugpjūčio 2008 - 22:25
sveikos braskes 4u.gif
atsikeliau is ligos patalo karsta.gif
ateinu pasidziaugti kad ligos priremta vaziavau viena i poliklinika doctor.gif
jei atvirai tai net nezinau kaip ta vaziavima vertinti..bet gal jis isvis nevertinamas kai sedi pabalus slapia mergicka uz vairo uzkaitus iki 39,5 temp unsure.gif unsure.gif
bet davaziavau,priparkavau sikine masina,ir grizus i kiema dar tai sugebejau padaryti,poto jau lipdama i buta galvojau-ten tikrai buvau as ar jau man baltoji prasidejo bijau.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 10 rugpjūčio 2008 - 13:44
QUOTE(comep @ 2008 08 10, 14:43)
sveikos braskes  4u.gif
atsikeliau is ligos patalo karsta.gif
ateinu pasidziaugti kad ligos priremta vaziavau viena i poliklinika doctor.gif
jei atvirai tai net nezinau kaip ta vaziavima vertinti..bet gal jis isvis nevertinamas kai sedi pabalus slapia mergicka uz vairo uzkaitus iki 39,5 temp  unsure.gif  unsure.gif
bet davaziavau,priparkavau sikine masina,ir grizus i kiema dar tai sugebejau padaryti,poto jau lipdama i buta galvojau-ten tikrai buvau as ar jau man baltoji prasidejo bijau.gif  hihihi.gif

Oho, neseniai "iškepta" vairuotoja ir tokie bairiai? Tikriausiai dar pameni iš mokymosi, kad tokios būsenos vairuot negalima? Aš suprantu, kad gal nėra išeities, niekas kitas nenuveža, bet mergyt - rizikavai savo sveikata ir gyvybe. Galėjai rimtai prigrybaut ar net atsijungt už vairo būdama. Nebegąsdink taip daugiau.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 10, 15:04)
Oho,  neseniai "iškepta" vairuotoja ir tokie bairiai? Tikriausiai dar pameni iš mokymosi, kad tokios būsenos vairuot negalima? Aš suprantu, kad gal nėra išeities, niekas kitas nenuveža, bet mergyt - rizikavai savo sveikata ir gyvybe. Galėjai rimtai prigrybaut ar net atsijungt už vairo būdama. Nebegąsdink taip daugiau.

aha,kai nera kitos iseities,kai niekas nenuveza tai sedi pati ir vaziuoji,nes gali atsijungti viena namuose nenulekus pas gyd,o tada taves ten turbut sav niekas nerastu verysad.gif
pestute sliauzti turbut butu buve kvailiau,arba vaziuoti per 2 autobusus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 08 09, 23:24)
Klaipėdoj neteko matyt, kad kas pypintų kai užkiša, ar posūkių neparodo, išvis labai retai kas naudoja signalą (juk draudžiama, nebent avarijai išvengt), bet kartais tikrai labai norisi biggrin.gif

Mane irgi nervina akivaizdžiai grybaujantys ir be ženklo. Nežnai, kas jam, ar širdies priepuolis, ar telefonu kalba, ar mašina sugedo, ar šiaip, krūtas jaučiasi  doh.gif
Vakar viena tokia moteriškė (be naujoko ženklo) triskart prieš mane geso įkalnėje, vis pariedėdama po pusmetrį. Gerai, kad iš anksto kažką negero įtarusi palikau vietos atsargai. Bet po antro karto vistiek pabandžiau nors kiek atbulom pasitraukti (ir ne bereikalo). Kadangi aš su ženklu, tai už manęs esantis irgi pasitaukė  (matyt išsigando, kad neprognozuojama - tai aš doh.gif  lotuliukas.gif ). Na, bet, kai ta moteriškė, galų gale, užkaukusi pajudėjo, viskas išsisprendė taikiai. Nepypino niekas. Bet juk būtų daug visiems aiškiau, jei tokia ,,su stažu" užsikabintų ženklą ,,be stažo"  smile.gif

kurioj čia vietoj? blink.gif jaučiu nuo H. Manto sukant į Dariau ir Girėno, ne?

man ramu, aš nepypinu, pipynė sugedus biggrin.gif
Atsakyti
oi kaip man nesiseka parkuotis vis dar cry.gif kaip pykstu ant savęs, kad negaliu pasistatyt tarp mašinų ir atrodo, kad niekad nemokėsiu ir nepasistatysiu pati, be niekieno pagalbos verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
nagi, nesinervuok! ismoksi! 4u.gif as irgi dar nemoku, bet juk paprasyk kieno nors paga;bos ir pamokins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 08 10, 20:40)
nagi, nesinervuok! ismoksi!  4u.gif  as irgi dar nemoku, bet juk paprasyk kieno nors paga;bos ir pamokins  mirksiukas.gif

bėda, kad neturiu ko ir paprašyt, kas labai jau išmano, kažkaip reikia pačiai suktis verysad.gif tarp linijų nėra bėdos man įvažiuot, bet tarp maašinų doh.gif
Atsakyti