Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(violetamax @ 2008 08 19, 22:02)
Stai kelios kaliju puokstes 

Aciu, mergaites 4u.gif

QUOTE(Plumeria @ 2008 08 20, 00:00)
tikrai dau esu idėjus, nes jos man kažkaip prie širdies patapo
bet kiek atsiminiau tai tik šitą nuorodą
gal kas ir tiks ir įkris akin

Aciu, plumeria 4u.gif As pamenu, kad buvai pridejus, bet dabar nezinau kur ieskot blush2.gif Per visus puslapius eit tai... Fotkes kol uzkrauna doh.gif

QUOTE(Aidutea @ 2008 08 20, 07:55)
As uzsisakiau puokste is kaliju, ir paprasiau, kad jas tiesiog suristu graziai baltu kaspinu ir viskas  rolleyes.gif  dar floriste sake prides keleta karoliuku, bet pasakiau, kad ant koto nieko nelipdytu, nes vistiek nukrapstysiu smile.gif
man kalijos tikrai labai grazu  wub.gif

As tai galvoju, kad mes tiesiog kaliju nusipirksim ir pasidarysiu pati, arba MB mama padarys, o tai naginga. Man nieko mandro nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 20, 08:55)
As uzsisakiau puokste is kaliju, ir paprasiau, kad jas tiesiog suristu graziai baltu kaspinu ir viskas  rolleyes.gif  dar floriste sake prides keleta karoliuku, bet pasakiau, kad ant koto nieko nelipdytu, nes vistiek nukrapstysiu smile.gif
man kalijos tikrai labai grazu  wub.gif

Teisingai sakai thumbup.gif
Kai perkrauta ivairiausiu niekuciu puoksteje, man asmeniskai, labai negrazu.
Atsakyti
ačiū merginos... 4u.gif
Atsakyti
o as vis tiek noriu hortenziju.. 4u.gif labai tikiuos, kad mano diena nebus labai labai karsta.. jau sutariau vienam Kauno salone, kad padarys is hortenziju ir mazu orchideju, tikiuos, kad bus grazu.. bigsmile.gif labai laukiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 08 20, 16:27)
o as vis tiek noriu hortenziju..  4u.gif  labai tikiuos, kad mano diena nebus labai labai karsta.. jau sutariau vienam Kauno salone, kad padarys is hortenziju ir mazu orchideju, tikiuos, kad bus grazu..  bigsmile.gif labai laukiu..  ax.gif

Bus orchideju??? blink.gif o man sake, kad ju nebus, nes ne zydejimo metas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 21, 09:19)
Bus orchideju??? blink.gif o man sake, kad ju nebus, nes ne zydejimo metas  g.gif

Vakar buvaus su floristu susitikusi, tai jis sake,kad orchideju bus, tik brangiai labai kainuos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 21, 10:19)
Bus orchideju??? blink.gif o man sake, kad ju nebus, nes ne zydejimo metas  g.gif

niu nezinau... unsure.gif man sake, kad bus tokiu mazyciu, o man kaip tik i puokste tokiu ir reiketu.. tai net nezinau dabar.. patikino kad visko bus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 08 21, 10:59)
Vakar buvaus su floristu susitikusi, tai jis sake,kad orchideju bus, tik brangiai labai kainuos  blink.gif

Na orchidejos, nera pigus malonumas unsure.gif Siap jos labai grazu, norejau ir as puokste su orchidejomis darytis, bet kai pasake man floristai, kad ju tuo metu nebus,tai nusprendziau imti kalijas, kurios irgilabai grazu thumbup.gif
Atsakyti
mažyčių ir smulkių orchidėjų mačiau pirkti,šakelės kainą kai klausiau 8lt
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alionchik: 21 rugpjūčio 2008 - 23:03
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lars: 22 rugpjūčio 2008 - 08:00
QUOTE(Alionchik @ 2008 08 21, 23:01)

sita grazi
Atsakyti