Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(inesak @ 2008 09 10, 13:33)
yra pirkti šetelinge,berots kainuoja apie 3lt kažkur g.gif  4u.gif Būna rudos, tamsiai ir šviesiai žalios ir baltos spalvos mirksiukas.gif

O galima tiksliau? unsure.gif Kas tas "šetelingas"? g.gif As floristikoj esu visiskai zalia, tai sorry uz nesupratinguma blush2.gif Aciu labai!
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 09 10, 15:06)
O galima tiksliau? unsure.gif  Kas tas "šetelingas"?  g.gif As floristikoj esu visiskai zalia, tai sorry uz nesupratinguma  blush2.gif  Aciu labai!

ta parduotuvė randasi šiaurės miestelyje prie tomas filips mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 09 10, 14:49)
ta parduotuvė randasi šiaurės miestelyje prie tomas filips  mirksiukas.gif

Dekavoju, bandysiu ieskot aciuks.gif
Atsakyti
visada prašom
Atsakyti
Idomi smile.gif
Atsakyti
stai ir manoji puokstele ax.gif viso pulko galite pamatyti cia, bet gaila kokybe nekokia, nes pries vestuves buvo stresas ir per ji pamirsau nufotografuoti doh.gif
http://s337.photobuc...iovar/puokstes/
Atsakyti
Labai graziai atrodet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 09 11, 10:46)
stai ir manoji puokstele ax.gif viso pulko galite pamatyti cia, bet gaila kokybe nekokia, nes pries vestuves buvo stresas ir per ji pamirsau nufotografuoti doh.gif
http://s337.photobuc...iovar/puokstes/

man nepatinka ilgi kotai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 09 11, 12:09)
man nepatinka ilgi kotai  schmoll.gif

skonio reikalas, vieniems patinka ilgos kitoms trumpos, vienoms rozes, kitoms kalijos, vienoms baltos, kitoms margos... juk kiekviena renkasi tai ka nori smile.gif bent jau as puokste buvau patenkinta 100procentu, labai super buvo padaryta thumbup.gif
Atsakyti
keletas neblogu puoksteliu bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2008 09 02, 21:57)
maciau, kad labai graziu nuotrauku turit.. blush2.gif gal kazkokiu ideju del leliju galetumet pasiulyti - ir puokstes, ir siaip erdves puosimo... 4u.gif

nežinau koks puokščių stilius patinka, tai bandau visokių, o erdvių puošybai yra atskira tema ir ten esu nemažai idėjų pridėjus. gal su lelijom kiek mažokai, nes man pačiai šios gėlės nėra tos, į kurioms aš teikiu pirmenybę. tiesiog tariant nemėgstų jų kvapo.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 09 10, 11:54)
Aciu  4u.gif  O kur ju gauti gal zinai?
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti, kaip tos gelytes mazutes, kur su tamsiai melynais vyduriukais, vadinasi?  g.gif

Žinok man sakė, kaip jos vadinasi - bet labai įdomus pavadinimas ir aš pamiršau blush2.gif
Atsakyti