Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(juruze @ 2008 09 25, 16:53)
Stai ir manoji puokste  smile.gif  Dariausi pati ir likau laaabai patenkinta  thumbup.gif
user posted image

thumbup.gif
pasirodyk salę ax.gif mirksiukas.gif (aišku kitoj temoj) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 09 26, 10:58)
thumbup.gif
pasirodyk salę ax.gif  mirksiukas.gif (aišku kitoj temoj) biggrin.gif

Kad salei as nelabai kreipiau demesi. Mano anyta ja puose, nes ji tokia labiau megeja, ir man rodosi nuotrauku net nelabai yra kur matytusi kazkas blush2.gif
Atsakyti
Ir as pati darysiuos tongue.gif
Atsakyti
Ir as pati darysiuos tongue.gif
Atsakyti
cia mano puokste 4u.gif
Papildyta:
tokia kaip juruze @ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2008 09 26, 23:19)
cia mano puokste 4u.gif
Papildyta:
tokia kaip juruze @  bigsmile.gif

thumbup.gif
tik mano gal permazai ziedu buvo, bet laiptais sudetos atrode graziau negu lygiai thumbup.gif Kazkaip anksciau visai buvo vienodai kokia puokste bus, bet paskui taip uzsimaniau kaliuju..!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 09 26, 23:42)
thumbup.gif
tik mano gal permazai ziedu buvo, bet laiptais sudetos atrode graziau negu lygiai  thumbup.gif  Kazkaip anksciau visai buvo vienodai kokia puokste bus, bet paskui taip uzsimaniau kaliuju..!!!  doh.gif

as dar apie orchidejas svajojau.....bet galiausia nusprendziau kad bus kalijos ir nesigailiu...tik tas raistis ant kotu man labai nesilaike...nuotraukoj patosi kaip netvarkingai laikosi....kazka netaip padare... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 26 rugsėjo 2008 - 22:48
QUOTE(Nervita @ 2008 09 26, 23:47)
as dar apie orchidejas svajojau.....bet galiausia nusprendziau kad bus kalijos ir nesigailiu...tik tas raistis ant kotu man labai nesilaike...nuotraukoj patosi kaip netvarkingai laikosi....kazka netaip padare... ax.gif

As tai apvyniojau, apvyniojau ir prisiuvau ta galiuka, tai nesimate ir nekrito niekas, viskas puikia laikesi mirksiukas.gif
Atsakyti
O as svajoju apie bijunu puokste wub.gif
Kaip manot birzelio vidury ju butu?
Atsakyti
Prisižiūrėjau jūsų puokščių, nežinau net kokios man ieškot g.gif iki vestuvių liko vos menuo, o dar neieškojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2008 09 28, 20:23)
Prisižiūrėjau jūsų puokščių, nežinau net kokios man ieškot  g.gif  iki vestuvių liko vos menuo, o dar neieškojau  blush2.gif

na, manau, kad iš tokios gausos, tikrai galima kažką SAVO surasti
o jei dar mažai, tai dar galima paieškoti, tik reikia tiksliai žinoti kokių gėlių nori ir kokios formos turėtų būti puokštė cool.gif
Atsakyti
reikes pagalvot gerai g.gif zinau kad seskines turgely viena panele grazias puokstes daro smile.gif gal ji ka pasiulys rolleyes.gif
Atsakyti