Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
nors čia dirbtinės, bet gėlių derinys ir spalvos
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 10 21, 20:59)

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 10 21, 21:02)
ax.gif aciuks.gif
turėsiu galvoje ieškodama

paliulaite, bandžiau sumažinti, kompe susimažinau, bet kaip bandau įkelti, tai man rodo, kad blogas failas

Nam tada tikiuos, kad kas nores, tas issisaugos ir paziures smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 10 21, 23:59)

Kaip sios puokstes patiko su gerberais, o svarbiausia ilgai laikosi jie thumbup.gif
Atsakyti
merginos, kaip jus manot... ar geltonos spalvos geles per vestuves blogas zenklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 10 23, 00:01)
merginos, kaip jus manot... ar geltonos spalvos geles per vestuves blogas zenklas  g.gif

pakalnutės sako merginai: „Aš seniai tave įsimylėjęs“.
Gerberos reiškia flirtą, lengvą susižavėjimą.
Orchidėja – labai intymi gėlė, ją dovanoja tik labai artimiems žmonėms.
Neužmirštuolė prašo: „Atsimink mane“.
Geranija reikalauja slapto susitikimo.
Bijūnas kaltina nesusiprotėjimu. O Japonijoje – tai pavasario, turto ir džiaugsmo simbolis.
Amariliai – išdidumas.
Chrizantemų puokštė praneša apie draugiškus jausmus.
Kardelis laikomas pastovumo ir rūpestingumo simboliu.
Tulpė – persiškas begalinės meilės simbolis. Geltona tulpė simbolizuoja meilę be atsako, raudona – aistringą meilę, balta – apgaulingą meilę.
Gvazdikas – raudonas – susižavėjimą, rožinis – motinystę, baltas – tyrą meilę.
Papartis reiškia nuoširdumą, vienišumą ir susitaikymą.
Rožės simbolika glaudžiai susijusi su jos spalva. Raudona – meilės ir grožio simbolis, balta – nekaltybės, rožinė – švelnus prieraišumas, geltonos – turto ir saulės simbolis.
Irisas – taikos ženklas.

Vyriškomis gėlėmis laikomi kardeliai, narcizai, irisai, antiūrai, amariliai, kai kuriais atvejais tulpės.

Raudonos gėlės reiškia išskirtinę padėtį, aistrą.

Rožinės gėlės neutralios ir dovanojamos bet kokiomis progomis ir aplinkybėmis. Tai jaunystė ir švelnumas.

Oranžinė spalva reiškia džiaugsmą, saulę ir turtą.

Geltonos gėlės sukuria šilumos, šviesos, lengvumo ir linksmybių jausmą.

Balta spalva – tai tyrumas ir nekaltybė.

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

labai patiko ši puokštė iš vėdrynų
user posted image

Atsakyti
Sveikos,
na tiek cia pas jus tu puoksciu, grazu ziuret. As irgi ieskau dabar "savo" puokstes... smile.gif Labai noreciau, kad jinai butu kuo baltesne, kuo maziau zalumynu.Gal turi kas koki pavyzdeli? 4u.gif Arba is amariliu.... wub.gif Dievinu amarilius... wub.gif
Atsakyti
Mano buvo balta, paziurek kazkiek psl atgal pamatysi smile.gif buvo is gvazdyku ir dar kazkokiu gelyciu pamirsau ju pavadynima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2008 10 23, 14:43)
Sveikos,
na tiek cia pas jus tu puoksciu, grazu ziuret. As irgi ieskau dabar "savo" puokstes... smile.gif Labai noreciau, kad jinai butu kuo baltesne, kuo maziau zalumynu.Gal turi kas koki pavyzdeli?  4u.gif  Arba is amariliu....  wub.gif  Dievinu amarilius...  wub.gif

Specialiai tau - puokste su amariliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 10 23, 09:48)
user posted image

Kaip vadinasi sitos baltos gelytes? ax.gif
Atsakyti
štai mano puokštelė smile.gif paprasta, be jokių blizgalų, tik maži perliukai į gėlės žiedelį buvo įsmeigti smile.gif
Atsakyti