Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

pavasari, kai nelabai karshta turetu ne taip greit nuvyst, patveresni yra mazesni dar neprasiskleide ziedai..
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kaip grazu man is tulpiu thumbup.gif
Tik vat ar jos issilaikytu visa diena nenuvytusios g.gif
Atsakyti
Ash kiek radau info, tai jos taip greit nenuvysta, jei ta pacia diena yra nuskintos ir ziedai tik pradeje spalvintis.. bigsmile.gif
Atsakyti
g.gif na jei per zydejimo sezona zenysiesi,tai gerai,gal ir gausi katik skintu,o ka vasara daryt g.gif man ir labai jau grazu ax.gif
Atsakyti
manau, kad specializuotose parduotuvese ju gaut ir vasara ne problema, man net sausi sese dovanojo.. mirksiukas.gif
Atsakyti
na tai taip,gaut tai nesunku,bet jau tikrai nesvieziai skintu biggrin.gif
Atsakyti
as ir svajoju apie tulpiu puokste, tuokiames balandzio 24d, tikiuos tokiu laiku bus svieziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritusikas @ 2008 10 31, 14:03)
as ir svajoju apie tulpiu puokste, tuokiames balandzio 24d, tikiuos tokiu laiku bus svieziu   ax.gif

na jau tikrai, tokiu laiku rasi kokiu tik pageidausi.. thumbup.gif

Deimantuke33 tulpės žydi nuo balandžio pabaigos iki birželio pradžios, bet manau ir liepa lt be probemu ju gausi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villga: 31 spalio 2008 - 14:30
QUOTE(villga @ 2008 10 31, 15:25)
na jau tikrai, tokiu laiku rasi kokiu tik pageidausi..  thumbup.gif

Deimantuke33 tulpės žydi nuo balandžio pabaigos iki birželio pradžios, bet manau ir liepa lt be probemu ju gausi..  mirksiukas.gif

man liepa ir reiktu ax.gif sakai...jau darosi idomiau thumbup.gif
Atsakyti
Man sita puokste labai grazi user posted image
Atsakyti
as svajoju , kad gruodi gausiu tulpiu smile.gif nes vestuves pries pat kaledas
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2008 11 01, 12:08)
as svajoju , kad gruodi gausiu  tulpiu smile.gif  nes vestuves pries pat kaledas

manau, kad turetum gaut paieshkojus, nes ash pernai gimtadienio proga sausi, gavau tulpiu.. 4u.gif
Atsakyti