Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(kristi_ @ 2008 08 06, 12:27)
man irgi sake, bet mano burbului nieko nepasireiske  smile.gif
bet del viso ko nusipirkau paracetamolio zvakuciu jam.
laukiam ziniu kiek uzaugot  thumbup.gif

tokiems maziukams geriau yra eferangano zvakutes, jos silpnesnes

Atsakyti
aš ir jau nusipirkus paracetamolio turiu ax.gif
parašysim kaip mums sekės vakare, nes pas gydytoją tik 17 val ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 06, 12:41)
tokiems maziukams geriau yra eferangano zvakutes, jos silpnesnes

tai kad man gyd. paracetamolio israse ir jei reiks, tai naudot po puse zvakutes smile.gif
Atsakyti
Nu labas,tai prisiviriau koses,taipnorejau paplepet,jusu neradau,atidariau tema,o paskui ziuriu jau esam,kaip man dabar istrinti ta ana tema? g.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 08 06, 09:52)
Šiandien važiuosim svertis, matuotis ir skiepytis. Sako po šio skiepo labai dažai temperatūra užkyla  unsure.gif  na žiūrėsim kaip mums bus. O dar mūsų niekaip nepalieka bėrimas neaiškios kilmės  unsure.gif

pasidalinsiu,mano princese buvo paberta,is pradziu veidukas,paskui pradejo zemyn ikipilvuko,ne gausiai,bet matomai.tepiau su alyvuogiu aliejum,nes kaktele buvo pleiskanota taip pat,tai vienu metu kartu ir viska tepiau.Tikrai padeda,po kokia trieju dienu.As jau isitikinau,alyvuogiu aliejus geriau,nei visokie antibiotikiniai tepalai.Mano 5metu berniukui egzemyte ant smakro buvo,joks tepalas nepadejo,o kai pradejau su aliejum,praejo.Cia is praktikos,tikrai!!!!!!! thumbup.gif
Papildyta:
nekankinkit savo vaikuciu visokiom zvakutem,geriau kokia arbatele suduokit,juk jie tokie maziukai!!!!!!as netoleruoju,o tarp kitko,uzsieny,ju is viso net nera,tai susimastykit!!!!!!!!!as manau uzsieny daugiau ispruse,lietuva visada pagal rusus vaistus gere,kaip musu karta tetraciklina,nnuo kurio dantys pagelto.
As nemokau,bet pagalvokit apie savo atzalele.Arbatele tikrai suveiks geriau nei chemija,ane?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 06, 14:02)
pasidalinsiu,mano princese buvo paberta,is pradziu veidukas,paskui pradejo zemyn ikipilvuko,ne gausiai,bet matomai.tepiau su alyvuogiu aliejum,nes kaktele buvo pleiskanota taip pat,tai vienu metu kartu ir viska tepiau.Tikrai padeda,po kokia trieju dienu.As jau isitikinau,alyvuogiu aliejus geriau,nei visokie antibiotikiniai tepalai.Mano 5metu berniukui egzemyte ant smakro buvo,joks tepalas nepadejo,o kai pradejau su aliejum,praejo.Cia is praktikos,tikrai!!!!!!!  thumbup.gif
Papildyta:
nekankinkit savo vaikuciu visokiom zvakutem,geriau kokia arbatele suduokit,juk jie tokie maziukai!!!!!!as netoleruoju,o tarp kitko,uzsieny,ju is viso net nera,tai susimastykit!!!!!!!!!as manau uzsieny daugiau ispruse,lietuva visada pagal rusus vaistus gere,kaip musu karta tetraciklina,nnuo kurio dantys pagelto.
As nemokau,bet pagalvokit apie savo atzalele.Arbatele tikrai suveiks geriau nei chemija,ane?! g.gif

pažiūrėsim ką šiandien gydytoja pasakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 06, 13:36)
Nu labas,tai prisiviriau koses,taipnorejau paplepet,jusu neradau,atidariau tema,o paskui ziuriu jau esam,kaip man dabar istrinti ta ana tema? g.gif  blush2.gif  ax.gif

istrins

QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 06, 14:02)
pasidalinsiu,mano princese buvo paberta,is pradziu veidukas,paskui pradejo zemyn ikipilvuko,ne gausiai,bet matomai.tepiau su alyvuogiu aliejum,nes kaktele buvo pleiskanota taip pat,tai vienu metu kartu ir viska tepiau.Tikrai padeda,po kokia trieju dienu.As jau isitikinau,alyvuogiu aliejus geriau,nei visokie antibiotikiniai tepalai.Mano 5metu berniukui egzemyte ant smakro buvo,joks tepalas nepadejo,o kai pradejau su aliejum,praejo.Cia is praktikos,tikrai!!!!!!!  thumbup.gif
Papildyta:

mums buvo kojyte ties kirksnimi issute, nei sebamed'as, nei sudocrem'as, nei bepanten'as, nei poru milteliai, tai irgi tik alyvuogiu aliejus mus isgelbejo. o kas del zvakuciu, jos juk homeopatines
Atsakyti
o kokį alyvuogių aliejų naudojat? ar nėra svarbu?
Papildyta:
kaip tokiu oru rengt mažyle? Ruošti stuoj pradėsim pas daktarytę tai mastau kaip čia prengus, kad nesušaldyčiau ir neperkaitinčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 08 06, 14:18)
o kokį alyvuogių aliejų naudojat? ar nėra svarbu?
Papildyta:
kaip tokiu oru rengt mažyle? Ruošti stuoj pradėsim pas daktarytę tai mastau kaip čia prengus, kad nesušaldyčiau ir neperkaitinčiau  g.gif

manau jokios skirtumo del aliejaus, pabandyti verta.

o del aprengimo net nezinau, siandien dar osies nebuvau iskisusi. vakar buvo pas mus bjaurus oras, tai bodis ilgom rankovem, kelnytes, kojinytes ir megztukas. nuvyke megstuka nusivilkom, kad neperkaistu.
Atsakyti
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 06, 13:36)
Nu labas,tai prisiviriau koses,taipnorejau paplepet,jusu neradau,atidariau tema,o paskui ziuriu jau esam,kaip man dabar istrinti ta ana tema? g.gif  blush2.gif  ax.gif

tai sita priplepesim, eisim kitom. arba pervadink ja i 3 menuo, nes ten rgi jau i pabaiga
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 06, 12:22)
manau jokios skirtumo del aliejaus, pabandyti verta.

o del aprengimo net nezinau, siandien dar osies nebuvau iskisusi. vakar buvo pas mus bjaurus oras, tai bodis ilgom rankovem, kelnytes, kojinytes ir megztukas. nuvyke megstuka nusivilkom, kad neperkaistu.

Sveikute,as kai rengiu tai laisviau,tik dekuti paimu,jei ka galima suvyniot,vakar nusipirkau kojakelnes mergytei,cia retai ju pamatau,mes ir eisim pasisvert siandien tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 06, 12:22)
tai sita priplepesim, eisim kitom. arba pervadink ja i 3 menuo, nes ten rgi jau i pabaiga

nu gi prisidirbau,ane.sveikute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 06, 14:22)

ir šiandien pas mus oras ne koks doh.gif mastau apie bodika trumpom rankovytem, dzinsiukus-kombinzoniuką ir gal striukyte plonyte g.gif o viduje nurengčiau, masinoje atsagstyciau g.gif
Atsakyti