Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

niu klausykites...moterys... as be zodziu nuo vaiku ir mamu grozio 4u.gif sakau gal cia renkasi patcios graziausios lietuvos moterys ir ju vaikai? Labai fainai kad Kristi taip sugalvojo, ane? As savo maziukes nebegaliu paguldyt ant pilvo ax.gif su ranka pasistumia ir apsivercia...ant nugaros, blink.gif kiek bandom paguldyt, tiek neiseina, nes ji iskart verciasi... Ir atrodo, kad jai patinka taip vartytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 12, 17:18)
niu klausykites...moterys...  as be zodziu nuo vaiku ir mamu grozio 4u.gif  sakau gal cia renkasi patcios graziausios lietuvos moterys ir ju vaikai? 

prie gražiausių mamų ir pačią priskirti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
o vaikai dar grazesni uz mamas turi but blush2.gif
Atsakyti
As esu is Pasvalio, bet mokiausi kaune zemkej,tik ten galejai matyti. Arba esu i kazka panasi ax.gif
kristi_ pritariu kad vaikams noretusi visko kas geriausia ir graziausia. Ir dar as labai tikiuosi, kad mano dukrytes mane aplenks ir proto srityje ax.gif

tamosiuke, tavo maziuke bus sportininke mirksiukas.gif
Atsakyti
oho kiek pritausket kol manes nebuvo ir vaikuciu padaugejo fotkese... ax.gif tiesiog vienas uz kita grazesni... 4u.gif saunuoles mamytes,dekit daugiau,labai smagu paziuret kaip mazuciai auga... thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKUTES!

atsizymiu kad nuo 29 puslapio eisiu skaityti biggrin.gif o siaip diena superine buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina* @ 2008 08 12, 18:50)
As esu is Pasvalio, bet mokiausi kaune zemkej,tik ten galejai matyti. Arba esu i kazka panasi ax.gif

tada vadinasi panaši ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 12, 12:46)
MUSU SAITA SPATS SILCIAUSIAS ,PATS MIELIAUSIAS IR MES MAMYTES SUPER!!!!!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Kristina* @ 2008 08 12, 13:21)
As maitinu infamil misinuku, ji per para valgo man taip 1.30, 4.30, 9, 12, 3, 6, 9 val. ir vel is pradziu. Suvalgo apie 90 ml. Kartais buna ir 120, bet tada kita karta tik 60 ml. Galvoju ar uztenka g.gif

o nera ant pakuotes nurodyta kokio amziaus, koks kiekis turi buti ir kiek kartu?
pvz.: mes valgom 7 kartus (pagal pakuote 6 kartai turetu buti) ir taisau po 150 ml vandens+misinukas, nu bet buna kad tik koki 120 ml suvalgo, o siaip viska dazniausiai. mes valgom: 4-6h (cia tame tarpe kaip prabunda buna), 8h, 11h, 14h, 17h, 20h, 22-23h (tame tarpe)

QUOTE(vitalija25 @ 2008 08 12, 14:52)
sveikutes!!!
mes naudojam similak advance misinuka...
begu ziuret jusu fotkiu ir ymesiu savo  mirksiukas.gif

mes irgi si pradejom naudoti, bandem aptamil confort, dabar similaka bandom.

einu fotkiu ziureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 12, 21:31)
einu fotkiu ziureti  rolleyes.gif

o kieno ten dvi paskutines be pavadinimo? rolleyes.gif
Atsakyti
o vaikuciu grazumas, o mamyciu dailumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kristi_tu ten su pilvuku? koks aukstas. Saule* atrodai kaip visai negimdziusi, Laumene, dukriukas tavo akis paveldejo thumbup.gif daug ka dar norejau parasyti, bet isgaravo

einu ir as pakrausiu foto
Papildyta:
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 12, 21:41)
o kieno ten dvi paskutines be pavadinimo?  rolleyes.gif

nemano, dar as neidejau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=kristi_,2008 08 12, 21:41]
o kieno ten dvi paskutines be pavadinimo? rolleyes.gif

Labas vakaras
Kristi, negi klausimai gali kilti, kieno foto be pavadinimo ar.. kas gali kitų nesąmonių padaryti? lotuliukas.gif Aišku, kad mano blush2.gif Bet mokausi. Gal jau atsirado pavadinimas? Nuotraukos super - dar kartą įsitikinau - šis mėnuo pats geriausias, mamos pačios gražiausios, vaikučiai patys patys.. wub.gif
Jei ne brolienė, diena būtų super. Ačiū, kad esat čia. Pasiskaitinėju, pasirašinėju ir ant širdies lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 12, 21:45)
o vaikuciu grazumas, o mamyciu dailumas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
kristi_tu ten su pilvuku? koks aukstas. Saule* atrodai kaip visai negimdziusi, Laumene, dukriukas tavo akis paveldejo  thumbup.gif daug ka dar norejau parasyti, bet isgaravo

mūsų abiejų su vyru akys didelės, tai kai laukiausi vis juokavom, kad vaikkas bus kaip su akvalangu cool.gif
Atsakyti