Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir atstumas

Tikrai prašau nepykti, jei tokia tema jau yra ax.gif Tiesiog noriu Jūsų nuomonės būtent kalbant apie mano situaciją blush2.gif Tai va, prieš keletą savaičių sužinojau, jog įstojau mokytis i miestą esanti už 300 km nuo mano gimtojo smile.gif pora metų svajojau apie tą universitetą ir man pavyko thumbup.gif bet atsitiko taip, kad supratau kad čia, mano mieste visada buvo mano zmogus, kuris mokosi čia. (Ta prasme kalba eina apie mano vaikiną) rolleyes.gif Kaip manot ar imanoma išsaugoti draugystę ir be proto šiltus santykius esant toli vienas nuo kito? Labai del to stresuoju ir pergyvenu cry.gif Nenoriu jo prarasti, žinau, ir jis pats sake jog lauks manęs (tas išsiskyrimas truks apie metus), bet turiu labai nemažai pvz, kai poros praėjus vis porai menesių pasuka skristingais keliais verysad.gif verysad.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Nors visi kalba kad atstumas išskiria zmones, bet is savo patirties galiu pasakyti jei tie du žmones nores išsaugoti draugystę tai taip ir padarys. Ir tai gali buti labai didelis isbandymas ar Jūsų santykiai stiprus ir tvirti, jei jis paluš tai geriau dabar tai sužinoti negu po keliu metu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikekis, kad pavyks islaikyti artimus santykius, bet buk pasiruosus ir pokyciams gyvenime. Pora metu bendravom per atstuma su buvusiu vaikinu, susitikdami gal 3-4 kartus per metus kelioms savaitems, vasarai, galop salia atsirado kitas, galintis skirti daugiau demesio, bunantis salia, kai reikia, ir meile pirmajam naturaliai atsalo. Dar jis turejo daug sansu pataisyti situacija, atsirasti ten, kur buvau as, bet jis nemane, kad verta tai daryti, nenorejo palikt savo aplinkos, nors ji mano akimis tikrai buvo verta palikimo, taip ir ivyko issiskyrimas. Nenoreciau daugiau santykiu per atstuma, nuosirdziai sakau, kai ka beveiktum galvoje tik kaip greiciau prieit prie interneto sad.gif
Atsakyti
Atstumas nėra geras dalykas, bet stiprių jausmų nenugali. Mano situacija - aš iš Klaipėdos, jis iš Kauno. Mūsų draugystė prasidėjo man nuvažiavus pas jį dienai. Tai va, jau taip pusmetį ir važinėjamės vienas pas kitą savaitgaliais, kartais - kas antrą. Beje, tame nematome absoliučiai jokių sunkumų. Tarp mūsų nėra nei lašo nepasitikėjimo. Na, logiška, jei planuojam kartu ateitį, tai ir į pačius santykius žiūrim rimtai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 07 rugpjūčio 2008 - 09:50
Na manau viskas priklausys nuo jūsų santykių, jūsų ryšio ir t.t. Tikrai patikrinsite vienas kitą ir nuspresite ar jus turite likti kartu.
Tarkim aš su MB pradraugavau beveik 5 metus per atstumą. Aš gyvenau Klaipėdoje su tėvais, jis gyveno Jonavoje, aš studijavau Šiauliuose. Taip ir susitikinėdavome kas antrą savaitgalį, per pertraukas tarp egzamenų, per atostogas. Kadangi buvau gera tėvų mergytę turėjau dažnokai ir namo grįžinėti.
Nežinau kaip MB, bet aš turėjau kiekvienais mokslo metais po gerbėja lotuliukas.gif Sunkiausiai buvo atsispirti pirmam kurse, kai su saviškiu buvom tik kokius 4 mėnesius kartu, o čia toks gerbėjas pasimaišė ir dar man patinkantis ir su tokiu pat vardu. Bet meilė nugalėjo. Atsispiriau visoms pagundoms, tiesiog esu toks žmogu, jeigu įsimylėjau visi kiti man gali būti tik draugais. Besibaigiant 4 kursui MB dar ir į Iraką išvažiavo 6 mėnesiams. doh.gif
Rezultatas visko prieš 3 metus atšokom vestuves, prieš 2 metus susilaukėm nuostabaus sūnelio.
Linkiu, kad ir tavo istorija būtų su laiminga pabaiga

Atsakyti
Meile tikrai imanoma per atstuma, jei abu sieksit ja issaugot 4u.gif ... buna, kad poros buna atskirai 5 ir daugiau metu, ir atstumas buna ne 300km o tukstanciai... tad viskas priklauso nuo jusu abieju. bet tikiu, kad viskas bus taip, kaip turi buti. tegyvuoja meile wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Buružėlia @ 2008 08 06, 23:21)
Nenoriu jo prarasti, žinau, ir jis pats sake jog lauks manęs (tas išsiskyrimas truks apie metus), bet turiu labai nemažai pvz, kai poros praėjus vis porai menesių pasuka skristingais keliais verysad.gif  verysad.gif  cry.gif  cry.gif

Gal skirtingais keliais ir galit nepasukti, bet i sona, tai nusiteikit
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2008 08 07, 13:50)
Gal skirtingais keliais ir galit nepasukti, bet i sona, tai nusiteikit

kodėl turėtų nusiteikt? Kas čia? Nerašyta taisyklė, kad visi ne iš vieno miesto suka šonan?
Atsakyti
QUOTE(Buružėlia @ 2008 08 07, 00:21)
Kaip manot ar imanoma išsaugoti draugystę ir be proto šiltus santykius esant toli vienas nuo kito?

Draugystę taip...visa kita ne...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 08 07, 13:58)
Draugystę taip...visa kita ne...

Čia draugystę kaip statusą traktuoji ar ką kita? Ko, tavo manymu, negali išsaugoti 2 žmonės, kurie, sakykim, planuoja kartu ateitį, į santykius yra žiūrima rimtai ir tik 1 metus jie susitikinės rečiau?
Atsakyti
Na ką, reikia tikėtis, kad atstumas jus tik suartins. Bent man taip nutiko. Draugui išvažiavus santykiai net gi pagerėjo... Nors ir buvo sunku. Dabar net gi džiaugiamės, kad tada jam teko išvykti į užsienį. Bet juk Tu grįši pas jį arba jis pas tave atvažiuos mirksiukas.gif o jei vis gi atsitiktų kitaip - ką padarysi, matyt ne tas žmogus tau skirtas. Aišku, tikėkimės, kad taip nebus smile.gif Sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 08 07, 14:00)
Čia draugystę kaip statusą traktuoji ar ką kita? Ko, tavo manymu, negali išsaugoti 2 žmonės, kurie, sakykim, planuoja kartu ateitį, į santykius yra žiūrima rimtai ir tik 1 metus jie susitikinės rečiau?

Rase autore: "(tas išsiskyrimas truks apie metus),"
Pakartoju savo nuomone: jaunam zmogui metus istverti nenusukant i sona-labai sunku
Atsakyti