Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir atstumas

Vienas zmogus yra su skaudzia patirtim, kiti ta draugyste sugebejo issaugoti net per tukstancius kilometru.Taip yra... Del susitikimu nepaminejau, nezinau kodel net...tai butu savaitgaliai ir sventines (nedarbo) dienos.. Kaip ir dauguma atveju tikriausei ax.gif Aciu is Jusu nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buružėlia @ 2008 08 08, 11:10)
tai butu savaitgaliai ir sventines (nedarbo) dienos.. Kaip ir dauguma atveju tikriausei ax.gif Aciu is Jusu nuomone 4u.gif

lotuliukas.gif Tai čia tada tikrai jokios problemos. Bet dabar pagalvojau, jei ką tik įstojai, tai matyt, tau pačiai ~19? Tuomet abiems gali kilti noras "išsilakstyti", o gal jokios meilės tarp jūsų dar nėra. Aš vyresnė, bet nors su SB matausi kartą per 2 sav, o dar ir darbą dirbu tokį, kad progų belekiek, bet apie kažkokius sunkumus ar neištikimybes net minties nėra. Žinau, kad tai yra mano žmogus, aš -jo, ir idėja "pasilakstyt" seniai nebedomina biggrin.gif
Atsakyti
ne, nebe 19 tongue.gif jauciu, kad tai mano zmogus - as jo, bet visa problema tame, kad kartu mes visai neseniai ax.gif todel ir prasiau forumieciu nuomones tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Buružėlia @ 2008 08 08, 14:29)
ne, nebe 19  tongue.gif  jauciu, kad tai mano zmogus - as jo, bet visa problema tame, kad kartu mes visai neseniai ax.gif  todel ir prasiau forumieciu nuomones tongue.gif

Na, tuomet ir pamatysit, kas yra kas, ar judu viens kitam ar visgi ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 08 08, 00:39)
Man nesuprantama, kaip poras, rimtai planuojančias ateitį, rimtai žiūrinčias į santykius gali išskirti atstumas? Ir dar toks apgailėtinas. O jei jau išsiskyrė - tiek aniems viens kito ir tereikėjo.

tai va butent, kad gali atrodyti, jog santykiai rimti, vienas isvaziuoja ir prasideda.
Siaip neseniai skaiciau vieno uzsienio folosofo knygoj apie santykius, tai ten buvo prisilaikoma tokios koncepcijos, neva isbandymai ardo santykius, o ne stiprina juos.
Atsakyti
QUOTE(JaLooSion @ 2008 08 08, 16:20)
tai va butent, kad gali atrodyti, jog santykiai rimti, vienas isvaziuoja ir prasideda.
Siaip neseniai skaiciau vieno uzsienio folosofo knygoj apie santykius, tai ten buvo prisilaikoma tokios koncepcijos, neva isbandymai ardo santykius, o ne stiprina juos.

na, šiuo atveju aš kalbėjau apie tikrai rimtus santykius, o ne tik taip atrodančius.
Atsakyti
o mano patirtis tokia(atstumas 100km): susipazinau su vaikinu 11kl pabaigoje, pradejome draugauti, susitikdavome i menesi viena, du geriausiu atveju tris kartus, vasara dazniau...buvo labai sunku, pliurpdavome telefonu visa para:DD susitikus budavo labai sunku issiskirti:(...tada istojau mokytis (i kita puse 100km nuo mylimojo). pirmus metus buvo labai sunku, nes norejosi buti kartu kuo dazniau, tada po metu mano studiju susituokem, apsigyvenaom kartu, bet vis dar mokiausi dieniniame...aisku budavome kartu 3-4 dienas tiek kartu tiek atskirai...treciame kurse susiradau darba mylimojo mieste, vis dar mokiausi dieniniame...dabar bus ketvirtas kursas, as dirbu, i studijas nuvaziuoju porai dienu i savaite (laisvas lankomumas), bet esu beprotiskai laiminga su savo zmoguciu:)kartais tos pora dienu buna labai gerai pailset ir pasiilgti vienas kito:)manau jei tikra meile, tada atstumas ne kliutis:)laukiu nesulaukiu kada baigsiu mokslus ir busime visada kartu, bet siuo metu ir taip labai gerai:)tikrai esu laiminga:)
Atsakyti
Na mano nuomone, kad jeigu du zmones vienas kita myli, nori buti kartu visada, ir tie jausmai yra tikrai tikri, meile bus visada, ir nors kazkas sako, jog atstumas isiskiria zmones, tai nebutinai yra tiesa. As paliksiu nuo rugsejo vyra namie, mazame miestuke, o pati isvaziuosiu i didmiesti toliau mokintis, (nors man nebedaug liko), ir zinau, kad tikrai bus labai labai sunku. verysad.gif Bet reikia tiketi, kad viskas bus gerai. Kad dar labiau vienas kito pasiilgsime, ir kai baigsis sitas etapas, tada viskas bus thumbup.gif Baisu, ir nezinia, kaip bus viskas , taciau reikia tiketi, kad musu meile bus dar stipresne wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Buružėlia @ 2008 08 07, 00:21)
Kaip manot ar imanoma išsaugoti be proto šiltus santykius esant toli vienas nuo kito?

be proto issaugoti negalima nieko.santykiams,o ypac per atstuma,issaugoti tau butent proto prireiks labiau ir dazniau nei jausmu.todel per daug iliuziju neturek,kad meile gali viska.na taip,ji gali daug,bet viska gali tik kartu su blaivia galva.
kad santykiai butu beprotiskai silti,per daug nedek vilciu.jie tikrai pasikeis.gal siek tiek atsals,gal dar labiau sutvirtes,bet kazkas pasikeis,todel turek minty tai,kad didelis pasikeitimas aplinkybese daro itaka ir santykiuose.nebutinai is jo puses.tu pati gali pastebeti,kad kazkas pasikeite tavyje.tiesiog reikia priimti ta minti,kad kazkas pasikeis ir kartu deti pastangas,kad pasikeitimai jums abiems butu naudingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukuruze7: 11 rugpjūčio 2008 - 14:09
Santykiai per atstuma tikrai imanomi, jei yra pasitikejimas ir noras tuos santykius puoseleti. Siais laikais yra ivairu bendravimo formu, todel jos labai padeda islaikyti santykius, kad tie nors ir trumpi keli susitikimai butu ypatingi...
Atsakyti
3 metus draugavom per atstuma. dabar jau 3 kartu gyevnam + sia vasara susituokem. viskas imanoma..
Atsakyti
Kiekvienas atvejis skirtingas, kiekvienas žmogus skiriasi, kiekviena poros draugystė taip pat skiriasi... Visi turime savo pliusų, savo minusų, visus mus veikia ir keičia įvairios aplinkybės. Mano atveju, 300 kilometrų užteko, kad išsiskirtume. O rodės tikrai viskas buvo gerai. Kadangi visi atvejai skirtingi, žmonių tūkstančiai kilometrų neišskiria, o kartais pakanka šimtų kilometrų... 4u.gif
Atsakyti