Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir atstumas

Įmanoma 4u.gif Mes per atstumą bendravom daugiau kaip dvejus metus ir, tiesą sakant, tai buvo gražiausias mūsų laikas drauge. Daug bendravom skype ir telefonu. Gyvenom skirtingose šalyse, o susitikdavom kas 2-3 mėnesius.

Abu turėjom savo gyvenimus. Jis mėgstamą darbą Lietuvoje, aš mokiausi ir dirbau kitoje šalyje. Kadangi turėjau labai daug veiklos ir bendravimo su žmonėmis, tai nebuvo kada gailėti savęs arba raudoti dėl šitos situacijos 4u.gif
Atsakyti
metai ir ilgas ir neilgas laiko tarpas. Priklauso nuo abieju pasiryzimo, jei myli lauks ir paskambins ir susitiksit smile.gif bet jei pvz vaikinas uzsienyje, mergina LT ir daugiau nei metai, tai manau, kad viskas komplikuota ir nelabai tikra gali but. Nes negali susitikt daznai, o bendravimas internetu prilygsta bendravimui su internetiniais draugais, kuriu tu nesi mates gyvenime arba gal kelis kartus esi sutikes.
Atsakyti
Sowthistle, susitikimų dažnis dažniausiai priklauso nuo darbo grafikų ir finansinių galimybių smile.gif Pažįstu ir žmonių, kurie dirba kaip savarankiški darbuotojai, ir susitinka maždaug kartą į mėnesį net būdami skirtinguose žemynuose. Mano pavyzdyje Lietuva - Japonija.

Mano geros draugės tėtis savo laikais rašė disertaciją ne Lietuvoje, nors jau buvo sukūręs šeimą ir buvo gimusi mano draugė. O tada nei skype, nei elektroninio pašto nebuvo, tai galimybės bendrauti taip pat buvo visai kitokios. Baigęs savo akademinius darbus jis grįžo į Lietuvą ir jų šeima turbūt viena iš gražiausių, kokias man teko matyti. Atstumas buvo 4-5 metus. Nesakau, kad tai taisyklė, bet viskas labai priklauso nuo žmonių ir nuo požiūrio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienių pūkai: 02 rugpjūčio 2013 - 12:02
Panele noro ir kantrybes turi, tikiuosi,kad ir vaikinas toks pat kantrus smile.gif Viskas imanoma. Tik gaila, kad daug zmoniu masto, ai viska mest lengviau, nei kazka taisyt smile.gif As linkiu visiems valios ir stiprybes. Viskas imanoma, tik noro reikia smile.gif
Atsakyti
na, gal moteris gali tverti metu ir daugiau meile per atstuma, bet normaliam sveikam vyrui vien pokalbiu tikrai neuzteks. schmoll.gif
Atsakyti