Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Owly @ 2008 08 24, 22:43)


O šokoladą reikia tirpinti šilto vandens vonelėje wink.gif
Tikrai nereikia wink.gif galima, bet jokių būtų nereikia  schmoll.gif

Na ir nerašiau,kad būtina cool.gif Bet pataria dauguma patyrusių konditerių.Pieną pila,cukraus dadeda mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2008 08 25, 15:08)
Na ir nerašiau,kad būtina cool.gif  Bet pataria dauguma patyrusių konditerių.Pieną pila,cukraus dadeda mirksiukas.gif

Ar tikrai patyrusių konditerių? Ar mėgėjų? wink.gif Rašėt "reikia" lyg kitokio būdo nebūtų wink.gif

Teisingas šokolado tirpinimo būdas yra vienintelis: šilto vandens vonelėj, ir dar privedant iki atitinkamos temperatūros.
O visa kita improvizacijos, su kuriom vieniems sekasi, kitiems ne 4u.gif
Dar vienas svarbus niuansas, neturi pakliūti nė lašelis vandens, nes garantuotai sušoks šokoladas į gumulą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 25 rugpjūčio 2008 - 14:35

QUOTE(aguonele @ 2008 08 22, 20:58)
nusirasiau recepta.butinai isbandysiu.sakyk, o kaip nugesini butent cia soda??pas mus tai jau yra sodos pirkti kurios nereikia nugesinti,delto klausiu  blush2.gif

soda nugesinau saukste acto mirksiukas.gif



Atsakyti
Sveikos, aš šiandien dariau vaflinį tortą pagal Sonatinos receptą.
Vaflinis tortas:
150 g juodojo šokolado
200 g minkšto kambario temperatūros sviesto
100 g cukraus pudros
1 pakelis vanilinio cukraus
1 a. š. tirpios kavos
2 v. š. romo ar likerio
10 vaflių lakštų

Šokoladą ištirpinti ant vandens garų vonelės ir ataušinti. Į praaušusį šokoladą sudėti sviestą, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, kavą ir romą. Viską plakti mikseriu 5 min. Kremu aptepti vaflių lakštus ir juos sudėti vieną ant kito. Viršutinį lakštą taip pat aptepti kremu, ant viršaus dėti folijos ar kepimo popieriaus, paslėgti ir pašaldyti šaldytuve 6 - 8 val. Atšaldytą tortą galima aplieti tirpintu šokoladu.

Štai kaip atrodo maniškis:
user posted image
Atsakyti
O as mergaites sendien vel norejau tokio pyrago kaip zebriukas ( nesauso ), ussimaisiau viska kaip zebrui tik dadejau dar puse stiklines cukraus ir puse stiklines grietines (juk sau kepi negi gaila tongue.gif ) ,tik ita puse kur reikia deti kakava (pas mane jos nelabai kas meksta ) iripyliau laaaaaaabai daug aguonu .I forma supyliau aguonu mase ,oant jos paprasta , nesluoksnevau nes aguonu mase vistiek sunkesne ir butu nusedusi . Ir kaip jus galvojate -jo jau ne kvapo neliko ,nerealiai skanus ,slapes dar daugiau nei su kakava ,tiesa as i ta tesla be aguonu ipyliau pailga buteliuka vysniu kvapu ir vietoj sodos dejau du pokiukus kepimo milteliu .PASAKISKAS GAVOSI PYRAGAS senei toki buvau valgiusi nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif , vakare pasportuosiu fitness3.gif fitness4.gif ,o rytoi kepsiu vel ,tik is dvigubos normos tongue.gif
Atsakyti
nu va katik baigiau ir as isekepiau savo seimynai daividijos sokoladinius riestainiukus,labai skanus,vaikai sveicia jau tongue.gif tikrai kartosiu ir nekarta dekui uz nuostabu recepta 4u.gif itariu po tokiu skanestu ,man irgi kaip cipciukui reiks:fitness1 fitness4.gif
o cia kokie gavosi
user posted image
Atsakyti
Smagu,kad riestainiukai jums patiko,jie tikrai liuksiski ir graziai atrodo.
Atsakyti
Pasitaikė dar viena proga išmėginti naujam receptui. smile.gif Torto pavadinimas Niigata.Pagrindas biskvitas,pertepimas iš apelsinų sultyse mirkytų abrikosų,plaktos grietinėlės ( su želatina) ir virto kondensuoto pieno (irgi su želatina).Skanu. 4u.gif
[URL=http://user posted image]My Webpage[/URL]
[URL=http://user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(sausine @ 2008 08 25, 20:59)
Pasitaikė dar viena proga išmėginti naujam receptui. smile.gif Torto pavadinimas Niigata.Pagrindas biskvitas,pertepimas iš apelsinų sultyse mirkytų abrikosų,plaktos grietinėlės ( su želatina) ir virto kondensuoto pieno (irgi su želatina).Skanu. 4u.gif
[URL=http://user posted image]My Webpage[/URL]
[URL=http://user posted image]My Webpage[/URL]

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif niam,niam
Atsakyti
Tiramisu pagal šį receptą: http://www.manovirtu...i/tiramisu.html
Skonis fantastiškas.
Skarda kaip visad per didelė buvo, tai gavosi neaukštas (gal kur matėt Kaune mažų silikoninių skardų 000189.gif Niekaip nerandu doh.gif )
user posted image
Atsakyti
Gražuliai ir labai jau viliojantys good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terija:): 25 rugpjūčio 2008 - 22:01
QUOTE(Cinside @ 2008 08 25, 20:46)
Tiramisu pagal šį receptą: http://www.manovirtu...i/tiramisu.html
Skonis fantastiškas.
Skarda kaip visad per didelė buvo, tai gavosi neaukštas (gal kur matėt Kaune mažų silikoninių skardų  000189.gif Niekaip nerandu  doh.gif )
user posted image

labai skaniai atrodo, bet ar ne sausas? kazkaip nelabai panasus i tiramisu (del kremo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 25 rugpjūčio 2008 - 22:05