Įkraunama...
Įkraunama...

Ką pirmiausia pastebit susipažinusios su vyriškiu?

QUOTE(alisia28 @ 2010 06 24, 02:20)
O kuo reikia grozetis, susipazinus su vyru? ax.gif

kvapu, tas daug ka pasako. ir paskui bendravimo maniera. po to jau visa kita
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 06 24, 02:21)
na cia vienintelis muzikantas, kuri isimylejau ir visus lyginu su juo. o visa vaikyste kai buvo populiarus nekenciau. isimylejau tik kai depresija susirgau. kazkaip taip artima viskas pasidare

Siandeina nebegalvokim apie blogus dalykus, geriau pazvenkim ir pasikratykim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 06 24, 02:22)
Kai uzplusta emocijos, isjungi kompa, nera paprasciau, po valandos isijungi.
Jei realiai bendraujant norisi rekti ir koliotis, prisisemti i burna vandens. biggrin.gif

man dazniau norisi ne rekti, bet ikasti skaudziai i jautria vieta. isvis, dazniau ispazinties turbut reik nueit (man tas tinka), pamedituot kitam kambary... nu puiku, pati randu atsakymus su jusu pagalba
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 06 24, 02:25)
man dazniau norisi ne rekti, bet ikasti skaudziai i jautria vieta. isvis, dazniau ispazinties turbut reik nueit (man tas tinka), pamedituot kitam kambary... nu puiku, pati randu atsakymus su jusu pagalba

Kaip fainiai, sia nakti saldziai miegosim visos biggrin.gif
Padeda pasimelsti, padekoti Dievui uz tai, ka turi, uz savo dukrele, su kuria gerai sutari, uz visa geri, kuri suteikia, uz meile.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 06 24, 02:23)
Siandeina nebegalvokim apie blogus dalykus, geriau pazvenkim ir pasikratykim biggrin.gif

o kuria vieta reikia labiausiai kratyt? pas vyrus tai suprantu kuria. o man ka? galvos nenoriu, nes ir taip skaudineja, tai gal mano E dydzio papus kad i maudymke kokia tilpciau jei nukris koks gramas? biggrin.gif ar uzpakali? biggrin.gif
Atsakyti
Labanaktis, saldziu sapnu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Keter @ 2010 06 24, 02:30)
o kuria vieta reikia labiausiai kratyt? pas vyrus tai suprantu kuria. o man ka? galvos nenoriu, nes ir taip skaudineja, tai gal mano E dydzio papus kad i maudymke kokia tilpciau jei nukris koks gramas? biggrin.gif ar uzpakali? biggrin.gif

kam kratyti visa grozi blush2.gif , svarbiausia patikti sau, o kitiems nebutinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 24 birželio 2010 - 00:32
QUOTE(alisia28 @ 2010 06 24, 02:31)
Labanaktis, saldziu sapnu 4u.gif
Papildyta:

kam kratyti visa grozi blush2.gif , svarbiausia patikti sau, o kitiems nebutinai biggrin.gif

tai ka cia pakracius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 06 24, 01:17)
Aciu labai ,pamaloninta... 4u.gif Dejau( veidukus!)..,nes taip isreiskiau savo emocijas...,bet dabar tiek  nebededu.. schmoll.gif 
  Taip,jei zmogus inteligentiskas,tai matosi is jo manieru,elgesio...,bet juk galima  ir gerbti aplinkui esancius,o ne manyti,kad "nutisusiais" megztiniais ,nesvariais batais ,cigaretem prasmirdusiais pirstais ...to uztenka,kad visi "grozetusi" jo manieromis...  wacko.gif

Blem patinka nutysusiais megztiniais ir cigaretem kvepiantys pirstai(mano irgi tokie) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 06 24, 02:29)
Kaip fainiai, sia nakti saldziai miegosim visos biggrin.gif
Padeda pasimelsti, padekoti Dievui uz tai, ka turi, uz savo dukrele, su kuria gerai sutari, uz visa geri, kuri suteikia, uz meile.

jei praeis galva tai miegosiu, jei ne tai simsus zaisiu, nebestringa thumbup.gif

o pasimelsti yra geris, uzsiklijuosiu lipduka primenanti ant sienos kad nepamirsciau kasvakar wub.gif
Papildyta:
QUOTE(due drops @ 2010 06 24, 02:34)
Blem patinka nutysusiais megztiniais ir cigaretem kvepiantys pirstai(mano irgi tokie) wub.gif

ot sitas pasakymas ir man tinka, gal laikui einant paaiskes kad artimos sielos mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 24, 01:34)

Va tuom mes ir skiriames... mirksiukas.gif
Man patinka cigarais kvepiantys,graziai- tvarkingai apsirenge( nebutinai kostiumuoti!) tvarkingais nagais (nepajuodusiais!),truputi su raumenukais( bet ne ispampusiais!),tvirtu nedideliu uzpakaliuku,svariais plaukais,kulturingu... mirksiukas.gif Ir tokiu pas mus Lietuvoje yra... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 06 24, 01:46)
Va tuom mes ir skiriames... mirksiukas.gif
Man patinka cigarais kvepiantys,graziai- tvarkingai apsirenge( nebutinai kostiumuoti!) tvarkingais nagais (nepajuodusiais!),truputi su raumenukais( bet ne ispampusiais!),tvirtu nedideliu uzpakaliuku,svariais plaukais,kulturingu... mirksiukas.gif  Ir  tokiu pas mus Lietuvoje yra... mirksiukas.gif

Brangioji,begiojau as nuo tokiu su kotiumukais,roleksais ets...Ne tame esme...visai visai ne tame
Atsakyti
buvau susidejusi su tokiu "islaikytu su kostiumuku", po kurio laiko paaiskejo totali nepagarba moteriai (ko is pradziu nesimate kol kadrino) ir cinizmas, ir daug daug slyksciu charakterio bruozu, net ziaurumas islindo. brrr... geriau aptyses megztinis ir meniniai polinkiai ir minkstas charakteris. o kiek ten uzdirba, tai tiek jau to. brrr.. nesinori to issipusciusio prisimint, anyway, tai praeitis.
Atsakyti