Įkraunama...
Įkraunama...

Ką pirmiausia pastebit susipažinusios su vyriškiu?

QUOTE(due drops @ 2010 06 24, 01:49)
Brangioji,begiojau as nuo tokiu su kotiumukais,roleksais ets...Ne tame esme...visai visai ne tame

Matote,zmogus zmogui nelygus...,pazistu ir ne viena... ,geri draugai,biciuliai..,net verslo partneriai...,ir viena va pasoneje turiu... mirksiukas.gif
O ka jus turit omeni ,sakydama " ne tame esme..." g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 24 birželio 2010 - 01:03
Ilgaplauke, gavote mano zinute? smile.gif jei Jus esate TOKIA moteris, kaip as manau, Jus mokate tarp kostiumuotu atsirinkti kas yra kas. kitas socialinis sluoksnis tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 06 24, 02:03)
  O ka jus turit omeni ,sakydama " ne tame esme..."  g.gif

Ne kostiume esme
Atsakyti
esme charakteryje ir IQ
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 06 24, 02:06)
kitas socialinis sluoksnis tiesiog.

As buten esu TAS socialinis sluoksnis.Bet...prasimuse "s griazi v kniazi" ir nusipirke Armani,man juokingi.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 24, 03:10)
As buten esu TAS socialinis sluoksnis.Bet...prasimuse "s griazi v kniazi" ir nusipirke Armani,man juokingi.

ne, as kitka turejau omeny del socialinio sluoksnio. o armani perka kad pasirodyt koks jis och koksai och och och, o tai jau byloja apie netikusi buda, kaip su tokiu but? kaip verslo partneris gal ir gerai, gerai, kai pati esi verslininke, nes mastymas sutampa. o jei ne?
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 06 24, 02:13)
ne, as kitka turejau omeny del socialinio sluoksnio. o armani perka kad pasirodyt koks jis och koksai och och och, o tai jau byloja apie netikusi buda, kaip su tokiu but? kaip verslo partneris gal ir gerai, gerai, kai pati esi verslininke, nes mastymas sutampa. o jei ne?

Man kostiumas nemaiso.maiso jei po kostiumu nieko ner...
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 24, 03:15)
Man kostiumas nemaiso.maiso jei po kostiumu nieko ner...

tipo to daikto ner? lotuliukas.gif doh.gif vel kratausi lotuliukas.gif
matomai galvos skausmas jau per smegenis trenkia, o neturiu namie jokiu vaistu, tik uzpakajoncus, o tie kazkodel siandien, sianakt nepadeda
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 06 24, 02:19)
tipo to daikto ner?  lotuliukas.gif  doh.gif vel kratausi  lotuliukas.gif 

Daikto po kostiumu,bet ne to....
Atsakyti
nu viskas, einu atsigulsiu, gal kaip nors pamiegosiu. pralinksminot mane siandien smile.gif

bandau isivaizduot ka TO daikto ner po kostiumu. idomu vienok butu ;D
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 24, 03:31)
Daikto po kostiumu,bet ne to....

Tokio cinkelio reikia po kostiumu ieskoti, mygtuko, ji paspaudus pasaulis prazysta rozinemis spalvomis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 06 24, 11:04)
Tokio cinkelio reikia po kostiumu ieskoti, mygtuko, ji paspaudus pasaulis prazysta rozinemis spalvomis. smile.gif

nu jau jei pradesim ieskoti vyro su kostiumu ir dar su cinkeliu po juo, tai paieskos gali uztrukti...
Atsakyti