Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(Jammin1 @ 2009 02 06, 14:52)
laba diena,
kreipiuosi i jus patarimo. kazkaip visos temos skaityti nesinori. siuo metu esu po operacijos.guliu ligonineje, pusantros(gal ir daugiau)savaites buvo ivestas slapimo kateteris.ji istraukus kelias dienas slapinausi siek tiek skausmingai,bet normaliai. o kuo toliau-ziuriu tuo blogiau. siandien visa diena nuo ankstyvo ryto niekaip negalejau pasislapint..poto galu gale gavosi.kalbejau su gydytoju,sake nusipirkti kazkokios azuolo zieviu arbateles pagert.. bet sedziu ir jauciu kaip skauda apatine pilvo dali,spazmais ir astriai. gal kas galit kazka patarti,kad kuo greiciau pasveikti ir isvengti skausmu,visgi arbatos gausiu geriausiu atveju rytoj.ir ar tinka medetku arbata? aciu visoms,kas pagelbes  4u.gif

medetku arbata tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
azuolo zieve gerai,medetkos,miskauoge.gerai butu padaryti slapimo tyrimus bei paseli,gal infekcija ysimete,reikes vaistu.
devek vilones kojines,siltus apatinius su klesnytemis,laikyk dupce siltai,jokiu vaiksiojimu basomis.
sveik
Atsakyti
Dekoju,merginos 4u.gif
Atsakyti
Medetku arbatos gerti negalima,nebent tik apsiplausi isoriskai ja smile.gif
Atsakyti
kodel ne? kiek girdejau galima... ir merginos va sako,kad galima. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 02 06, 15:52)
laba diena,
kreipiuosi i jus patarimo. kazkaip visos temos skaityti nesinori. siuo metu esu po operacijos.guliu ligonineje, pusantros(gal ir daugiau)savaites buvo ivestas slapimo kateteris.ji istraukus kelias dienas slapinausi siek tiek skausmingai,bet normaliai. o kuo toliau-ziuriu tuo blogiau. siandien visa diena nuo ankstyvo ryto niekaip negalejau pasislapint..poto galu gale gavosi.kalbejau su gydytoju,sake nusipirkti kazkokios azuolo zieviu arbateles pagert.. bet sedziu ir jauciu kaip skauda apatine pilvo dali,spazmais ir astriai. gal kas galit kazka patarti,kad kuo greiciau pasveikti ir isvengti skausmu,visgi arbatos gausiu geriausiu atveju rytoj.ir ar tinka medetku arbata? aciu visoms,kas pagelbes  4u.gif

oi tai normalu, kad jautiesi taip blogai, man kai dare cistoskopija, ten viskas uztruko kazkur 20 minuciu, paskui visgi slapintis niekaip normaliai negalejau, pamenu pirma karta bandziau nueiti i wc, vos neapalpau nuo skausmo...bet pabandziu viena dalyka kuris man palengvino skausma, netgi labai, eidama slapinitis ilipdavau i vonia, paleisdavau dusa, labai silta srove, nukreipdavau nuo bambos zemai vandens srove ir stengdavausi atsipalaiduoti, pora dienu ir skausmas praejo, bet karstas vanduo labai susvelnina skausmus, gali isgerti nuskausminamuju, ibuprofena, ar kazka panasaus, sake daktaras kad galima, dabar tau padetu ramuneles, jos ramina, yra pries uzdegimine arbata ir maloni gerti. sekmes, labai uzjauciu, tikiuosi tau pades mano patarimai. sekmes
Atsakyti
Kiekviena salis i medicina ziuri kitaip ir gydosi kitais budais.

Isbandziau koleges angles buda. Ji sake reikia gerti labai daug salto vandens ir dar gerti spanguoliu milteliu gerima.Cia buna pakeliuose ir parasyta,kad nuo cistito.

Jau kai tik pajutau, kad uzdegimas ateina pradejau gerti daug salto vandens...ir spanguoliu kapsuliu nusipirkau -pora dienu dar pilva maude...bet praejo ir padejo.
Nes sikart galvoju neskubesiu su tabletemis smile.gif

Spanguoliu kapsules dar geriu, juk 30pakuoteje.

Gal ir jums pades mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui uz patarima su spanguoliu milteliai,jeigu ka zinosiu.beda kad negaliu salto vandens gerti,gerkle jautri.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 02 06, 13:44)
seniau ir as vargau su slapimo pusles uzdegimu,blogiausia,kad labai greitai pereidavo iki inkstu.daug metu vargau,vaistai tik laikinai padedavo.
pakakdavo basai per kambari pavaikscioti,ir yra beda.
kol pagaliau viena medike man israse Norbaktino-labai padejo.as siuos vaistus pastoviai turedavau rankineje,kad jeigu tik pajauciu skausma,ir pradedu gerti.
man sie vaistai labai padejo,jau gal kokius 4 metus tfu tfu tfu,ramu.

bandziau siandien isigyti siu vaistu, tai be recepto net i kalbas neina,o perejau apie 10skirtingu vaistiniu doh.gif teks laukti, kol vaziuosiu i Lt..
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 02 07, 12:07)
kodel ne? kiek girdejau galima... ir merginos va sako,kad galima. g.gif

naujausi tyrimai parode,kad medetkas geriant,pasalina bakterijas gerasias ar kazkas pan.,zodziu,perdaug agresyvios jos vartoti is vidaus.
Atsakyti
sveikos merginos, smile.gif

as cia irgi biski pasireiksti uzsimaniau:)
kazkaip si ryta pasijauciau nekaip , tiek slapintis uzsimaniau, bet is tikro tas skauduliukas toks, niekad nesumaisysiu, nes pries kelis metus buvo man tai, oj jausmas ne koks, o dar poliklinikos savaitgali nedirba, i ligonine nesinori begti, nusipirkau spanguoliu milteliu, turi praeiti kiek is anksciau pamenu...bet va nezinau, tarkim jei iki pirmadienio oraeis gal pas daktara net nebutina, tiek tu antibijotiku nesinori man, ka tik jau sugeriau pries savaite tik del kitos priezasties...aj krc, nesitikejau tokio dziaugsmo ir vel....
Atsakyti
labutis merginos ax.gif
saunu, kad jus atradau smile.gif radau patarimu, bet dar skaitinesiu ka jus cia priraset blush2.gif
Siandien 6 ryto pabundu lb i tualeta norejau, nuejau ir da kaip pradejo degint ar kaip cia issireiksti verysad.gif tai taip ir kankinausi, o 9 val egzas, tai maniau, kad negalesiu ten nusedeti...Tai nuo skausmo geriau ir furodonins, net 2, pota pazejau, kad ten viena galima, bet is to sausmo nezinojau kur lysti, o dar 1 val kelione.
tai jau po visko grizau namo po pietu, tai viriau ramuneliu arbata ir sumasciau virs garu "pasedeti" blush2.gif blush2.gif tai gal padejo ar kaip, nes dbr dar nieko lb nesijaucia.... ryte vel ta furodonins gersiu, dbr geriu meskauogiu ta arbata slykscia...pasakykit, jei ka ne taip dariau, kad nenusigydiciau as cia, kai skausmai prasideda tai jau dzin viskas lieka doh.gif
Atsakyti