Man gydytojai irgi furadonins 100mg israse ir liepe tris kartus per diena gerti. kolkas pokyciu nejauciu-vistiek skauda,nors geriu tik nuo vakar ryto,tai turbut nera ko noreti...

et, ir man teks siandien pas gydytoja eiti, jau skambinau tai paskyre valanda, dabar laukiu...mlin kaip as antibijotiku nemegstu, bet tikrai israsys, siandien ziuriu, kad net kraujo matosi kai i tulika nueinu, man dar taip nebuvo, baisoka kazkaip...

QUOTE(Jammin1 @ 2009 02 08, 07:01)
Man gydytojai irgi furadonins 100mg israse ir liepe tris kartus per diena gerti. kolkas pokyciu nejauciu-vistiek skauda,nors geriu tik nuo vakar ryto,tai turbut nera ko noreti... 

padeti tau tikrai turetu,tik kad nuo jo daugelis zmoniu jaucia pasalini poveiki, nuo jo pykina, ar pati nejauti, jei ne tai tau tik geriau nuo. Sekmes
Papildyta:
QUOTE(la_luna @ 2009 02 08, 09:51)
et, ir man teks siandien pas gydytoja eiti, jau skambinau tai paskyre valanda, dabar laukiu...mlin kaip as antibijotiku nemegstu, bet tikrai israsys, siandien ziuriu, kad net kraujo matosi kai i tulika nueinu, man dar taip nebuvo, baisoka kazkaip... 

sveika, ne taip, niekas tu antibiotiku nemegsta ir beto jei isbalansuoja visa zmogaus organizma, todel manau, minejai kad neseniai visai gerei vaistukus, organizmas buvo nusilpes ir prisikabino ta cholera

beje as pati laku meskauogiu arbata, kazko pilvo apacia skaudena.....bet kazkaip as prie jos jau pripratau, nors karti, bet padeda...
QUOTE(Indre_G. @ 2009 02 08, 17:15)
padeti tau tikrai turetu,tik kad nuo jo daugelis zmoniu jaucia pasalini poveiki, nuo jo pykina, ar pati nejauti, jei ne tai tau tik geriau nuo. Sekmes
Aciukas.Labai dziaugiuosi, bet man pasalinio poveikio beveik nesijaucia. buna papykina,bet tik labai labai anksti ryte

QUOTE(Jammin1 @ 2009 02 08, 18:45)
Aciukas.Labai dziaugiuosi, bet man pasalinio poveikio beveik nesijaucia. buna papykina,bet tik labai labai anksti ryte
O gal zinot po kiek laiko turetu pradeti zenkliai gereti?

turetum jausti pagerejima jau antra diena, bet jeigu stiprokas uzdegimas, galbut pajusi kiek lengvesni jausma trecia diena vaistu vartojimo. Svarbiausiai nenusimink, tikrai pasveiksi tik reikia laiko ir kantrybes.
nuo Norbaktino as ta pacia diena jausdavau palengvejima,ypac tada kai tik pajutus simptomus,nedelsiant isgerdavau vaistu.jus turite zinoti kaip jauciates,kai arteja beprasdedantis slapimo pusles uzdegimas.
labai svarbu,kad jus nedelstumete,laukdamos,gal praeis savaime,slapimo pusles uzdegimas greitai kopia i virsu,todel negalima jam to leisti.gerkite vaistus,ir apribokite tolimesni infekcijos plitima.si bjaurybe siaip nedingsta,siaip nepraeina,tenka su ja kovoti drastiskai.ir kuo greiciau jus pradesite gydytis,tuo lengviau viskas eisis toliau.
labai svarbu,kad jus nedelstumete,laukdamos,gal praeis savaime,slapimo pusles uzdegimas greitai kopia i virsu,todel negalima jam to leisti.gerkite vaistus,ir apribokite tolimesni infekcijos plitima.si bjaurybe siaip nedingsta,siaip nepraeina,tenka su ja kovoti drastiskai.ir kuo greiciau jus pradesite gydytis,tuo lengviau viskas eisis toliau.
QUOTE(Shlipse @ 2009 02 09, 00:40)
nuo Norbaktino as ta pacia diena jausdavau palengvejima,ypac tada kai tik pajutus simptomus,nedelsiant isgerdavau vaistu.jus turite zinoti kaip jauciates,kai arteja beprasdedantis slapimo pusles uzdegimas.
Sveika, o kas cia per vaistukai? Norbaktin? ar tai antibiotikai?
QUOTE(Indre_G. @ 2009 02 08, 17:15)
Papildyta:
sveika, ne taip, niekas tu antibiotiku nemegsta ir beto jei isbalansuoja visa zmogaus organizma, todel manau, minejai kad neseniai visai gerei vaistukus, organizmas buvo nusilpes ir prisikabino ta cholera
, bet sikarta butini antibiotikai, nes kraujas slapime nelabai geras zenklas, todel sekmes gydantis.
beje as pati laku meskauogiu arbata, kazko pilvo apacia skaudena.....bet kazkaip as prie jos jau pripratau, nors karti, bet padeda...
Papildyta:

labukas, aciu uz atsakymuka

buvau vakar pa daktara, tai israse antibijotiku, gaila, kad cia neisraso kokiu vaistu kad nesukeltu kitu bedu, pvz, kaip pienlie, na bet nusipirkau kremuka toki, tai prifilaktiskai dabar tepliojuos:)))
vaistu dviem savaitems, eina sau...dar vitamina c geriu, na visokias arbatas, spanguoliu ir pan., kad tik pasveikti

QUOTE(Indre_G. @ 2009 02 07, 13:16)
bet pabandziu viena dalyka kuris man palengvino skausma, netgi labai, eidama slapinitis ilipdavau i vonia, paleisdavau dusa, labai silta srove
Gerai labai ir silta pusle ant pilvo arba ant klyno deti 
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 09, 17:22)
jo, visiskai sutinku

QUOTE(Shlipse @ 2009 02 07, 13:59)
dekui uz patarima su spanguoliu milteliai,jeigu ka zinosiu.beda kad negaliu salto vandens gerti,gerkle jautri.

Geriu pakaitomis daug vandens ir daug ramuneliu arbatos.
Papildyta:
QUOTE(minguliux @ 2009 02 07, 18:01)
bandziau siandien isigyti siu vaistu, tai be recepto net i kalbas neina,o perejau apie 10skirtingu vaistiniu
teks laukti, kol vaziuosiu i Lt..

prasyk pas sesele,papasakok kokios bedos, padarys testuka, nustatys uzdegima ir israsys antibiotiku

QUOTE(Skine @ 2009 02 09, 20:06)
prasyk pas sesele,papasakok kokios bedos, padarys testuka, nustatys uzdegima ir israsys antibiotiku 

ligoninej?