Sveikos, ka tik prisijungiau prie jusu. Laukiu gydytojo konsultacijos, ir visas tas laikas man baisus. Labai butu smagu jei jus pasidalintumet savo ziniomis, jau beveik du metus vargstu su moteriskom bedom, prasidejo nuo maksties uzdegimo, kad ir kiek darydavo tepineliu, vis daugybe leukocitu tai makstyje tai gimdos kaklelyje, o sukelejo, infekcijso neranda. Darytos chlamidijos, ureoplazma, mikoplazma - neigiamas, gonoreja ir kt, kur matosi tepinelyje - neigiama, grybelio niekad nerasdavo, citologinis - geras, po kalposkopijos irgi gydytoja sako, kad nieko blogo nesimato, na turiu gimdos kaklelio erozija, ta vadinamaja zaizdele, bet sako ji visai nedidutes, citologinius kartoju kiekvienais metais - viskas gerai. Paselis darytas - niekas neisaugo. Vyras irgi pilnai issityres ir net du kartus :blink : Antibiotiku tris kursus isgeriau, o kiek dar zvakuciu sunaudojau

ir leukocitu daug nors tu ka...

tik visai nesenai pajauciau, kad kazkas negerai ar su slapimo takais, ar su slaple, na lyg sudirgimas, slapinantis neskauda, bet vis tiek pradzioj toks jausmas labai nemalonus. Uzsiregitravau pas urologe, ziuresiu kokie ten bus rezulatai. Taciau labai idomu, ar visos mano bedos galejo buti del kazkokios nespecifines infekcijos slapimo takuose, puslej, slaplej ar pan.Ar tai galejo sukelti gimdos kaklelio uzdegima.???Lauksiu jusu pastabu, gal kartais kazkur kazkas susiduret...Nes man jau baisu ir baugu, nuolatines problemos, baisiausia, kai neaisku nuo ko, ir atrodo, kad sviesios nebesimato