Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(minguliux @ 2009 04 06, 13:51)
matyt,kad oro salygos netinka g.gif  nes kai gryztu i Lietuva, vasara ir maudausi ezeruose, juroje ir t.t... jokiu nesamoniu nebuna, tik gryztu i Airija ir prasideda doh.gif

o man ir LT buvo uzpraeitu metu rugpjuti g.gif kada maudziausi ezere ar juroje, tai net neatsimenu doh.gif atrodo, laikausi rekomendaciju, bet nieko nepadeda.. schmoll.gif o tu sakyk, lankaisi pas GP? na isivaizduoju, kad turetum.. ir ka tau sako? nes manasis, nors ir fainas vyrukas, bet vietoje padaro slapimo tyrima su juostele, peciais pakraipo ir vsio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 04 06, 15:03)
o man ir LT buvo uzpraeitu metu rugpjuti  g.gif kada maudziausi ezere ar juroje, tai net neatsimenu  doh.gif atrodo, laikausi rekomendaciju, bet nieko nepadeda..  schmoll.gif o tu sakyk, lankaisi pas GP? na isivaizduoju, kad turetum.. ir ka tau sako? nes manasis, nors ir fainas vyrukas, bet vietoje padaro slapimo tyrima su juostele, peciais pakraipo ir vsio  blink.gif

nesilankau schmoll.gif va cia ir yra problema, kad Airijoje neturiu savo daktaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2009 04 06, 19:52)
nesilankau schmoll.gif  va cia ir yra problema, kad Airijoje neturiu savo daktaro doh.gif

tai kad ji tureti yra paprasta mirksiukas.gif visi seimos gydytojai yra vadinami GP (General Practicians) ir ju kabinetai yra isikure labai daug kur, apsizvalgyk eidama aplinkui. O kad ji tureti, tereikia nueiti ten, pasakyti, kad esi pirma karta, suves tavo duomenis i kompa ir viskas ir aisku kas karta standartinis charge'as yra 50e doh.gif jei eini pakartotinai, moketi nereikia. O kaip tu be antibiotiku isgyveni, ar savo turi????? g.gif dar labai giria Well Women Centre'us (cia: Well Women Centre, nors niekada ten nebuvau, bet irgi tereikia paskambinti ir uzsiregistruoti ir viskas.. as tau siulyciau nueiti pas gydytoja, gal nusiustu inkstu issitirt? mane siunte, bet viskas ok buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 04 07, 09:26)
tai kad ji tureti yra paprasta  mirksiukas.gif visi seimos gydytojai yra vadinami GP (General Practicians) ir ju kabinetai yra isikure labai daug kur, apsizvalgyk eidama aplinkui. O kad ji tureti, tereikia nueiti ten, pasakyti, kad esi pirma karta, suves tavo duomenis i kompa ir viskas ir aisku kas karta standartinis charge'as yra 50e  doh.gif jei eini pakartotinai, moketi nereikia. O kaip tu be antibiotiku isgyveni, ar savo turi?????  g.gif dar labai giria Well Women Centre'us (cia: Well Women Centre, nors niekada ten nebuvau, bet irgi tereikia paskambinti ir uzsiregistruoti ir viskas.. as tau siulyciau nueiti pas gydytoja, gal nusiustu inkstu issitirt? mane siunte, bet viskas ok buvo  g.gif

as antibiotiku gaunu is Lietuvos, visad tam reikalui parsivezu, o kartais ir cia vaistinej parduoda pasakius problema, siaip kasdien vartoju cranberry tabletytes
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2009 04 07, 14:38)
as antibiotiku gaunu is Lietuvos, visad tam reikalui parsivezu, o kartais ir cia vaistinej parduoda pasakius problema, siaip kasdien vartoju cranberry tabletytes

as irgi turiu visada nesiuojuos su savimi antibu, man Ospamox'as siaip padeda.. paskaiciau lapelyje, kad tinka slapimo infekcinems ligoms gydyti.. ax.gif sakai duoda be recepto g.gif gal reiks pabandyti kada unsure.gif as ir cranberry geriu, bet nzn ar jos turi poveiki, nes pradejau gerti tik vasari koki, o vat praeita savaite infekcija buvo gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 04 07, 15:55)
as irgi turiu visada nesiuojuos su savimi antibu, man Ospamox'as siaip padeda.. paskaiciau lapelyje, kad tinka slapimo infekcinems ligoms gydyti..  ax.gif sakai duoda be recepto  g.gif gal reiks pabandyti kada  unsure.gif as ir cranberry geriu, bet nzn ar jos turi poveiki, nes pradejau gerti tik vasari koki, o vat praeita savaite infekcija buvo gun_bandana.gif

gerk po 3tableciukes i diena tada (ryte,popiet,vakare) ir kasdien vartok spanguoliu sultis jei megsti aisku ax.gif
o jei bandysi vaistinej prasyt,tai susirask kokia nedidele vaistinele,kur nedaug zmoniu buna, tokiuose duoda,o didelese vaistinese niekaip schmoll.gif viena karta su asarom akyse prasiau ir vistiek nedave bash.gif
sakai ospamoxas padeda? g.gif esu ne karta ji gerusi, bet del ausu uzdegimo, reikes pabandyti jei kada suskaustu pusle rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 04 07, 15:55)
as irgi turiu visada nesiuojuos su savimi antibu, man Ospamox'as siaip padeda.. paskaiciau lapelyje, kad tinka slapimo infekcinems ligoms gydyti..  ax.gif sakai duoda be recepto  g.gif gal reiks pabandyti kada  unsure.gif as ir cranberry geriu, bet nzn ar jos turi poveiki, nes pradejau gerti tik vasari koki, o vat praeita savaite infekcija buvo gun_bandana.gif

Sveikos puslikes 4u.gif
oi kaip seniai cia besilankiau, pasiilgau jusu visu....
as pati airijoje gyvenu, bet kad cia duotu vaistukus be recepto t.y. antibus...neitiketina, kiek kartu teko susidurti, tai ziuri kaip i kokia ufonaute.....matyt turi laime ant geru zmoniu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_G. @ 2009 04 08, 14:39)
Sveikos puslikes 4u.gif
oi kaip seniai cia besilankiau, pasiilgau jusu visu....
as pati airijoje gyvenu, bet kad cia duotu vaistukus be recepto t.y. antibus...neitiketina, kiek kartu teko susidurti, tai ziuri kaip i kokia ufonaute.....matyt turi laime ant geru zmoniu... biggrin.gif

cia ne man sekasi, Minguliux'ei mirksiukas.gif ax.gif niekada nebandziau be recepto antibu pirkti, bet jauciu nepavyktu, nes Dublino centre gyvename, tai abejoju, ar duotu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 04 08, 15:48)
cia ne man sekasi, Minguliux'ei  mirksiukas.gif  ax.gif niekada nebandziau be recepto antibu pirkti, bet jauciu nepavyktu, nes Dublino centre gyvename, tai abejoju, ar duotu..  blush2.gif

papasakojus problema is karto siulo tuos spanguoliu miltelius geriamus cystopurin atrodo pavadinimas, nepamenu tiksliai g.gif tada pasakiau,kad jie man nepadeda ir,kad neturiu daktaro sitoj salyje,pasigailejo ir pardave blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2009 04 08, 15:25)
papasakojus problema is karto siulo tuos spanguoliu miltelius geriamus cystopurin atrodo pavadinimas, nepamenu tiksliai g.gif  tada pasakiau,kad jie man nepadeda ir,kad neturiu daktaro sitoj salyje,pasigailejo ir pardave blush2.gif

spanguoliu milteliai yra? g.gif niekada nesu apie tokius girdejusi.. ir kiek vaistinese klausiu ar gali man pasiulyti bet ka nuo pusles infekcijos, sako - nieko, sorry gun_bandana.gif o juos profilaktiskai galima gerti, ar ne? vienas vaistininkas visko isklausinejo, sako tai taip iseina, kad 6kartus i metus geriate antibus, sakau nu taip, sako negerai, bet nieko negaliu pasiulyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 04 08, 16:34)
spanguoliu milteliai yra?  g.gif niekada nesu apie tokius girdejusi.. ir kiek vaistinese klausiu ar gali man pasiulyti bet ka nuo pusles infekcijos, sako - nieko, sorry gun_bandana.gif o juos profilaktiskai galima gerti, ar ne? vienas vaistininkas visko isklausinejo, sako tai taip iseina, kad 6kartus i metus geriate antibus, sakau nu taip, sako negerai, bet nieko negaliu pasiulyti  doh.gif

oj,nesamone schmoll.gif tie milteliai berecepciai ir ju gali isigyti BET KURIOJE vaistineje 4u.gif kaip atrodo pakuote rasi cia
jie nedaug tekainuoja (iki 10euru) ir pirmais kartais tikrai man padejo 4u.gif
Atsakyti
blyn man irgi sis grazumelis vel dabr atsinaujino doh.gif
isgeriau uvamino tablete, voneles pasidariau, petrazoliu arbata geriu ir lauksiu rydienos, nesiu paseli padaryti. nu kosmaru kosmaras, nepraejo pilni keturi menesiai ir vel doh.gif
Atsakyti