Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

na tfu tfu tfu bet laime as nejauciu jokiu skausmu ax.gif bet baisu ,kad vis atsinaujinti viskas gali...o dabar tai lyg viskas ir susitvarke ,speju iki kito karto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irdange @ 2008 09 23, 12:45)
na tfu tfu tfu bet laime as nejauciu jokiu skausmu  ax.gif  bet baisu ,kad vis atsinaujinti viskas gali...o dabar tai lyg viskas ir susitvarke ,speju iki kito karto  unsure.gif

sveika, zinai, man jau 2 metai, ta liga, kaip sielos drauge patapo, rodos taip jau istreniravau savo kuna, vos tik pajauciu kazkoki negeruma, zinau, kad tai ji.......ta liga, cistitas, vadinkime ja kaip norime pacios:)

bet bandau ja prisijaukinti, bandau moraliskai save stiprinti, kad ne as viena ir kad nepasiduosiu jai....

net jei neskauda, geriu pastoviai profilaktiskai petrazoliu arbata, spanguoliu tabletes, sultis, vandeni......., saugok kojas ir aisku save

sekmes
Atsakyti
Aciu Jum labai uz palaikyma.Vakar parejus namo vel prasidejo viskas isnaujo ir visa nakti taip...siandien jau nesuprasi vel ;lyg nieko ...Kita penktadieni planuoju nueiti pas gydytojus ir pasidaryti slapimo tyrima nes jau pavargau verysad.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiruosiau nueiti pas gydytoja ax.gif Visa savaite kankinuosi, niekaip nepraeina pusles uzdegimas. Kaip rasiau, vis dar maitinu dukryte. Pradzioj vartojau Care Lady spanguoliu tabletikes. Po poros triju dienu lyg ir pajutau pagerejima, taciau pries tris dienas vel uzejo baisiausi skausmai. Be to, dvi dienas prisidejo nugaros skausmai. Isgerus Diclac ir Medocalm praejo. Del pusles uzdegimo savavaliskai prisikyriau 5-NOK. Seniau sie vaistai man padedavo, o sisyk - nieko.
Taigi, grizau is gydytojos. Priedo prie mano jau geriamu vaistu prirase Ospamox ir Nospos. Aisku, liepe dar garines voneles su meskauogiu lapu arbata naudoti. As jau jas naudojau 3 vakarus. Nakciai atleisdavo, o diena vel prasidedavo. Be to, dar prirase inkstu ir slapimo pusles sanoskopija atlikti. Itaria akmenlige. Ziuresim, sis tyrimas tik spalio 2 d. nusimato.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 09 25, 09:31)
Pagaliau prisiruosiau nueiti pas gydytoja  ax.gif  Visa savaite kankinuosi, niekaip nepraeina pusles uzdegimas. Kaip rasiau, vis dar maitinu dukryte. Pradzioj vartojau Care Lady spanguoliu tabletikes. Po poros triju dienu lyg ir pajutau pagerejima, taciau pries tris dienas vel uzejo baisiausi skausmai. Be to, dvi dienas prisidejo nugaros skausmai. Isgerus Diclac ir Medocalm praejo. Del pusles uzdegimo savavaliskai prisikyriau 5-NOK. Seniau sie vaistai man padedavo, o sisyk - nieko.
Taigi, grizau is gydytojos. Priedo prie mano jau geriamu vaistu prirase Ospamox ir Nospos. Aisku, liepe dar garines voneles su meskauogiu lapu arbata naudoti. As jau jas naudojau 3 vakarus. Nakciai atleisdavo, o diena vel prasidedavo. Be to, dar prirase inkstu ir slapimo pusles sanoskopija atlikti. Itaria akmenlige. Ziuresim, sis tyrimas tik spalio 2 d. nusimato.

saunuole, kad prisiruosei pas gydytoja, reikia tiketis, kad tavo problemytes susitvarkys, yra labai gerai, kai issiaiskinama skausmo priezastis, tada zinai kaip ir kuom gydyti, sekmes..... 4u.gif

ir beto Irdange, tau sekmes irgi, nes ta liga isvargina ...bet labiausiai moraliskai....laikykites mergaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre_G.: 25 rugsėjo 2008 - 22:23
QUOTE(Indre_G. @ 2008 09 21, 20:02)
zinai man panasiai buvo, turiu pastovius cistitus, po vieno seka kitas ir pan., siuo metu naudoju dayg prevenciniu priemoniu, galbut tai padeda, nes nebesergu gal jau koki apie pora menesiu, bet kiek visko geriu... verysad.gif
bet norejau pasakyti, kad pries geras pora saviciu pradejau jausti, kad pusle rodesi nuolat pilnutele, nors nieko ir nepadarai nuejusi i wc., bet po 5 minuciu vel nori i wc, kai nuejau pas daktara, pasake, kad tikriausiai pusles ramuo, t.y. sutriko jo veikla, raumuo, kuris atsakingas uz slapimo susikaupimo isejo is rikiuotes, tiesiog signalas siunciamas i smegenis nuolat kad nori slapintis, pageriau tableteles pora savaiciu ir praejo....

apsilankuk pas gydytoja, pasakyk konkrecius simptomus ir turetu padeti....

sekmes

mano gydytoja kitam mieste, nelabai aš lankausi poliklinikoj. Turiu bendradarbę, baigusią mediciną ir pavaduotoją, jų klausinėju jei kas neaišku blush2.gif Lyg ir pagerėjo man (tfu tfu tfu), ramiai šią savaitę važiavau į darbą, stengiausi negalvoti apie savo pūslę, stebėjau namus, žmones ir t.t. tikiuosi nepasikartos. O kojos mano amžinai šala, kojinės vilnonės nepadeda, o pastovėti stotelėj tenka doh.gif vat ir bijau žiemos. verysad.gif sakiau nepagailėsiu ir 600 litų, šiltus batus žieminius įsigysiu, nes nejuokinga. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2008 09 26, 00:07)
mano gydytoja kitam mieste, nelabai aš lankausi poliklinikoj. Turiu bendradarbę, baigusią mediciną ir pavaduotoją, jų klausinėju jei kas neaišku blush2.gif Lyg ir pagerėjo man (tfu tfu tfu), ramiai šią savaitę važiavau į darbą, stengiausi negalvoti apie savo pūslę, stebėjau namus, žmones ir t.t. tikiuosi nepasikartos. O kojos mano amžinai šala, kojinės vilnonės nepadeda, o pastovėti stotelėj tenka doh.gif vat ir bijau žiemos. verysad.gif sakiau nepagailėsiu ir 600 litų, šiltus batus žieminius įsigysiu, nes nejuokinga. schmoll.gif

Beje, o ką gėrei dėl to raumens? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 09 25, 22:09)

Beje, o ką gėrei dėl to raumens? blush2.gif

sveika, as pati gyvenu Airijoje, tai man daktaras paskyre Cystrin. man labai padejo, po dvieju savaiciu jauciuosi vel kaip normalus zmogus, nors buvo paskyres gerti visas 6 savaites, bet as pageriau tik pirmaji kursa ir pati nebegeriu....nes ir taip per savo trumpa gyvenimeli tiek prigerusi esu vaistuku, kad stengiuosi ju vengti...kiek imanoma.

Atsakyti
Indre manau reikejo viska sugerti ka gydytojas priskyre,nes tai gali pasikartoti
Atsakyti
QUOTE(Irdange @ 2008 09 27, 06:36)
Indre manau reikejo viska sugerti ka gydytojas priskyre,nes tai gali pasikartoti

Sveika, manau, kad tu teisi, bet kiek pamenu jis minejo, kad tai pirmasis kursas butinas, bet del antrojo nebepamenu, buvau kiek susijaudinusi....galbut tai vel pasikartos...bet labai tikiuosi,kad ne.....jei ne, vel sliausiu pas daktareli blush2.gif blush2.gif , va ir dabar sedziu ir geriu vandeni del pusles, stengiuosi bent 6 stiklines per para vandens isgerti.....nepatinka, bet jau taip geriau, nei sirgti

ikiuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre_G.: 27 rugsėjo 2008 - 15:09
Kaip gerai kad as cia jus radau... man kelios dienos turbut uzdegimas pusles... na skausmas tai patyliu... dabar uzsienyje esu, nei kur nueit nei ko prasyt sad.gif tai tik geriu arbatas be sustojimo, kaip pilna pusle maziau skauda... ir nospa na bet ir pasitaikyk tu man taip sad.gif kazin kiek laiko trunka?
Atsakyti
man tai savaite budavo,kankindavausi blush2.gif
ujauciu kas uzsieni tai daug sunkiau
Atsakyti
QUOTE(Irdange @ 2008 09 27, 17:33)
man tai savaite budavo,kankindavausi  blush2.gif
ujauciu kas uzsieni tai daug sunkiau

unsure.gif na va atvaziavau i svecius, ir tik kompas man paliktas, visi isvaziavo prie juros, o as sedziu susirietus ir toletan lakstau... gerai kad yra internetas smile.gif
Atsakyti