QUOTE(Indre_G. @ 2008 09 21, 20:02)
zinai man panasiai buvo, turiu pastovius cistitus, po vieno seka kitas ir pan., siuo metu naudoju dayg prevenciniu priemoniu, galbut tai padeda, nes nebesergu gal jau koki apie pora menesiu, bet kiek visko geriu...
bet norejau pasakyti, kad pries geras pora saviciu pradejau jausti, kad pusle rodesi nuolat pilnutele, nors nieko ir nepadarai nuejusi i wc., bet po 5 minuciu vel nori i wc, kai nuejau pas daktara, pasake, kad tikriausiai pusles ramuo, t.y. sutriko jo veikla, raumuo, kuris atsakingas uz slapimo susikaupimo isejo is rikiuotes, tiesiog signalas siunciamas i smegenis nuolat kad nori slapintis, pageriau tableteles pora savaiciu ir praejo....
apsilankuk pas gydytoja, pasakyk konkrecius simptomus ir turetu padeti....
sekmes
mano gydytoja kitam mieste, nelabai aš lankausi poliklinikoj. Turiu bendradarbę, baigusią mediciną ir pavaduotoją, jų klausinėju jei kas neaišku

Lyg ir pagerėjo man (tfu tfu tfu), ramiai šią savaitę važiavau į darbą, stengiausi negalvoti apie savo pūslę, stebėjau namus, žmones ir t.t. tikiuosi nepasikartos. O kojos mano amžinai šala, kojinės vilnonės nepadeda, o pastovėti stotelėj tenka

vat ir bijau žiemos.

sakiau nepagailėsiu ir 600 litų, šiltus batus žieminius įsigysiu, nes nejuokinga.
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2008 09 26, 00:07)
mano gydytoja kitam mieste, nelabai aš lankausi poliklinikoj. Turiu bendradarbę, baigusią mediciną ir pavaduotoją, jų klausinėju jei kas neaišku

Lyg ir pagerėjo man (tfu tfu tfu), ramiai šią savaitę važiavau į darbą, stengiausi negalvoti apie savo pūslę, stebėjau namus, žmones ir t.t. tikiuosi nepasikartos. O kojos mano amžinai šala, kojinės vilnonės nepadeda, o pastovėti stotelėj tenka

vat ir bijau žiemos.

sakiau nepagailėsiu ir 600 litų, šiltus batus žieminius įsigysiu, nes nejuokinga.
Beje, o ką gėrei dėl to raumens?