QUOTE(Irdange @ 2008 10 02, 12:01)
As is gydytojos parejau...Nezinau nieko doro nepasake,vaistu parase,bet itare nuo streso viskas ka as ir pati nujauciau ...Siule tirti slapimo pusle issigandau
nutarem kita karta
kaip isvis ta pusle tiria? 

Įveda per šlapimtakius kateterį specialų,bet labai nemalonus jausmas,jeigu yra šlapimtakių uždegimas,tada dar ir skausminga ta procedūra

Tai nesidarysiu to tyrimo vistiek nieko neras...Negeriu alhoholio nors siomis dienomis taip norisi kokio martinio ar vyno gero
bet zinau ,kad negerai...petrazoliu arbatos negeriu man ji smirda.Bandysiu maudytis karstoje petrazoliu vonioje geru karsta piena su medum gal kaip nors,nes dabar i vakara vel baisu kas darossi

QUOTE(Irdange @ 2008 10 02, 10:01)
As is gydytojos parejau...Nezinau nieko doro nepasake,vaistu parase,bet itare nuo streso viskas ka as ir pati nujauciau ...Siule tirti slapimo pusle issigandau
nutarem kita karta
kaip isvis ta pusle tiria? 

oi tyre man ta pusle, visaip kaip imanoma....man tyrimus dare airijoje privaciai...isleidau kruvele pinigeliu, bet neturejau kitos iseities...siaip jeigu tai pasikartoja po mazdaug 4 kartus per metus geriau issitirti...zodziu dare man ten visokius scanus ir paskui su narkoze ivede kamera i slapimtakius, kiek zinau Lietuvoje moterims neduoda narkozes tik vyrams, neva jiems skaudziau, bet kiek teko girdeti ir moteru, tai skausmelis nepakeliamas..
tad as buvau laiminga, kad man dave ta narkoze, nes po to proceduros vien tik kad nuejau nusislapinti maniau apalpsiu, tai isivaizduoju koks skausmas, tai ten kazka kistu...

zodziu man nerado nieko, siaip dziaugiuosi, kad nerado ten jokiu augliuku ar akmenuku ir t....
nemalonios tos visokios proceduros.
QUOTE(Indre_G. @ 2008 10 02, 15:36)
oi tyre man ta pusle, visaip kaip imanoma....man tyrimus dare airijoje privaciai...isleidau kruvele pinigeliu, bet neturejau kitos iseities...siaip jeigu tai pasikartoja po mazdaug 4 kartus per metus geriau issitirti...zodziu dare man ten visokius scanus ir paskui su narkoze ivede kamera i slapimtakius, kiek zinau Lietuvoje moterims neduoda narkozes tik vyrams, neva jiems skaudziau, bet kiek teko girdeti ir moteru, tai skausmelis nepakeliamas..
tad as buvau laiminga, kad man dave ta narkoze, nes po to proceduros vien tik kad nuejau nusislapinti maniau apalpsiu, tai isivaizduoju koks skausmas, tai ten kazka kistu...
zodziu man nerado nieko, siaip dziaugiuosi, kad nerado ten jokiu augliuku ar akmenuku ir t....

eina sau,baisiai cia papasakojai.Bijau...Nieko nesidarysiu...Man jau pusantro men. kaip pastoviai lakstau i wc buna pagereja vel pablogeja...aij nzn nei ka jau daryti,tokia pasimetusi esu
Darė ir man tą tyrimą,nemalonu kol įveda kateterį į šlapimo puslę,bet kad narkozės reikėtų tai čia tikrai ne tas atvejis,moteriškės gimdo be vaistų po 12 h.,o čia 15 min.darbas.Manau ,kad yra ir baisesnių procedūrų
sveikutes.
as turiu irgi sita problemele,ir ne vienus metus.
ko as tik neisbandzius...atrodo viena diena praeina,kita vel uzeina,ir nesuprasi kas cia yra.man padedavo tokie zoliniai vaistukai-UROSEPT.gal kuri geret,buvo jie dinge pora metu is vaistiniu...siuo metu vel pasirode.galite pabandyti juos,jie tikrai ne cheminiai o zoliniai.dar kazkuri rasete apie problema del raumens,nuo kurio ir slapimo pusle streikuoja.kokius vaistus gerete?
jauciu kad si problema man daugiausia rupesciu kelia,nes jokiu uzdegimu nerodo tyrimai...laikykites...

QUOTE(Monikiukas @ 2008 10 02, 16:29)
Darė ir man tą tyrimą,nemalonu kol įveda kateterį į šlapimo puslę,bet kad narkozės reikėtų tai čia tikrai ne tas atvejis,moteriškės gimdo be vaistų po 12 h.,o čia 15 min.darbas.Manau ,kad yra ir baisesnių procedūrų
Nevisos tiek gimdo ,nereik toki dalyka prilyginti
QUOTE(Irdange @ 2008 10 02, 19:16)
Nevisos tiek gimdo ,nereik toki dalyka prilyginti
Teisingai ne visos ,bet dėl keliolikos minučių procedūros,o būtent taip tai vadinasi ,daryti narkozę...tai ką kalbėt apie gimdymą...
QUOTE(Monikiukas @ 2008 10 02, 19:43)
Teisingai ne visos ,bet dėl keliolikos minučių procedūros,o būtent taip tai vadinasi ,daryti narkozę...tai ką kalbėt apie gimdymą...
as manau tai gydytojai turi nuspresti ,o gimdymas isvis cia neprieko

jungiuos ir aš į jūsų gretas
Turiu šią bėdelę jau daugybę metų. Valgau spanguoles su medumi arba spanguolių tabletes, kai prisiverčiu geriu meškauogių, takažolių, petražolių, bruknių arbatas
Labai jau jos neskanios... Žinau, kad negalima kojų ir rankų atšalti ir t.t., bet kaip tai padaryti, kai mano kojos nuolat šaltos
Jaučiu, kad visą gyvenimą "smaginsiuosi" su arbatėlėm, o kur dar antibiotikai laikas nuo laiko