QUOTE(jurgiuxm83 @ 2009 10 28, 16:11)
Noreciau paklaust jei jau pradejau gert antibijotikus ir uvamin ar rodys slapimo tyrime uzdegima?? 

didele tikimybe, kad neberodis
kad tiksliai rodytu reik 2-3 dienas jokiu preparatu nevartoti
QUOTE(driu @ 2009 10 20, 20:37)
Labas vakarėlis 
Pasidalinsiu savo patirtimi, gal kam bus naudinga
Vos pajutus pirmuosius simptomus, galima mėginti gydytis arbata, aš vis maniau, kad tinkamiausia meškauogė, bet ji labai karti
sesė parvežė iš sostinės specializuotos žolių vaistinės arbatą, kuri skani ir tikrai veiksminga
Antibiotikų kai prireikia man veiksmingiausi Nolicin, bet paskutinį kartą gydytojas išrašė kažkokių Cifran, kuriuos geriu jau antrą dieną, o gerumo dar nejaučiu
Nolicin padėdavo iškart...
va kiek prirašiau

Pasidalinsiu savo patirtimi, gal kam bus naudinga

Vos pajutus pirmuosius simptomus, galima mėginti gydytis arbata, aš vis maniau, kad tinkamiausia meškauogė, bet ji labai karti

Antibiotikų kai prireikia man veiksmingiausi Nolicin, bet paskutinį kartą gydytojas išrašė kažkokių Cifran, kuriuos geriu jau antrą dieną, o gerumo dar nejaučiu

va kiek prirašiau

As taip turiu sia problema. Niekada nebandziau jokiu vaistu ir pas gydytojus nebuvau. Jei jau blogai geriu meskauogiu arbata (savaite, nors poveikis jauciasi beveik iskart).
Taip pat naudoju brukniu, petrazoliu, asiukliu arbatas... jei nenukrypstu nuo iprasto gyvenimo ritmo, tai sios problemos nebejauciu. Taciau uzdegimas vel atsiranda, kartais po lytiniu santykiu, kartais, jei pasala kojos/strenos, po kokio baliuko (ne paslaptis kad per baliukus vynelio isgerti sunku atsisakyt)... tai vat jau kokie keturi meteliai, tai uzmirstu apie sia beda tai vel ji atsiranda... bet neprisiverciu normaliai uzsiimti, kad tas bakterijas isvaryti is organizmo, kai tik pagereja uzmirsti apie tai ir toliau gyveni

mano mamytei taip pat buvo tokia problema, bet vienas gydytojas jai patare naudoti arbatas (kokias jau paminejau) pakaitomis kokiu puse metu, pakaitomis, naudoti nes pvz meskauoges ilgai vartoti negalima- kenkia kepenims... dabar mano mamyte nebesiskundzia sita problema.. o ji buvo ir vaistu gerusi ir pas daktarus vaiksciojo, bet padejo jai tiks ilgas naturalus kelias

Merginos,sakykit,ar tai pusles uzdegimas,jei besimylint prasidejo beprotiskai stiprus skausmas visoje pilvo apacioje,tesesi kokias 20 min,po to praejo. Slapinantis visiskai neskauda,jokiu nemaloniu pojuciu,bet iskart po pasislapinimo vidurinej pilvo daly,apacioj biski maudzia,jei paspaudziu rankomis taip stiprokai. Nesupratau,is kur tas skausmas toks stiprus buvo

QUOTE(Maserati @ 2009 11 01, 21:02)
Merginos,sakykit,ar tai pusles uzdegimas,jei besimylint prasidejo beprotiskai stiprus skausmas visoje pilvo apacioje,tesesi kokias 20 min,po to praejo. Slapinantis visiskai neskauda,jokiu nemaloniu pojuciu,bet iskart po pasislapinimo vidurinej pilvo daly,apacioj biski maudzia,jei paspaudziu rankomis taip stiprokai. Nesupratau,is kur tas skausmas toks stiprus buvo 

vargu - dėl mylėjimosi kilęs uždegimas ateina kiek vėliau, tikrai ne veiksmo metu

QUOTE(Puslyte @ 2009 11 01, 22:39)
na va,nezinau nei ka galvoti. Reikes pas gydytoja nueiti kad apziureti

QUOTE(Maserati @ 2009 11 01, 23:02)
Merginos,sakykit,ar tai pusles uzdegimas
Manrods, kad ne ...
QUOTE(Maserati @ 2009 11 01, 21:02)

gali but apendicitas jei stipriai skaudejo
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 01, 23:40)
gali but apendicitas jei stipriai skaudejo
labai stipriai,bet skausmas buvo toks bendras,o ne tai,kaip pvz kad viena sona skaudetu
QUOTE(Puslyte @ 2009 11 01, 22:39)
As irgi taip manau.

Papildyta:
QUOTE(Puslyte @ 2009 10 22, 18:19)
oi mergaitės.. aš irgi savo "džiaugsmu" pasidalinti noriu. Tiesą sakant prie SM prisijungiau, kai man pirmą kartą buvo uždegimas, net niką pasirinkau susijusį
Suvedžiau į google savo simptomus ir žinoma, kaip visada daugiausiai info bet kokiu klausimu yra SM
Tada dar nežinojau kad nuo uždegimo taip gali būti, kentėjau kentėjau, bet jau kai pradėjau su kraujais varyt ir taip kas 10 minučių
kaip tik savaitgalis buvo, pas jokius gydytojus nenueisi.. susiradau internete ginekologės kabinetą privatų, paskaminau jai į mobilų. Tai ne tik kad atsiliepė, bet ir patarimų davė bei liepė nusipirkti care lady ir uvamin retard. Pasisekė, nes jau po pirmosios uvamino kapsulės pasidarė geriau.. Ačiū dievui kad draugas kartu buvo, sulakstė į vaistinę vargšiukas, žiūrėjo kaip aš sienomis lipu
Žodžiu prisiminti viską teko nes ir vėl, kaip kiekvieną nepasisaugotą rudenį šiandien šis džiaugsmas vėl mane aplankė
nespėjau arbatomis bakterijų išskalauti, teko uvamin vartot, o aš taip nemėgstu gerti vaistų
Beje, vienas iš gydytojos patarimų buvo uždegimo metu saldumynų ir cukraus nevartoti, nes jie skatina bakterijų dauginimąsi.

Žodžiu prisiminti viską teko nes ir vėl, kaip kiekvieną nepasisaugotą rudenį šiandien šis džiaugsmas vėl mane aplankė

Beje, vienas iš gydytojos patarimų buvo uždegimo metu saldumynų ir cukraus nevartoti, nes jie skatina bakterijų dauginimąsi.
As irgi pernai pirmakart apsilankiau cia su bedomis.

QUOTE(Maserati @ 2009 11 01, 23:05)
labai stipriai,bet skausmas buvo toks bendras,o ne tai,kaip pvz kad viena sona skaudetu
sako kad taip buna, nebutinai sona skauda. gali apie bamba pvz.
man karta skaudejo taip, bet sona. ir paskui tas skausmas pasidare letinis ir toks vos vos pamaudzia. tai tyre apendiksa ir siunte tyrt del chlamidiju. nei to nei ano nebuvo (nors anuot ju simptomai buvo panasus).