Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

WILIKE
neuzmatei,kad klausiau - ar yra koks salutinis furadonino vartojimo poveikis, na gal kenkia kepenam, ar kam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusele_ @ 2009 11 05, 21:53)
WILIKE
neuzmatei,kad klausiau  -  ar yra koks salutinis furadonino vartojimo poveikis, na gal kenkia kepenam, ar kam  rolleyes.gif

atsiprasau tikrai nepamaciau blush2.gif jokio poveikio nebuvo. tik kai praita ziema pageriau 4 kart antibiotikus po 3 sav, tada ir pradejo jaustis. tfu tfu kokias 2 sav lyg nieko nebeskauda rolleyes.gif o nuo furadonino, ar 5-nok tikrai jokiu pasikeitimu schmoll.gif
Atsakyti
aciuks.gif
manoji turi su inkstais ir slapimtakiais problemu,tai karts nuo karto turi furadonina gert
Atsakyti
Sveikos,

Pries savaite susirgau slapimo pusles uzdegimu, greit nulekiau pas gydytoja ir per pora dienu sitos problemos atsikraciau - naudojau Uvamin retard ir spanguoliu koncentrato tabletes.

Taciau, del viso pikto dar uzsiregistravau pas gine, paeme tepineli ir dar nezinant rezultato israse vaginalines zvakutes KLION. Klausiau ar as koki gryba pasigavau, atsake, kad be rezultato negali pasakyti(bus kita savaite), bet isskyru gausokai, tai reik jas vartoti. As dabar ziuriu i tas zvakutes ir galvoju bandyt, nebandyt, nes nei man niezti, nei ka... viskas kaip ir tvarkoje, tai kodel man jas taip skubotai israse... mhm g.gif as labai netoleruoju vaistu ir vartoju tik ekstremaliais atvejais sad.gif
Atsakyti
Man geriausias vaistas nuo pūslės uždegimo, petražolių arbata. Viena diena ir lygos kaip nebūta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tirpi17 @ 2009 11 07, 00:27)
Sveikos,

Pries savaite susirgau slapimo pusles uzdegimu, greit nulekiau pas gydytoja ir per pora dienu sitos problemos atsikraciau - naudojau Uvamin retard ir spanguoliu koncentrato tabletes.

Taciau, del viso pikto dar uzsiregistravau pas gine, paeme tepineli ir dar nezinant rezultato israse vaginalines zvakutes KLION. Klausiau ar as koki gryba pasigavau, atsake, kad be rezultato negali pasakyti(bus kita savaite), bet isskyru gausokai, tai reik jas vartoti. As dabar ziuriu i tas zvakutes ir galvoju bandyt, nebandyt, nes nei man niezti, nei ka... viskas kaip ir tvarkoje, tai kodel man jas taip skubotai israse... mhm  g.gif as labai netoleruoju vaistu ir vartoju tik ekstremaliais atvejais  sad.gif

jeigu nejauti kazkokio diskomforto, jokiu pozymiu tai nedek. palauk koks bus tyrimas. as bent taip daryciau
Atsakyti
QUOTE(tirpi17 @ 2009 11 07, 00:27)
Sveikos,
Taciau, del viso pikto dar uzsiregistravau pas gine, paeme tepineli ir dar nezinant rezultato israse vaginalines zvakutes KLION. Klausiau ar as koki gryba pasigavau, atsake, kad be rezultato negali pasakyti(bus kita savaite), bet isskyru gausokai, tai reik jas vartoti. As dabar ziuriu i tas zvakutes ir galvoju bandyt, nebandyt, nes nei man niezti, nei ka... viskas kaip ir tvarkoje, tai kodel man jas taip skubotai israse... mhm  g.gif as labai netoleruoju vaistu ir vartoju tik ekstremaliais atvejais  sad.gif

Naudokit mirksiukas.gif , tikrai sau nepakenksit. Jei gydytoja israse tai neveltui, slapimo pusles uzdegimas galejo inest infeksija... , kam uzdelst ir gydyt stipreis po to vaistais.
Papildyta:
QUOTE(Pusele_ @ 2009 11 06, 17:33)
aciuks.gif
manoji turi su inkstais ir slapimtakiais problemu,tai karts nuo karto turi furadonina gert

O mano mazuliuj sitie vaistai sukele stipria alergija blush2.gif
Atsakyti
turiu klausima.
Kazkaip pameciau tema apie pienlige, tai cia nusprendziau parasyti. Esant daznai pienligei ir pusles uzdegimams nebezinau kokias apsaugos priemones naudoti. Gal galite patarti, kokie prezervatyvai geriausi, reiketu be lubrikantu ir koki antibakterini lubrikanta naudoti. Nuo susilaikymo jau stogas vaziuoja...
Atsakyti
QUOTE(ragazzza @ 2009 11 09, 18:17)
turiu klausima.
Kazkaip pameciau tema apie pienlige, tai cia nusprendziau parasyti. Esant daznai pienligei ir pusles uzdegimams nebezinau kokias apsaugos priemones naudoti. Gal galite patarti, kokie prezervatyvai geriausi, reiketu be lubrikantu ir koki antibakterini lubrikanta naudoti. Nuo susilaikymo jau stogas vaziuoja...

kad prezervatyvai kazin ar turi itakos g.gif Mes naudojam visokius ir durex ir pacius pigiausisu is norfos ax.gif Bet nuo to tikrai niekas nepasikeicia.
Dar pastebejau, kad maziau infekciju papuola, kai savo graziosios vieteles nedailinu. MB tai nesudaro diskomforto, o man tik maziau problemu. Plius aisku geriu vitaminus, nes tik organizmas nusilpsta is karto ta pienlige (jau nekalbu kad po antibiotiku vartojimo visada buna). Dar karts nuo karto naudoju prausikli, t.y. koki 1-2 kart per 2 savaites, ne dazniau, nebent jauciu kad puola ta zaraza. Tiesa sesuo dar dave patarima, savo kelnaites plauti atsikarai nuo seimos nariu rubu ir ar su ukisku muilu. To nebandziau, nes jau senokai tokiu bedeliu beturejau.
Atsakyti
sveikos smile.gif kartojasi ir man nuolat šitas bjaurus dalykėlis doh.gif tiesa, turiu inkstuose druskų, bet geriu "rovatinex", kad jos tirptų, o šis preparatas ir šlapimo pūslei gerai smile.gif
šiandien vėl pajutau, kad dažnai lakstau į tualetą, jaučiu lyg būčiau nepilnai pasiusiojus blink.gif taigi geriu meškauoges ir tikiuos praeis, o jei ne eisiu ryt pas gydytoją, beje, kaip pasigaminti petražolių arbatą?
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2009 11 09, 21:29)
sveikos smile.gif kartojasi ir man nuolat šitas bjaurus dalykėlis  doh.gif tiesa, turiu inkstuose druskų, bet geriu "rovatinex", kad jos tirptų, o šis preparatas ir šlapimo pūslei gerai  smile.gif
šiandien vėl pajutau, kad dažnai lakstau į tualetą, jaučiu lyg būčiau nepilnai pasiusiojus  blink.gif taigi geriu meškauoges ir tikiuos praeis, o jei ne eisiu ryt pas gydytoją, beje, kaip pasigaminti petražolių arbatą?

As turiu prisisaldzius, prisidziovinus i puodziuka koki uzsikaciu vandens ir sumetu kokia sauja. Ir geriu visa diena.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 11 09, 21:59)
As turiu prisisaldzius, prisidziovinus i puodziuka koki uzsikaciu vandens ir sumetu kokia sauja. Ir geriu visa diena.

visą arbatos puodelį per dieną išgeriate? blink.gif o aš jau ketinau iškart pora sugurguliuot g.gif
Atsakyti