Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(Mirtyšė @ 2008 10 13, 13:21)
žinoma, pabandysiu paaiškinti suprantamiau  smile.gif

1. na toje laidoje rodė, kad, gaminant mišinį šiaim receptui, imamas šaukstas medaus ir šaukštas garstyčių. Parodė būtent garstyčių miltelius, tokius, kurie parduotuvėse būna šalia prieskonių sudėti. Bent jau Lietuvoje. Bet, manau, galima imti bet kokio pavidalo garstyčias. T.y. miltelius, stiklainėlyje kur būna ar bet kokias kitokias.  Nemanau, kad labai būtų svarbu, kokio pavidalo tos garstyčios, nes paties gydymo esmė yra ta, kad pėdoje yra labai daug visokių taškų (jei kažkiek domėjaisi Su-Džok, tai tikrai girdėjai mirksiukas.gif  ), kuriuos stimuliuojant galima gydyti daugybę negalavimų. O kai uždedi garstyčių, apvynioji plėvele ir dar uždedi vilnones kojines, tada tos garstyčios ima kaitinti pėdą ir šiluma stimuliuoja tuos pėdose esančius taškus ir padeda išgyti.

2. tikrai 10 kartų per vieną naktį to daryti nereikia. užtenka iš vakaro pasidaryti ir eiti miegoti. ryte nusiplauti kojeles.  tokias procedūras atlikti 10 naktų iš eilės. galima ir ilgiau, jei reikia.

Tikiuosi, dabar truputį aiškiau tapo  4u.gif
Papildyta:
na va, vadinasi tikrai geras receptas.  Reikės bandyt ir pačiai. Vis geriau, nei nuolatos tą chemiją ryti.....

Hmmm...labiau panašu į kosulio gydymą ....
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2008 10 13, 16:31)
vis delto teko apsilankyt pas gydytoja. Temperatura buvo palikus iki 39, nuejau pas daktare seimos tai net siuntimo nedave pas nefrologa, tik antibiotiku israse( Uvamin retard) ir homeopatiniu tableciu (rowa tinex) ir tiek. na jau temperatura nukrito, bet jauciu keista skausma pilvo apacioje kai giliai ikvepiu, nors inkstai nugaroje jau nebeskauda, tik priekyje kazkas  g.gif

ka pasake gydytoja? ogi "merginos, saugokit kojas ir strenas, inkstai mum, moterim, labai svarbu" ir dar "tuos savo siuliukus pasilikit vasarai, tai ne zieminis bubas" (cia kalbejo apie stringus  lotuliukas.gif )

Uvamin Retard yra antimikrobinis preparatas, uroantiseptikas. Jį skiria šlapimo takų infekcinėm ligom gydyti. Bet jei jau yra stipresnis uždegimas, tai man šis vaistas nebepadeda..... schmoll.gif Reikia antibiotikų. O šis tik simptomus palengvina. Bet čia tik man taip. Gal kitoms jo puikiai užtenka.
Priekyje tau skauda greičiausiai šlapimtakius. Skausmelis ojojoj..... Bet lauks vaistukų poveikio. Ir, žinoma, papildomai gydantis niekada nepakenkia mūsų čia minėtų visokių žolių arbatos.

o daktarė tau labai teisingai pasakė. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liūtuke @ 2008 10 13, 17:12)
Hmmm...labiau panašu į kosulio gydymą ....

teisingai, taip galima gydyti ir kosulį ax.gif
žmogaus pėdose bei rankų plaštakose yra absoliučiai visų organų atitikmenys. todėl atitinkamus taškus veikiant kokiu nors būdu (masažu, šildymu, spaudymu ir t.t), galima tiesiogiai suaktyvinti ir tam tikro organo veiklą.
Ištrynus ar kitaip veikiant pėdą, galima gydyti ir kosulį, ir cistitą ir dar begalę kitų negalavimų 4u.gif

na ką aš čia jums pasakoju.... visos juk esat apie Su-Džok girdėję ne kartą irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2008 10 13, 13:21)
na toje laidoje rodė, kad, gaminant mišinį šiaim receptui, imamas šaukstas medaus ir šaukštas garstyčių. Parodė būtent garstyčių miltelius, tokius, kurie parduotuvėse būna šalia prieskonių sudėti. Bent jau Lietuvoje. Bet, manau, galima imti bet kokio pavidalo garstyčias. T.y. miltelius, stiklainėlyje kur būna ar bet kokias kitokias.  Nemanau, kad labai būtų svarbu, kokio pavidalo tos garstyčios, nes paties gydymo esmė yra ta, kad pėdoje yra labai daug visokių taškų (jei kažkiek domėjaisi Su-Džok, tai tikrai girdėjai mirksiukas.gif  ), kuriuos stimuliuojant galima gydyti daugybę negalavimų. O kai uždedi garstyčių, apvynioji plėvele ir dar uždedi vilnones kojines, tada tos garstyčios ima kaitinti pėdą ir šiluma stimuliuoja tuos pėdose esančius taškus ir padeda išgyti.

žinot, mergaitės, pabandžiau aš šiąnakt pasidaryti tas aplikacijas su medum ir garstyčiom. bet kadangi namie neradau garstyčių miltelių, tai nuspręndžiau panaudoti tas valgomas garstyčias, kur parduotuvėje indeliuose parduoda. tai galiu pasakyt - netinka jos schmoll.gif paskaičiau ant indelio, ten gi ir parašyta, kad jų sudėtis - garstyčios, vanduo, actas, prieskoniai ir t.t. taip kad neduoda jos to norimo efekto. nekaitina kojelių.... reikia ieškoti nusipirkti tų sausų garstyčių miltelių arba granulių. reikės parduotuvėje prie prieskonių paieškot arba gal į kokią specializuotą prieskonių parduotuvę užbėgt. ten tikrai turės ką pasiūlyt.

arba prisiminiau, kad anksčiau vaistinėse būdavo tokie garstyčių pleistrai. juos ant skaudamų nugarų klijuodavo. tik dabar nebežinau, ar būna jų pirkti. kaip teisingai jie lietuviškai vadinasi tai ir nežinau..... rusiškai jie vadinasi "горчичник". tai gal sakau tokie tiktų ir ant pėdos užklijuoti? g.gif
Atsakyti
Ir vel atsinaujino uzdegimas, atrodo jau viskas atslugo ir se tau kad nori verysad.gif turbut per anksti apsidziaugiau, kad praejo ir nustojau gerti tabletes. Ar yra isvis kokia galimybe ta bruda issigydyti, kad nesikartotu? ar tai jau gali buti visam gyvenimui? g.gif atrodo niekas seimoje neturi panasiu problemu ir stengiuosi viska daryti, kad tik nepersalti ir vistiek susergu, o koks nemalonus jausmas, kai kankiniesi eidama i toleta cry.gif kaip tas bakterijas uzmusti visam gyvenimui? bash.gif negi dabar skelbti celibata ir neleisti net prisiliesti vyrui, lyg pati buciau vaiksciojantis mikrobas verysad.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
jau esu isbandziusi n vaistu ir t.t ir pan. nuo sito siaubo, taip iki galo ir nepavyko issigydyti sio siaubo unsure.gif zadu pabandyti vienos forumietes isgirta homeopatini preparata lasiukus heel firmos populus compositum. gal isgelbes, nes si forumiete sake, kad ji issigyde chroniska cistita. gal esat kas bande? ar siaip kokiu kitokiu homeopatiniu preparatu nuo sito siaubo? blink.gif
p.s o jus nepastebit sasaju su seksu? man dazniausiai jauciamas pablogejimas. kol neturejau santykiu ilga laika, tol buvo si liga apsiraminus..tai kaip cia yra mergaites? blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katinka @ 2008 10 22, 19:27)
sveikutes 4u.gif
jau esu isbandziusi n vaistu ir t.t ir pan. nuo sito siaubo, taip iki galo ir nepavyko issigydyti sio siaubo unsure.gif zadu pabandyti vienos forumietes isgirta homeopatini preparata lasiukus heel firmos populus compositum. gal isgelbes, nes si forumiete sake, kad ji issigyde chroniska cistita. gal esat kas bande? ar siaip kokiu kitokiu homeopatiniu preparatu nuo sito siaubo? blink.gif
p.s  o jus nepastebit sasaju su seksu? man dazniausiai jauciamas pablogejimas. kol neturejau santykiu ilga laika, tol buvo si liga apsiraminus..tai kaip cia yra mergaites? blink.gif  4u.gif

tai tu visiskai teisi, tai labai susije su seksu, bent jau mano atveju irgi kaip tau, zodziu reikia kuo maziau tuo reikalu uzsiimti lotuliukas.gif , kartu ir juokinga ir graudu.....mano vyrui tai tikrai graudu kartais buna blush2.gif blush2.gif , bet jau susigyvenau su sia liga ir visaip kovojame kartu.

sveikatytes visoms.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif iskart atsiprasau,nes temos neperskaiciau,bet noriu pasakyti,kad zinau,ka reiskia si beda unsure.gif mergaites,visada po sekso nusislapinkit,nes patenka bakteriju i slapimo takus ir tada prasideda infekcija g.gif kai nusislapini,slapimas pravalo viska mirksiukas.gif ir dar,man geriausia pirmoji pagalba kai pradeda skaudet,tai petrazoliu arbata ax.gif
Atsakyti
tai kad kartais nepadeda ir tai,kad nusislapini ir pries ir po g.gif tai negi teks atsisakyti sekso? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(katinka @ 2008 10 27, 19:22)
tai kad kartais nepadeda ir tai,kad nusislapini ir pries ir po g.gif  tai negi teks atsisakyti sekso? ohmy.gif

man pav., daktaras po santykiu israse plius tabletes tokias kuriam laikui, kaip ekstra prevencine priemone, aisku reikia visaip uzkirsti kelia toms nelemtoms bakterijoms.
Atsakyti
pries dvi savaites baigiau vaistus gert nuo tu inkst (priekelis psl rasiau) ir ka jus manot? siandien vel skauda inkstai, tik kitas sykart.... temperaturos dar nera, tai negi vel begt pirkt tu vaistu????
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2008 10 29, 10:25)
pries dvi savaites baigiau vaistus gert nuo tu inkst (priekelis psl rasiau) ir ka jus manot? siandien vel skauda inkstai, tik kitas sykart.... temperaturos dar nera, tai negi vel begt pirkt tu vaistu????

sveika, o gal dabar visai ne insktai, gal skausmas nueina tik per nugara, gal tau su moteriskomis kas nors ne taip....gal tu nukeliauk pas daktariuka, nes savarankiskai nuspresti del inkstu tai labai jau rimta....kiek zinau, negalima gerti vaistu nuo inkstu jei su slapimo pusle ir atvirksciai, bent jau visur ant instrukciju vaistu rasoma, kad pav., jei jums slapimo pusles uzdegimas gerti tik tuo atveju, jeigu inkstai negalima siu vaistu vartoti tuo atveju...nzn ar suprantamai issereiskiau.
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu.Mane neseniai pradejo kankinti si problema.Bet dabar jau antras kartas per du menesius.Idomiai taip-nesakyciau,kad didelis pilvo skausmas,bet staigiai uzeina ir iskart slapinuosi su krauju. 4u.gif Noriu tada kas minute.
Nuejau pas sesele(Anglijoje)- padare testa iskart,parode pusles uzdegima.Israse antibiotiku.
Pagerejo,bet bijau,kad vel nesikartotu.Baisi liga. doh.gif
Atsakyti