QUOTE(Monikiukas @ 2008 10 02, 17:43)
Teisingai ne visos ,bet dėl keliolikos minučių procedūros,o būtent taip tai vadinasi ,daryti narkozę...tai ką kalbėt apie gimdymą...
sveika, del narkozes, tai ne as pati nusprendziau sau ja taikyti, toks buvo daktaro sprendimas, o kiek zinau, Lietuvoje anksciau ir pulines anginas operuodavo be narkozes, tipo vietine duodavo....ner cia ka kalbeti...man paciai buvo kazkur 12 metu, tai dar ir siandien pamenu ta siauba ir skausma....siurpu net pagalvoti, buvau visa surista.....buvau vaikas, o po patirto siaubo (operacijos) nukrito 5 kg., niekas ten su manimi net nesisackino, o buvo isskirtinis atvejis, pati chirurge sake antra karta tokia opercija atlieka...zodziu vos isgyvenau......
del gimdymo, gimdziau Airijoje, viskas uztruko 22 valandas ir pagimdziau pati netgi be jokiu nuskausminamuju ir epiduru - naturaliai.
bet tikrai jeigu yra pasirinkimas, tai manau reikia tuo naudotis...ne socializmo laikai....
gimdymas, moters pasirinkimas ir pasiryzimas kaip gimdyti...aisku kartais tiesiog nera kito kelio kaip cezaris
pusles tyrimas - kitas dalykas, bet procedura nera is maloniuju, gerai jeigu padaro be komplikaciju, bet pati girdejau kaip merginai buvo suzaloti slapimtakiai, tai vargsele po siai dienai kankinasi
mano atveju, manes niekas net neklause, ar ponia is Lietuvos noretu narkozes ar ne

, kuom dziaugiuosi, nereikejo kankintis...narkoze buvo trumpa, nemanau, kad man pakenke labai
tai tiek, nu cia as ir prirasiau
o ir taip skausmo patiriamia daug....
tad linkiu visoms jo kuo maziau