Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

linxmute o tau ir brukniu neskani arbata? man tai ji visai normali smile.gif dabar nusipirkau as brukniu uogienes ( nu ir kanos ) tai isidesiu viena pakeli arbatos brukniu ir brukniu uogienes gal dar skaniau bus ax.gif beto siandien vonioje mirksiu karstoje.geriu piena karsta su medum doh.gif zodziu ko tik nesemu kad tik geriau butu doh.gif
Atsakyti
Turejau ir as pusles skausmu nerealiu. Tesesi apie tris metus. Viska isbandziau, ir vaistus, ir naturaliai gydziausi. Mano problemos baigesi tik gimus vaikeliui. Ir nestumo metu viskas buvo gerai. Daktarai tikslios diagnozes nezinojo, slapindavausi su krauju, leisdavo i pusle vaistus, pusles sienelese matesi kraujosruvos. Dazniausiai paumedavo po santykiu. Vyras tyresi taip pat, nieko blogo nerado. Dabar jei lengva problemos simptoma jauciu, naudoju priesgrybelini krema, ar zvakutes. Kai paumeja grybelis, pablogeja pusle.
Atsakyti
Man ir gydytoja uzsimine kad pageretu jeigu pagimdyciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2008 10 02, 17:43)
Teisingai ne visos ,bet dėl keliolikos minučių procedūros,o būtent taip tai vadinasi ,daryti narkozę...tai ką kalbėt apie gimdymą...

sveika, del narkozes, tai ne as pati nusprendziau sau ja taikyti, toks buvo daktaro sprendimas, o kiek zinau, Lietuvoje anksciau ir pulines anginas operuodavo be narkozes, tipo vietine duodavo....ner cia ka kalbeti...man paciai buvo kazkur 12 metu, tai dar ir siandien pamenu ta siauba ir skausma....siurpu net pagalvoti, buvau visa surista.....buvau vaikas, o po patirto siaubo (operacijos) nukrito 5 kg., niekas ten su manimi net nesisackino, o buvo isskirtinis atvejis, pati chirurge sake antra karta tokia opercija atlieka...zodziu vos isgyvenau......

del gimdymo, gimdziau Airijoje, viskas uztruko 22 valandas ir pagimdziau pati netgi be jokiu nuskausminamuju ir epiduru - naturaliai.

bet tikrai jeigu yra pasirinkimas, tai manau reikia tuo naudotis...ne socializmo laikai....

gimdymas, moters pasirinkimas ir pasiryzimas kaip gimdyti...aisku kartais tiesiog nera kito kelio kaip cezaris

pusles tyrimas - kitas dalykas, bet procedura nera is maloniuju, gerai jeigu padaro be komplikaciju, bet pati girdejau kaip merginai buvo suzaloti slapimtakiai, tai vargsele po siai dienai kankinasi

mano atveju, manes niekas net neklause, ar ponia is Lietuvos noretu narkozes ar ne smile.gif , kuom dziaugiuosi, nereikejo kankintis...narkoze buvo trumpa, nemanau, kad man pakenke labai

tai tiek, nu cia as ir prirasiau lotuliukas.gif

o ir taip skausmo patiriamia daug....
tad linkiu visoms jo kuo maziau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre_G.: 02 spalio 2008 - 22:37
QUOTE(Irdange @ 2008 10 02, 20:21)
beto siandien vonioje mirksiu karstoje

Atsargiai su karšta vonia g.gif Jeigu žinai,kad tikrai neturi kitų problemų,o tik su pūsle,tada galima pabandyt,bet aš turiu miomą gimdoj,tai buvau prisidirbus su karšta vonia,tai dabar tik dušas,jokio gulėjimo unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 10 03, 09:23)
Atsargiai su karšta vonia g.gif Jeigu žinai,kad tikrai neturi kitų problemų,o tik su pūsle,tada galima pabandyt,bet aš turiu miomą gimdoj,tai buvau prisidirbus su karšta vonia,tai dabar tik dušas,jokio gulėjimo unsure.gif  verysad.gif

ne man nieko,as pastoviai vonioje guliu man patinka cool.gif
Papildyta:
del tu gimdymo tai as girdejus kad jeigu gimdymas trunka nuo 12 iki 22 ir daugiau valandu tai nenormalu blink.gif o kaip istikruju yra nzn
Atsakyti
Sveikutes??

na, kaip siandien laikosi biggrin.gif myzniukes biggrin.gif , kaip sveikatytes???, man siandien nusimato didelis balius, tai net nezinau, ar skanauti alkoholio, ar ne...nes kartais po baliuku labai pajuntu pusle ax.gif ax.gif

geros dieneles visoms.
Atsakyti
Aij as tai kaip myzcioju taip myzcioju blush2.gif beto siandien spaudimas dar nukrito...pas mane viena beda nevaiksto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 10 03, 09:23)
Atsargiai su karšta vonia g.gif Jeigu žinai,kad tikrai neturi kitų problemų,o tik su pūsle,tada galima pabandyt,bet aš turiu miomą gimdoj,tai buvau prisidirbus su karšta vonia,tai dabar tik dušas,jokio gulėjimo unsure.gif  verysad.gif

Yra toks senas geras patarimas, negalinčioms gulėti vonioje. Užverdam vandenį, Įberiam geriamos sodos, tą tirpalą supilam į indą, kurį pastatom į unitazą ir atsisėdę pasėdim 10-15-20min ant to tirpalo garų, efektas superinis, o tada tiesiai į lovytę. Sodos 1ltr vandens 1 valgomąjį šaukštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 06 spalio 2008 - 16:52
sveikos mergaites,
As ta isiulau ismeginti homeopatinius Rennel. as tai karts nuo akrto, jeigu ir nejauciu jokiu simptomu juos pageriu, jei nieko nekenkia, o gal ir padeda. p o paskutinio stipraus cistito, isgeriau papildomai dar ju dvi deuztes, ir tfu tfu tfu jau astuntas menuo aplenke sita beda. nors aisku dabr atsales oras, tai visko gali buti. bet sai nirgi nusipirkau ju ir profilaktiskai p oviena tris kart per diena suciulpiu. dar gerai petrazoliu arbata, arba paciu daug valgyti.. nesirgit, nes jau kokia baisi liga, nelinkeciau net priesui..

p.s. kazka skaiciau apie cistoskopijos skausma. as dariausi, nemalonu labai, bet kenteti galima.
Atsakyti
sveikos, ir as prie jusu prisijungsiu.... pastebejau kad man iskart pradeda skaudeti slapintis jei man vaikinas oralini padaro.... kai tik skauda slapinantis - pageriu arbatas meskauogiu ir pan, tai praeina. taciau siandien jau inkstai skauda ir gan stipriai, pas daktare nebematau reikalo eit - ji man israso furadonino, padaro tyrimus.... tai va eisiu jau siandien pati furadonino pirkti... tik dar beda - kai tik furadonino pageriu man iskart maksties uzdegimas buna.
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2008 10 07, 14:23)
sveikos, ir as prie jusu prisijungsiu.... pastebejau kad man iskart pradeda skaudeti slapintis jei man vaikinas oralini padaro.... kai tik skauda slapinantis - pageriu arbatas meskauogiu ir pan, tai praeina. taciau siandien jau inkstai skauda ir gan stipriai, pas daktare nebematau reikalo eit - ji man israso furadonino, padaro tyrimus.... tai va eisiu jau siandien pati furadonino pirkti... tik dar beda - kai tik furadonino pageriu man iskart maksties uzdegimas buna.

Tai negerk to furadonino,jis yra rūgštus,paskui užtai visus galus ir graužia tongue.gif Yra kitokių vaistų ir daug efektingesnių mirksiukas.gif Bet jeigu jau inkstus kabina,tai gal pirmiausiai echoskopiją pasidaryk,gal smėlio yra,arba uždegimas jau prisimetė g.gif Gal antibiotikų reikia pagert? blink.gif Neužleisk inkstų uždegimo,nes paskui visam gyvenimui bėdos turėsi g.gif O makšties uždegimą labai gerai gydo žvakutės (pagal finansines išgales yra ir pigesnių ir brangesnių) mirksiukas.gif O oralinis čia nė prie ko-turbūt sutapimas blush2.gif
Atsakyti