QUOTE(zuzu @ 2009 12 26, 16:25)
1. sakoma, kad mc sukelia endiometriozę.
2. kaip ar nemanot kad visgi mc praplatina laiks nuo laiko tarpvietę-kaip gi su tais dalykėliais, a?
dėl šių priežasčių aš mc naudoju tik 3dienas pirmas, po to tepa-man užtenka tualet pop įsidėt, net vienkart neperku tam dalykui, man patogu: neremiu papildomai vienkart. nosinaičių pramonės, jose ten irgi visokių m-gų yra...
mat kai kuri minėjo kad naudoja mc iki pat galų net jei vos vos teplioja...nes man akyse tas pastovus makšties platėjimas.,..

gal jau paranoja....
nu ir pask klausimas;
3. nusiminiau kad mc tik 2metams , geriausiu atvjeu 5metams..o maniau visam gyv

todėl ir 3dienas vietoj 7dienų irgi naudoju

gal prailginsiu trukmę vartojimo
dėkui už info jei jos bus
1.

o kame šitos prielaidos logika? kokiu būdu mc gali tą endometriozę sukelt? šiaip jau ši liga priklauso grynai nuo hormoninių dalykų, tai kažkaip nelogiška kad mc galėtų ją įtakot
2. va man čia irgi neaiškus klausimas. tarkim aš pati negaliu jo visą parą naudot, po kelių val pradedu jį jaust, man spaudžia, tepmpia, toks jausmas kad netelpa

. todėl naudoju tik pirmas 3 d ir tik kelias val per dieną. kažkaip natūraliai į save reaguoju, vadovaujuosi nuojauta, kad mano kūnas žino geriau

- jei pradedu jaust kad jau nebekomfortiška, tai ir išsiimu.
dėl 3 punkto nk negaliu pasakyt, turiu jau kone metus, bet nepastebėjau kad jis kuom nors pasikeitęs būtų. gal tiesiog per laiką išsitampo, praranda eląstingumą, manau lb individualiai čia su tuo galiojimu