QUOTE(dasa @ 2008 11 25, 09:42)
Tai gi neeina kalba vien apie tavo namą, gal tau pasisekė ir turi šaunius kaimynus, kurie akilai saugo tavo namus. Pažiūrėk kiek tų namų pristatyta sodų bendrijose, kurios yra miesto ribose ir dar tokiose rajonuose, kur ir narkomanų ir vagių pilna. O ką nešti iš namo tai patikėk jie ras (nors ir podus visus išnes).
tai palaukit, bet koks tiek butas tiek namas blogoje vietoje , rajone su narkomanais, vagimis yra blogis.. manau čia visiems tai aišku. Namas gali būti gėri, jei jis patogioje vietoje, netoli miesto, su geru susisiekimu, gerais kaimynais.. Butas galbūt irgi gali būti gėris .. man butas turi mažiau privalumų nei namas.. todėl ir rašau, kad man namas geriau.. o tai kuo remtis jei ne savo pavyzdžiu? Blindos?

Papildyta:
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 11 25, 09:48)
Ex westa westa... Jums neidomi mano nuomone, todel, kad tas tiesas ir pati puikiai zinote... O ko verta jusu nuomone, galima suzinoti paskaicius metu, pusantru zinutes apie didejancia namu aplink Klaipeda paklausa ir nepigsianti NT... Ar tik ne jusu vyras ten dirbo su NT projektais ir aiskino, kad nesijaucia jokio NT pigimo ir jokios krizes nera??? Nu kaip sakant obuolys nuo obels netoli krenta... :-)
As beveik visa savo NT pardaviau dar pries metus (net zinute SM parasiau), tai va nuo tos dienos kainos nukrito 30 proc. O kai jos nukris dar 50 proc. tada is tokiu ananasu kaip jus, kurie prisipirko namu, butu su paskolom ir nusipikrsim atpigusi NT... Po metu kitu vel stumsim, kitai ananasu kartai...
Pinigai is niekur neatsiranda ir niekur nedingsta...
Jie tik plaukia is ananasu kiseniu i izvalgiu zmoniu kisenes...
Prisiminimui veliau idesiu keleta jusu perliuku rasytu pries metus, kaip cia niekas nepigs, ypac namai Klaipedos rajone...
xe xe xe Bet kai esi visiska westa, tai cia gal ir atleistinas dalykas... 
As beveik visa savo NT pardaviau dar pries metus (net zinute SM parasiau), tai va nuo tos dienos kainos nukrito 30 proc. O kai jos nukris dar 50 proc. tada is tokiu ananasu kaip jus, kurie prisipirko namu, butu su paskolom ir nusipikrsim atpigusi NT... Po metu kitu vel stumsim, kitai ananasu kartai...

Prisiminimui veliau idesiu keleta jusu perliuku rasytu pries metus, kaip cia niekas nepigs, ypac namai Klaipedos rajone...

Blinda, buta pigzzz , pigzzz butai , ir namai pigzzz, o Blinda ananasėsss