QUOTE(mefisto @ 2008 11 25, 14:08)
Deja nei protinga , nei turtinga netapsi, runkeliu gimus-runkeliu ir liksi. Runkeliai tam ir yra, kad tokiems kaip Tadas pinigus uzdirbinetum. Bydlo forever. Apie egzotiskas salis , aisku, pasvajot nedraudziama.
Ką jau padarysi, einu dirbt, kad tik ponui Tadui daugiau kapsėtų
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 11 25, 14:58)
Ech westa westa... Leiskit as sudeliosiu viska i savo vietas...
Nama jus vis dar statotes 2006-08
O buta pradedate pardavineti 2005-05, tik tas butas pasirodo sodas beesas... :-)
Kaip sako "pizdi, pizdi no znaij meru"....
Sekmes westute toliau kabinant makaronus... :-)
Papildyta:
Nama jus 2006 metu gruodi vis dar statete... Nereikia cia p...ti proto ir teisintis... :-)
Pacitavau, jums juodu ant balto, dar karteli pacituosiu, man nesunku...
Bet ale ir laiko, ir noro turėk, sekti žmones ir rinkti jų postus

Nu siaubazzzzzzzzz.
Westa, man atrodo, saugokis, čia jau psichopatija kvepia
QUOTE(giedraskiedra @ 2008 11 25, 16:04)
Nesakau kategorisko "uz" nei uz buta, nei uz nama, nes tiek ir butas, tiek ir namas turi savo pliusus ir minusus...
butas butui nelygu, namas - namui... O be to, manau, gyvenamaja zmogaus vieta nulemia ir jo charakteris - seimyniskas, seslus, ieskantis ramybes zmogus mieliau rinksis namuka ar gyvenviete toliau nuo miesto surmulio, o ieskantis permainu, nenusedintis vietoje, pilnas polekio zmogus gal mieliau rinktusi buta... Skirtingi charakteriai, skirtingi ir zmoniu norai. nezinau..cia tik mano nuomone...
Namas reikalauja prisirisimo prie jo - ne kiekvienam zmogui tai patinka, ypac tokiam, kuris megsta pokycius, neprisirisa prie vienos vietos, daug keliauja, "migruoja" is vienos vietos i kita... Juk yra tokiu zmoniu, kuriu tikrai nepririsi vienoje vietoje ir nepasakysi: "cia tavo namas ir cia tu gyvensi 20-30 ar daugiau metu..."
Pritariu 100 proc.