Įkraunama...
Įkraunama...

Namas ar butas?

QUOTE(axa @ 2008 11 19, 12:35)
o šito tai nepatariu daryti  -
nors jei 'tik palaižyti' nieko nenutiks smile.gif

buvo toks 'įdomus' periodas mūsų gyvenime, kai tam kad turėtume vandens ūkiniams reikalams teko tirpinti sniegą.

Tu neįsivaizduoji kiek brudo plaukiojo kibire, ištirpinus ką tik nukritusį baltutėlį švarutėlį sniegą  doh.gif

Ore yra tiek visokiausio brudo (kuris lyjant ar sningant nusėda ant žemės) doh.gif ir nemanau, kad Lietuvoje yra nors vienas ekologiškai švarus kampelis, visur oras daugiau ar mažiau užterštas.
Ir dar vieną pastebėjimą norėčiau parašyti dėl tų nuosavų namų kvartalų. Žinau vieną, esantį apie 20 km nuo Vilniaus Ažulaukio kaime. Užuojauta žmonėm, tų namukų kainos buvo nerealios, bet į juos pažiūrėjus doh.gif tai tas pats 3 kambarių butas, tik su didžiuliais vitrininiais langais ant visos sienos ir apie 6 arų sklypuku, kur tik pavėsinę automobiliui sukišti galima doh.gif Ir tai trankytis tokį atstumą iki Vilniaus kiekvieną dieną, o grįžti į tą pačią dėžutę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasa: 19 lapkričio 2008 - 11:54
QUOTE(dasa @ 2008 11 19, 12:46)
Žinau vieną, esantį apie 20 km nuo Vilniaus Ažulaukio kaime. Užuojauta žmonėm, tų namukų kainos buvo nerealios, bet į juos pažiūrėjus doh.gif tai tas pats 3 kambarių butas, tik su didžiuliais vitrininiais langais ant visos sienos ir apie 6 arų sklypuku, kur tik pavėsinę automobiliui sukišti galima doh.gif Ir tai trankytis tokį atstumą iki Vilniaus kiekvieną dieną, o grįžti į tą pačią dėžutę doh.gif

Namų, kaip ir butų, yra visokių. Aš tokiam variante nenorėčiau gyventi, tada jau geriau butas Senamiesty smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 11 19, 11:56)
Namų, kaip ir butų, yra visokių. Aš tokiam variante nenorėčiau gyventi, tada jau geriau butas Senamiesty  smile.gif

Na, reik skirt gal namas už 20 km Ažulaukėj vs butas Perkūnkiemy pvz. ir namas bent jau kokiuose Kalnėnuose vs butas senamiesty.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 11 19, 13:59)
Na, reik skirt gal namas už 20 km Ažulaukėj vs butas Perkūnkiemy pvz. ir namas bent jau kokiuose Kalnėnuose vs butas senamiesty.

Taip, bet juokingiausia, kad tų namų kaina buvo kaip buto senamiestyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dasa @ 2008 11 19, 13:04)
Taip, bet juokingiausia, kad tų namų kaina buvo kaip buto senamiestyje doh.gif

tada patys kalti lotuliukas.gif nes galėdami rinktis tokiam kainų lygmeny, galėjo ir geresnę vietą susirasti.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 11 19, 14:17)
tada patys kalti  lotuliukas.gif nes galėdami rinktis tokiam kainų lygmeny, galėjo ir geresnę vietą susirasti.

O gal jiems ten labai gerai? Gal jie norėjo būtent tokio varianto? 6 arų sklypukas turi savų privalumų, beje - pigiau kainuoja apsitverti, pigiau įsirengti veją, mažiau priežiūros ir t.t.; nedidelis namukas - irgi, nes mažiau kainuoja išlaikymas, mažiau tvarkymosi, o jei asmenų nedaug, tai didesnio ir nereikia. Kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
Zinoma, kad kiekvienam savo. O buna, kad zmones nusiperka ir tik po to pamato minusus visus smile.gif
Atsakyti
Na, mūsų sklypukas irgi nedidelis, bet bent jau mikriukai į miestą važinėja kas 15 min. "jeigu ką" tai galima ir be mašinų išgyvent.
Bet šiaip tai žinoma, gal jiems to ir reikia - toliau nuo šurmulio. O nedideli namukai yra gerai, ypač kai visokių rūšių energija tik brangsta.
Atsakyti
as kadangi nezinau tos vietos tai jus man paaiskinkit, tai ten blogai kad sklypai mazi? ar namai mazi? namai negrazus? ar dar kazkas?
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 11 19, 15:27)
as kadangi nezinau tos vietos tai jus man paaiskinkit, tai ten blogai kad sklypai mazi? ar namai mazi? namai negrazus? ar dar kazkas?

man tai didelis tos vietos minusas - nėr jokios galimybės pasiekt miesto be savo mašinos ir labai jau toli. Jei jau tokiu atstumu nuo miesto, tai bent hektaro dvariukas būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 11 19, 16:30)
man tai didelis tos vietos minusas - nėr jokios galimybės pasiekt miesto be savo mašinos ir labai jau toli. Jei jau tokiu atstumu nuo miesto, tai bent hektaro dvariukas būtų biggrin.gif

Jo, kad bent kokį sodą pasodinti galima būtų, kad savo obuoliukų turėti, kad tvenkinį iškąsti ir pan. Būtų ale sodybą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dasa @ 2008 11 19, 16:36)
Jo, kad bent kokį sodą pasodinti galima būtų, kad savo obuoliukų turėti, kad tvenkinį iškąsti ir pan. Būtų ale sodybą  mirksiukas.gif

Mano irgi tokia nuomonė - kuo toliau nuo centro, tuo didesnis turi būti sklypas smile.gif Bet ten žmonės matė, ką perka - o jei jiems tas tiko, kodėl mes turėtume sukti galvą? biggrin.gif
Atsakyti