QUOTE(flight @ 2008 11 19, 11:29)
Taip, ir ant tos nupajutos žolės (beje, ar tikrai butų gyventojai už aplinkos tvarkymą nemoka?

) prie daugiabučio - šunų ir kačių kakučiai, jaunimėlio palikti buteliai (kartais dar su turiniu) ir kitoks gėris. O štai nuosavo namo kieme sūnui leidau palaižyti tik ką nukritusį sniegą

Vasarą galės voliotis ant žolės....
o pažįstamos vaikas daugiabučio kieme paragavo kažkokių narkotikų, gražią tabletę rado kieme, palaižė, tai reanimacijoj atsidūrė 3 dienas išgulėjo su lašalinėm

Tai čia šunų šūdų pilnas žolynas tik mažas menkniekis prieš tokius bajerius....
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 19, 12:34)
1. Dabar jaunimas labai mandras, jie net už pinigus nenori dirbti.
2. Įdomu, o kur kakoja nuosavų namų kiemuose lakstantys "veršiai"

, tikriausiai in kaimynų teritoriją
3. Viena mano draugė iš Senamiesčio nesiruošia išsikelti, nors per n metų pakeitė/pirko bene tris butus, likusius išnuomavo. Turi puikią sodybą ir ten džiaugiasi laisvalaikiu. Nes jos darbas 5 min. pėstute, du vaikai čia pat lankė darželius, dabar mokyklas ir būrelius, patys visur pėstute nueina. Jai patinka, kad čia pat visos jaukios kavinės, restoranėliai, kepyklėlė, maisto parduotuvės, bažnyčios, teatrai ir koncertų salės. Netoli Sereikiškių parkas, po kurį laiko turint vaikštinėja. Dažnai susitinka su draugėmis, nes yra kada. Lankosi renginiuose, vakarėliuose, pristatymuose ir šiaip yra visuomeniškas žmogus. Visur pėstute, mašina stovi garaže. Viskas ranka pasiekiama. Kartą jos paklausiau, o kodėl jie nesikelia į namą? Ji kategoriškai prieš namą. Ji jam tiesiog neturi laiko, nei priežiūrai, nei važinėjimams. Dirba šeima mėgstamą darbą ir neturi laiko vaikų vežiojimams po mokyklas ar būrelius. O gyvenant nuosavam name tas yra neišvengiama, abu tėvai arba vienas jų turi dirbti dar ir vairuotoju.
1. Patikėk, tikrai galima rasti jaunimėlio, kuris sutiktų padirbėti

2. Beje, to savo veršio šūdus gali pats ir susirinkti, aš net daugiabutyje būčiau rinkusi savo šuns, jei būčiau turėjus, nes kaip man šlykštu tie prišikti žolynai , tai negaliu, feeee...
3. o tai gal čia jau visiems tos tavo draugės gyvenimas yra etalonas

visi Lietuvos gyventojai turi į ją lygiuotis

jeigu jai gerai, tai tegul sau ir gyvena, o kodėl kitiems negali būti gerai gyventi ne senamiestyje