QUOTE(megule @ 2008 10 07, 15:57)
aš pas ja lankiausi per nestuma ir po jo karta nuejau.Siaip atrodo,kad konvejeriu dirba ir keista buvo,kad vietoj to,kad apsisaugojimui sakytu pameginti pirmiausia NOva T spirale,tai iskart rekomendavo Mirena,kai tuo tarpu prisiskaiciau,kad geriau pirma Nova T pameginti,kad nebutu pinigeliai ismesti veltui. Ji man paaiskino taip,kad jei kam netinka Nova T,tai dar nereiskia,kad Mirena netiks.Na gal ir tiesa,bet... visgi man rodos,kad tuos,kas remia,tu produkta ir kisa
o kokios priezastys taves pas ja "netraukia"
Na šiaip kai konsultavausi dėl Mirenos- tai sakė nusiperki pati vaistinėje ir įdeda ją, tad nemanau, kad gydytojus remia, nes jiems nesvarbu kur pirksi, o už tai kad pati nusipirkai, tai jiems premijos tikrai nepridės, nesąmonė.
Šiandien važiavau pusseserės aplankyti su leliuku pasveikinti, tai sakė po ciongų (ta prasme po straipsnio ir nemalonumų) visi tokie geri. Na nemokėjo niekam nieko ir rūpinosi. Gimdė pas Bimbienę jei neklystų dėl pavardės iš Kelmės ji tai sakė tikrai daug per gimdymą padėjo.
Papildyta:
QUOTE(jurgusia @ 2008 10 07, 20:44)
As lankausi jau su antru pas gyd.Maksimaviciene. Man ji liuks
Papildyta:
Atliekami ne tik bakteriologiniai tyrimai, o taip pat ir gelezis. Is penkiu darbo dienu keturias dienas tiriame vandenis ir mikrobiologiskai, ir gelezi it kt.
Nesiginčyju smarkiai tik sakau ką teko išgirsti, jei rašai tiriame, tai vadinasi ten dirbi, tai vat ką tada tavo koliegos sdakė Prieš porą mėnesiukų pas mus pietiniam na man asmeniškai kaip ir pablogėjęs buvo vanduo, nes išskalbus vaiko marliukai kaip dratiniai pasidarė, atsakymas buvo ką turime pietiniame tai turime kalkių, bet tyrimai atliekami tik bakteriologiniai, tad dėl padidėjusių kalkių kiekių man nieko asmeniškai neatsakė, o skambinau tai į laboratoriją.