Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 4

Aš irgi pamenu, kad per nestuke.gif pamokėles, pati Bekerienė sakė, kad Šaiulių vanduo tinkamas kūdikiams maudyti, ir nereikia atvirinti vandens drinks_cheers.gif .
Dėl servetėlių, tai ir parašiau, kad Šiauliuose nesivargina plauti, daug patogiau su servetėlėmis. Man drėgnos servetėlės, tai panašiai, kaip macdonaldo maistas doh.gif . Išimtinais atvejais patogu, bet kenksminga...Čia tik mano nuomonė ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2008 10 03, 14:46)
kaip ir tu mirksiukas.gif

bigsmile.gif
QUOTE(jurgusia @ 2008 10 03, 17:56)
Galiu garantuoti 100 % kad vanduo yra geras.

smile.gif

ar skaitėt, kad jau atidaryta ''Motinos ir vaiko klinika'' bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2008 10 03, 21:34)
bigsmile.gif

smile.gif

ar skaitėt, kad jau atidaryta ''Motinos ir vaiko klinika''  bigsmile.gif

Teoriškai atidaryta,bet kas ten žino,kada persikels visi skyriai ir nuo kada ten pradės dirbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jura0531 @ 2008 10 04, 11:00)
Teoriškai atidaryta,bet kas ten žino,kada persikels visi skyriai ir nuo kada ten pradės dirbti g.gif

pasidžiaukim nors tuo, kad kažkas vistiek jau juda į priekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2008 10 03, 17:56)
Galiu garantuoti 100 % kad vanduo yra geras.

vanduo tai gal ir geras - bet kad vamzdynams n metų doh.gif tai ir vanduo atitinkamai pablogėja unsure.gif man tai nuo GN vandens prausiant veidą berti pradėjo unsure.gif
Atsakyti
Jo jo, i aš kai gulėjau patologiniam pastebėjau kad išbertas mano veidas visas buvo. O viena sesutė pasakė kad neprausčiau veido su jų vandeniu, nes daugeli nuo jo išberia unsure.gif
Atsakyti
va va, apie ką aš ir šnekėjau mirksiukas.gif tyrimai gal ir nerodo užterštumo, bet vanduo nėra geras rolleyes.gif vienoms va veiduką beria, daugumai nėštukių rankos suskirsdavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2008 10 03, 22:34)
bigsmile.gif

smile.gif

ar skaitėt, kad jau atidaryta ''Motinos ir vaiko klinika''  bigsmile.gif

Tik tiek , kad atidaryta, bet veiks tik nuo kitų metų vasario -kovo, o realiai tegu džiaugiasi tos, kas vasarą gimdo, gal joms ir pasiseks...

Dėl vandens-juk tyrimai nėra daromi kasdien .Šiandien geras, poryt-su geležim, kitą savaitę vėl geras ir t.t. , ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(jura0531 @ 2008 10 04, 12:00)

Ne atidarymas buvo,o tik projekto atidavimas,pristatymas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braškytė @ 2008 10 04, 16:24)
Jo jo, i aš kai gulėjau patologiniam pastebėjau kad išbertas mano veidas visas buvo. O viena sesutė pasakė kad neprausčiau veido su jų vandeniu, nes daugeli nuo jo išberia unsure.gif

QUOTE(Levander @ 2008 10 04, 17:19)
va va, apie ką aš ir šnekėjau  mirksiukas.gif tyrimai gal ir nerodo užterštumo, bet vanduo nėra geras  rolleyes.gif  vienoms va veiduką beria, daugumai nėštukių rankos suskirsdavo  4u.gif

Tai gal ne vanduo kaltas, o paprasciausiai oda yra sausa ar panasiai. Daromi visi tyrimai, kokius tik galima padaryti su paprasciausiu vandeniu. Norit pasakyti, kad visur vanduo geras, o tik klinikose blogas.Tikrai taip nera.

QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 04, 20:17)
Dėl vandens-juk tyrimai nėra daromi kasdien .Šiandien geras, poryt-su geležim, kitą savaitę vėl geras ir t.t. , ir t.t.

Deje vandens tyrimai daromi kasdien, ir is visu rajonu.
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2008 10 05, 16:10)
Tai gal ne vanduo kaltas, o paprasciausiai oda yra sausa ar panasiai. Daromi visi tyrimai, kokius tik galima padaryti su paprasciausiu vandeniu. Norit pasakyti, kad visur vanduo geras, o tik klinikose blogas.Tikrai taip nera.
Deje vandens tyrimai daromi kasdien, ir is visu rajonu.

Ne tik klinikose blogas vanduo, bet gal tikrai nuo vamzdziu viskas priklauso kaip jau cia viena mamyte sake g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 04, 20:17)
Tik tiek , kad atidaryta, bet veiks tik nuo kitų metų vasario -kovo, o realiai tegu džiaugiasi tos, kas vasarą gimdo, gal joms ir pasiseks...

na šiaip tyrimai yra atliekami tik bakteriologiniai, niekas netiria kiek vandenyje geležies, kalkių ar t.t. tiriamas jo užterštumas ar tinkamas geriamas vanduo. O šiaip vanduo koks pietriniam toks ir GN niekuom neiskiria, o gali berti tas kurios iš kitų miestų ar tolimesnių mikrorajonų atvažiavusios gimdyt, nes šiaip vanduo kaip vanduo prausiamės jau n metų ir abi dukreles virindavom vandenį maudymui kol bambutės nukrenta, o užpakaliukus tai po kranu kišdavom ir man šiaip asmeniškai kad ir pirmomis dienomis drėgnomis servetėlėmis tą lipnų kakutį, kuris kaip plastelinas prikibęs, sunkiai pavykdavo nuvalyti, tai man daug greičiau ir paprasčiau būdavo po kranu.
Atsakyti