nezinau,ar dirba privaciai,o telefonas jos 868726789
aciu

QUOTE(valengita @ 2008 08 18, 22:18)
nu nesuprantu as tu davimu gydytojam i kisene
kokia prasme jie vistiek savo darba turi dirbt... o rupinosi lyg is mane antra atlyginima gautu ir paguost saremiu metu ateidavo ir nugara sesute pamasazuodavo ir i dzakuzi vonia pagulde ka skausmai sumazetu ir kiek supratau akusere po pamainos pasiliko kad pabaigciau gimdyt prie jos
o vyras sake kad kol gimdziau jam ir kavos siule ir viskas tik uz nuosirdu aciu
niekada niekam nedaviau ir nesiruosiu
o mes patys juos islepinom su tai kisimais tai paskui taip ir gaunas

Oho,koks priėmimas

Juk tapo įprastas dalykas -arbatpinigiai. Visur privalom juos dalint (geras tonas

QUOTE(viilda @ 2008 08 19, 12:41)

Gal ir išlepinom duodami už nieką...Aš už tai, kad žmogus gautų , bet atlikęs savo darbą puikiai .

QUOTE(katyte1973 @ 2008 08 27, 13:55)

merginos, jau praeitoje temoje buvo kalbėta, kad apie visokių neformalių atsidėkojimų davimą gydytojams geriau nekalbėti čia

QUOTE(inga29 @ 2008 08 11, 19:49)
gal kas lanketes pas ieva zymantiene?
Aš lankiausi ir lankausi. Gimdžiau prie jos - man ji

QUOTE(patinka @ 2008 08 27, 12:15)

ji dirba Vytauto g. 145, Šiauliai, UAB Alsavita. antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 15 val. mob. Inga29 parase teisinga

QUOTE(Anafora @ 2008 08 27, 21:14)
Aš lankiausi ir lankausi. Gimdžiau prie jos - man ji
Pasikartosiu - kantri, švelni, žmogiška, bet tokia, kaip čia pasakius - stipri - ta prasme, kažkaip pasitikėti iškart ja eina

Sveikutes,
Ziuriu, kad prie naujuju gimdymo namuciu jau trinkeles deda, tai gal neuzilgo ir atsidarys. Tik kazin kaip vidus ar irengtas?
Ziuriu, kad prie naujuju gimdymo namuciu jau trinkeles deda, tai gal neuzilgo ir atsidarys. Tik kazin kaip vidus ar irengtas?
mano gydytoja sake,kad gal iki nauju ir atidarys gimdymo skyriu?!
Bereikalingi tie mokejimai.. Jei kas blogai,tai lai salia esantis vyriokas primena daktariuksciui istatymus
Arba jei pavyksta,paciai zurnalistais pasiurpint maziausiai

Aisku butu protingiausia neduoti nieko,o jei gerai atliko savo darba-tiesiog padekoti smulkmenele.Bet niekas nenori rizikuoti sveikata nei savo ,nei maziuko.Is patirties zinau,ka reiskia,kai neduodi,tai ir numarinti gali.Gerai,kad turejau pazistamu is auksciau,tai viskas pasitaise i gera,o jei ne...tai nzn kas butu buve
Esam isprausti i kampa.jei tik visi susitartumem,niekas nebeduotu,vat tada gal kas ir pasikeistu...