Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 4

nezinau,ar dirba privaciai,o telefonas jos 868726789
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif mamytes,gal kuri gimdet pas Valanciute-Ligeikiene? Reikia info kiek jai moket uz gimdyma?
Atsakyti
QUOTE(valengita @ 2008 08 18, 22:18)
nu nesuprantu as tu davimu gydytojam i kisene g.gif  kokia prasme jie vistiek savo darba turi dirbt... o rupinosi lyg is mane antra atlyginima gautu ir paguost saremiu metu ateidavo ir nugara sesute pamasazuodavo ir i dzakuzi vonia pagulde ka skausmai sumazetu ir kiek supratau akusere po pamainos pasiliko kad pabaigciau gimdyt prie jos thumbup.gif  thumbup.gif o vyras sake kad kol gimdziau jam ir kavos siule ir viskas tik uz nuosirdu aciu thumbup.gif  thumbup.gif niekada niekam nedaviau ir nesiruosiu smile.gif o mes patys juos islepinom su tai kisimais tai paskui taip ir gaunas

Oho,koks priėmimas blink.gif Aš po tokios priežiūros vistik norėčiau ir juos pamalonint. Nekalbu apie dideles pinigų sumas, kalbu apie kažką malonaus, kad paskatint personalą ir ateityje būti tokiais dėmesingais rolleyes.gif
Juk tapo įprastas dalykas -arbatpinigiai. Visur privalom juos dalint (geras tonas blink.gif ), bet juk ir padavėjos kavinėje, kirpėjos ir siuvėjos, manikiūristės ir t.t. ir pan. irgi algą gauna. O vistiek negražu nepalikt arbatpinigių blink.gif Va šito aš nesuprantu, kaip vienam darančiam savo darbiuką duodam, o kitam atliekančiam labai atsakingą darbą -neduodam. rolleyes.gif
QUOTE(viilda @ 2008 08 19, 12:41)
drinks_cheers.gif ,kad mes pačios per daug gydytojus išlepinom.Gimdžiau,pagimdžiau natūraliai,ačiū ir viso gero smile.gif

Gal ir išlepinom duodami už nieką...Aš už tai, kad žmogus gautų , bet atlikęs savo darbą puikiai . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte1973 @ 2008 08 27, 13:55)
blush2.gif mamytes,gal kuri gimdet pas Valanciute-Ligeikiene? Reikia info kiek jai moket uz gimdyma?

merginos, jau praeitoje temoje buvo kalbėta, kad apie visokių neformalių atsidėkojimų davimą gydytojams geriau nekalbėti čia schmoll.gif geriau bandyti tokius dalykus išsiaiškinti per kitus šaltinius, galbūt per až, bet tik ne viešai temoje. taip galima pakenkti ne tik gydytojui, bet ir sau pačiai - kai gausite šaukimus į apklausas - tai daugiau nebesinorės apie tai šnekėti viešai unsure.gif gal tik atrodo, kad jeigu čia slapstomės po nickais, tai mūsų niekas neatras - jeigu paskleisite tyrimui naudingos info, atras ir dar kaip. bent jau neminėkite konkrečių pavardžių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo henika: 27 rugpjūčio 2008 - 13:52
QUOTE(inga29 @ 2008 08 11, 19:49)
gal kas lanketes pas ieva zymantiene?

Aš lankiausi ir lankausi. Gimdžiau prie jos - man ji thumbup.gif Pasikartosiu - kantri, švelni, žmogiška, bet tokia, kaip čia pasakius - stipri - ta prasme, kažkaip pasitikėti iškart ja eina ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patinka @ 2008 08 27, 12:15)
4u.gif  la, mergytes gal zinot,gyd. persina- zymantiene kur dirba privaciai, jos mobilu tel.? dekoju

ji dirba Vytauto g. 145, Šiauliai, UAB Alsavita. antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 15 val. mob. Inga29 parase teisinga 4u.gif

QUOTE(Anafora @ 2008 08 27, 21:14)
Aš lankiausi ir lankausi. Gimdžiau prie jos - man ji  thumbup.gif Pasikartosiu - kantri, švelni, žmogiška, bet tokia, kaip čia pasakius - stipri - ta prasme, kažkaip pasitikėti iškart ja eina  ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif aga, tokia mažutė atrodo, o negali suabejoti jos žodžiu ir žiniomis. man tai patinka, kad jinai pateikia rūpimą informaciją be jokių paistalų - konkrečiai, negąsdinant, bet išaiškinant riziką galimą thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Ziuriu, kad prie naujuju gimdymo namuciu jau trinkeles deda, tai gal neuzilgo ir atsidarys. Tik kazin kaip vidus ar irengtas?
Atsakyti
mano gydytoja sake,kad gal iki nauju ir atidarys gimdymo skyriu?!
Atsakyti
Bereikalingi tie mokejimai.. Jei kas blogai,tai lai salia esantis vyriokas primena daktariuksciui istatymus smartass.gif Arba jei pavyksta,paciai zurnalistais pasiurpint maziausiai assa.gif
Atsakyti
Aisku butu protingiausia neduoti nieko,o jei gerai atliko savo darba-tiesiog padekoti smulkmenele.Bet niekas nenori rizikuoti sveikata nei savo ,nei maziuko.Is patirties zinau,ka reiskia,kai neduodi,tai ir numarinti gali.Gerai,kad turejau pazistamu is auksciau,tai viskas pasitaise i gera,o jei ne...tai nzn kas butu buve doh.gif Esam isprausti i kampa.jei tik visi susitartumem,niekas nebeduotu,vat tada gal kas ir pasikeistu...
Atsakyti
4u.gif sveikutės,gal žinot kada Ligeikienė dirbs,ar dar atostogauja?
Atsakyti