Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 4

sveikutes,
as irgi prisijungsiu prie jusu... ax.gif as lankausi pas gyd Kazlauskiene, bet apie ja kitoje temoje irgi negeru dalyku prisiskaiciau... zodziu priejau isvados, kad visi gydytojai geri kol nekyla komplikaciju g.gif
o gyd Vilutiene... pazistama pas ja gimde, tai liko patenkinta, as pas ja nuejusi karta daugiau nebesiryzau - paziurejusi i akis pasake, kad viskas ok ir paeme 50 lt uz 'apziura'...
man gimdymas balandi, tai labai tikejausi naujuose namuciuose gimdyti... na laiko dar daug, gal ras pinigeliu jiems pabaigti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas ten planuoja pas Mackeliene gimdyti? Tai gal pakeiskit nuomone kol laikas... labai arogantiska, o nieko neismano... Patys gydytojai apie ja kalba...
O gyd. Lygeikiene, manes vos i kapus nenuvare... As pas ja lankiausi kol ji dar valanciute buvo, per keleta metu ziauriai ispuiko. O su didziausiu gimdos uzdegimu atvykusi, buvau isleista namo, kaip su skrandzio problemom... Ir dar siule kviestis gandrus!!! na dekui devui Peciulis isplese mane is mirties nasru, antibiotikai leidz+geriami buvo... ir isgrudo i sanatorija, kad shumo nekelciau... tai po nustaytos diagnozes, akiu neberode (nors domejosi pries tai)... o po ketetos metu susidurem parduotuvej, tai nuleido akis... nei labas, nei ooo tu vis dar gyva?! be to jai reikia duoti, malonus aptarnavimas-garantuotas!!! o jei iskils bedu- kapstysites pacios!!!! geriausiu atveju...

Papildyta:
isokau i tema ne neprisistaciusi, atsigamino nemaloni patirtis!!! O be to po Naujuju planuojam vaikeli, tai uzsuksiu cia dazniau 4u.gif Pati planuoju pas gyd. Anuzi lankytis ir be abejo gimdyti...
Atsakyti
Na palauk, turiu du vaikus - abu pas skirtingus gydytojas ir abejom LABAI likau nepatenkinta - vienas mėnesiu anksčiau gimė, kitas vos iš mirties nagų išsivadavo ...
Tavo patirtis gydytojų atžvilgiu irgi matau nesuperinė...

Todėl Ilja išties teisi - gydytoja gera, kol nėra komplikacijų ....Kai jų yra - jie gi ne burtininkai .Teisti mes labai greiti.......

P.S Dabar pasirinkau Mackelienę - tikiuos paskutinį kartą keičiu ginę ..
Kol kas esu labai patenkinta wub.gif
Dar nemačiau tokios konkrečios, neskubančios ir mamiškos gydytojos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -JURGITA-: 13 rugsėjo 2008 - 17:48
as pas Mackeliene zaizdele deginausi... Kol nenuejo mama susitarti, tai lyg su gyvuliu elgesi... mano mama dirba gn... Tai paskui biski i zmogu atvirto...
O kai gimdziau, per daugelio gyd. rankas perejau, nes valanciute kursuose buvo... taip ant nervu galiausiai kritau, kad laike ligoninej 1,5 savaites. Ir zmogiskiausia pasirode gyd. Jurgaitiene... leido vyrui pasilikti nakvoti ir lova pakloti... Va tada ir atsitiesiau... bandau viska pamirsti, nes gydytojai irgi zmones... bet tarp "visu lygiu" yra "lygesniu"... ka jau padarysi, kad musu gydytojai subrendo tarybineje santvarkoje, o nauji nenori Siauliuose dirbti... Tiesa, girdejau yra jaunas daktariukas, sako labai rupestingas... bet gal ir tas jau ispuiko? Lyg Simavicius pavarde, bet nesu tikra...
mamiskumo ir nereikia, bet pagarba ir zmogiskumas- turi buti...
Ar bent jau gimdos uzdegima, nuo skrandzio turetu atskirti lotuliukas.gif
Papildyta:
na, buvau 9 metus nesvarscius sios temos (gimdymo)- kaip dabar gimdo? naturaliai, cezariai, kokie nuskausminimai? Nors man po epiduro labai ne kaip buvo... Ziuriu cia daug besiruosianciu gimdyti, ka planuojat rinktis? kokios kainos ir pan. Bet dabar tai ne problema- paklausei gydytojo ir pasako...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo na_palauk: 13 rugsėjo 2008 - 18:26
Aš esu iš tų, kurios "turėjo laimę" gimdyti prieš penkiolika metų. Manau, kad dauguma čia lankosi jaunesnių, "kitos kartos" mamyčių, kurios tikisi maximum visa ko sėkmingiausio. Žinau, pasirodysiu kaip bobutė iš serijos "o mūsų laikais...", bet iš tikrųjų, kai palygini koks nejautrumas, abejingumas ir konvejeris buvo anksčiau, tai dabar mane tenkina viskas (po to, ką teko patirti prieš penkioliką metų). Aš matau akivaizdžius skirtumus, pasikeitimus į gerąją pusę. Įdomumo dėkei nupiešiu savo gimdymo vaizdelį:
Priešgimdyvinė palata, kurioje raitomės dviese.

Čia pat kokios trys studenčiokės varto "Sandra" žurnalus ir aptarinėja megztinių raštus.Aš neprieštarauju, svarbu, kad tik manęs nejudintų, nes...

...nes akušerė grubiu balsu liepia vaikščioti(o dieve, kaip skauda), o kai pakylu iš lovos, ji su akivaizdžiu pasibjaurėjimu sako : "pažiūrėk kaip tu atrodai, plaukus susirišk, jau tos pedagogės (studentė dar buvau) tokios lepios..."

Kita šalia esanti patalpa be durų-kažkoks pereinamas koridorius, kuriame sanitarės barškina tas metalines dėžes, tačiau dar girdžiu serialo "Ir turtuoliai verkia " balsus bei kitus balsus, aptarinėjančius įvykius...

Trečia patalpa už jos (irgi be durų) -gimdymo, iš ten kažkas šaukia blink.gif
Įsivaizduojat? -viskas vienu metu.

Patikėkit, va tokio jovalo, tai niekad nepamiršiu schmoll.gif .
O kai gimė pamėlęs vaikiukas, tai supakavo, paguldė kaži kur per penkis metrus nuo manęs (apie jokius dėjimus ant krūtinės tada dar nebuvo kalbos) ir visi dingo.Paskui užsuko pažįstama (ji kaip studentė užsuko), pamatė mane , tai aš dar jos paklausiau kaip tas mano vaikeliukas atrodo. Ir tris dienas man to vaiko niekas nedavė (neaiškino kodėl, nepakvietė aplankyti, net nepasakė kur tie leliukai guli), o aš po tokio košmaro neišdrįsau paklausti kodėl, kol vėl nesutikau tos studentės, su ja ir nuėjau pas savo vaikiuką.Viskas ten buvo normaliai, tiesiog nevežė man , nes stebėjo. O po trijų dienų aš jį gavau kaip niekur nieko į rankas ir nežinojau ką daryt- kaip maitint , kuo maitint...
Todėl dabar esu rami , laukiu lapkričio ir tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif , nes jau gimdydama antrą patyriau, kad viskas kitaip-geriau. O gimdysiu pas gydytoją , kuri čia buvo ne kaip paminėta, tačiau aš turiu savo nuomonę ir vardan šventos ramybės neminėsiu pavardės.
Atsakyti
Sveikutes, as visa nėštumą lankiausi pas gyd.Anužį ir esu labai juom patenkinta iki šiol, kadangi tikrai rūpestingas. aš gimdžiau rugsėjo 2d.,o jis rugsėjo 3d.grižo iš atostogų, tai iš ryto atlėkė į palatą paklausti, kaip jaučiuosi ar viskas gerai smile.gif Gimdžiau prie gydytojos Žymantienės jis man pasirodė gan nebloga ir rūpestinga, gal todėl kad buvau su vyru rolleyes.gif o gal todėl kad atvažiavau į gimdymo namus su šypsena ir juokiausi iki pat rimtųjų sąrėmiu bigsmile.gif Gulėjau šalia jų kambarėlio, tai girdėjau kalbant, nu gera gimdyvė atvažiavo gimdyti per savo gimtadienį ir su tokia šypsena ir juoku thumbup.gif Bet labiausiai dėkinga ir patenkinta esu akušere Genute Žąsinienė kuri, kaip sakant visą ceremoniją ir atliko, o gydytoja tik stovėjo šalia ir kvėpavo su manimi smile.gif Gal todėl man ji nebloga ir pasirodė kad kvėpavo su manimi ax.gif
Atsakyti
mergytes,kaip atrodo ŽymantienėžPeršina?
Liepos menesi man prieme gimdyma labai saunus kolektyvas ir lygtai man Žymantienes pavarde uzsifiksavo,lygtai tokia korteleje ant jos chalatuko buvo prisegta blush2.gif
Be galo esu laiminga,kad man teko gimdyti prie tokios komandos,bet nepamenu pavardziu.
Atsakyti
beje, gal ką teko girdėti apie Bimbienę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megule @ 2008 09 16, 09:16)
mergytes,kaip atrodo ŽymantienėžPeršina?
Liepos menesi man prieme gimdyma labai saunus kolektyvas ir lygtai man Žymantienes pavarde uzsifiksavo,lygtai tokia korteleje ant jos chalatuko buvo prisegta blush2.gif
Be galo esu laiminga,kad man teko gimdyti prie tokios komandos,bet nepamenu pavardziu.

Ji neauksta, smulkute, trumpais sviesiais plaukiukais,
Atsakyti
QUOTE(megule @ 2008 09 16, 11:38)
beje, gal ką teko girdėti apie Bimbienę? smile.gif

Bimbiene??negirdeta visai.. g.gif
Atsakyti
Ar ne is kelmes ta Bimbiene?
Atsakyti
QUOTE(na_palauk @ 2008 09 16, 16:12)
Ar ne is kelmes ta Bimbiene?

Birbiliene,ne Bimbiene bye1.gif Jo,is Kelmes.Naujagimiu daktare ji 2.gif
Atsakyti