sveiki,
neseniai ir man teko savo kailiu patirti GN privalumus ir trūkumus

ką pastebėjau, tai kad tų nėščiųjų, kurios yra susitarusios ir ne, priežiūra i požiūris į jas skiriasi

na ne pas visus gydytojus, bet pas kai kuriuos tai tikrai. susidariau į spūdį, kad bent kažkiek reikia duoti, kad tavo veiklą paspartintų, ar bent informuotų apie tolesnę tavo perspektyvą... aš su savo gine tariausi, tai neturiu priekaištų nei gulėdama patologiniam, nei po gimdymo

ar tartis, ar ne - kiekvienos reikalas. aš maniau, kad ir nesitarus vistiek pagimdysi, juk gydytojai nerizikuos. bet SGN susdarė įspūdis, kad kai kurie linkę abejingai žūrėti į gimdyves,kurios nesitarusios. velgi, dar kartą pažymėsiu, kad tai tik mano nuomonė, ir jos netaikau visiems SGN gydytojams.
taip pat neturiu priekaištų nei dėl ligoninės maisto, nei dėl personalo po operacijos. maistas buvo labai dietinis pirmomis dienomis, kuom tik džiaugiausi ir kišau kaip didžiausius skanumynus
gimdykla man kliuvo atnaujinta - tai su MB net stebėjomės, kad tikrai pakankamai jauki ir šilta palata
beje, ką norėčiau pažymėti

šiek tiek verta duoti pooperacinės palatos sesutei, kurioje guli pirmą parą

nežinau, gal taip pat būtų buvę ir nedavus, bet rūpestis man tikrai padėjo ir jaučiausi pirmą parą saugiau
kitur toliau nieko nedaviau ir vistiek likau viskuo patenkinta
na tik 6.00 val .ryto valytojos išties erzindavo
ką reikia turėti leliukui - tai savų rūbelių prireikė tik išvažiuojant. davė net vilnones kojinytes... savais rūbais rengti neleido.. o jeigu uždedi kažką savo, tai patartinta per sesutei pasakyti prieš vizitaciją, nes iškeliaus daikteliai į bendrą fondą. būtnos šlapios servetėlės ir koks pledukas - ypač kai vaikelis gimsta šaltesniu metu... maniškei jis pravertė, nes ligoninės kaldrytė mažai ją tešildė.
ai - ir būtinai reikia šildytuvo

palatos baisios, žvėriškai šalta, jau tokiu metu laiku, tai be šildytuvo nė iš vietos
vat kas užkliuvo tai užkliuvo - palatų baisumas

tas nubyrėjęs tinkas,kiauri langai ir t.t

bet bendra išvada ta, kad tikėjausi, kad bus tikrai baisiau
[