Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 4

Ligeikienė mane namo išleido po operacijos... nors ne jos pacientė buvau, bet maloniai elgėsi bigsmile.gif mirksiukas.gif
ir dar teko susipažinti su tokis smulkute, mažute gydytoja... Peršina lyg... irgi gerą įspūdį paliko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 24 rugsėjo 2008 - 15:57
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 09 24, 15:26)
Visiškai neaišku kodėl neminima pavardė g.gif

Tai gal nors tu paminėt galėtum tų nekompetetingų medikų pavardes? mirksiukas.gif ( ne į temą: jau kai tik pamatau tavo lelius avatare susileidžiu kas kart wub.gif nu jau kokie gražučiai...)

na galeciau paminet, bet deja ne vienos nepamenu, nes kai matai vaika prijungta prie aparatu inkubatoriuj kazkaip nepavardes galvoj sukas, o situacija ta kad pagimdziau pernesiota berniuka (gyd ginekologe nekalta nes toks mano organizmas, ir su mergaite mano taip butu atsitike jei buciau pakeitusi gyd) buvo infekcija leido antibus, bet prie to pacio ir raminamuju prileido, o paskui pacios kalba nu matot kad kaip guminukas, pakeli rankyte ir nukrenta visai nereaguoja doh.gif , Kaune pirmi zodziai buvo isejus siauliu reanimacijos sk vedejai "mama nepergyvenkit atsibus" smile.gif atsibudo, bet buvo ideta daug darbo ir nervu smile.gif , ir siaip tarpusavy kalbejo ka tie siauliai tiems vaikams daro kad nepirma toki jau atveza doh.gif , bet jei nepirmas manau galetu ir labiau pasidemet ka jie ten jiems daro, kad daugiau nedarytu (nu vienu zodziu isijauciau lotuliukas.gif )

aciu uz grazius zodzius mano vaikiukams mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Atgaivinu temele,kaip diena taip naujiena.... bigsmile.gif Ar skaitete sios dienos "Lietuvos ryte" straipsni apie gydytoja Anuzi,as jau nesistebiu taip sakant blink.gif
Atsakyti
hmm g.gif skaitem, bet kad straipsnis apie Indriuska g.gif g.gif

nu baisu...
Atsakyti
Sveikutes,

noriu paklausti kokiu rubeliu reikia vežtis į gimdymo namus?
Na pampersiukai aišku, o marškinėliai, šiltas pledas???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JūratėG: 30 rugsėjo 2008 - 11:54
Na mums tai prireikė mažų šliaužtų, nes ligoninėje turi didesnius, tai vaikiukas paskęsta tuose jų rūbeliuose tongue.gif . Dar manau, reiktų poros kepuryčių, nes jau ruduo, šaltoka. Smėlinukų keletą ilgom rankovytėm (nors vaikų terapeutė nepataria jais rengti naujagimių, čia pagal nuožiūrą: ar smėlinukai, ar marškinukai). Pleduką irgi geriau tūrėti savo, dar vilnonines kojinytes, masažuoja pėdutę ir šildo.
Šiauliuose būtina tūrėti šlapias servetėles, nes nujagimių sesutės nesivargina kiloti mažiukų ir plauti po vandenėliu verysad.gif . Jei bus galimybė pačiai pervystyti kleckiuką, tai patarčiau servetėlių nenaudoti. 4u.gif
Jei pirmas gimdymas, tai dar patarčiau daug ką įsidėti...Jei reikės pagalbos, klausk. Pasistengsiu pagelbėti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2008 09 30, 14:10)

Jei pirmas gimdymas, tai dar patarčiau daug ką įsidėti...Jei reikės pagalbos, klausk. Pasistengsiu pagelbėti  4u.gif .

mirksiukas.gif Ne pirmas, ale jau senokai buvęs, todėl , galima sakyt, viskas iš naujo-kaip pirmą kartą ax.gif O rūbeliai, kuriuos atsivežam nedingsta niekur? (klausiu, nes nenoriu prisipirkt begalę mažų dydžių). Ir išvis kokia ten sistema: jos nori , kad turėtume, ar nori, kad nemaišytume su savo rūbais?
Atsakyti
sveiki,

neseniai ir man teko savo kailiu patirti GN privalumus ir trūkumus biggrin.gif ką pastebėjau, tai kad tų nėščiųjų, kurios yra susitarusios ir ne, priežiūra i požiūris į jas skiriasi schmoll.gif na ne pas visus gydytojus, bet pas kai kuriuos tai tikrai. susidariau į spūdį, kad bent kažkiek reikia duoti, kad tavo veiklą paspartintų, ar bent informuotų apie tolesnę tavo perspektyvą... aš su savo gine tariausi, tai neturiu priekaištų nei gulėdama patologiniam, nei po gimdymo blush2.gif ar tartis, ar ne - kiekvienos reikalas. aš maniau, kad ir nesitarus vistiek pagimdysi, juk gydytojai nerizikuos. bet SGN susdarė įspūdis, kad kai kurie linkę abejingai žūrėti į gimdyves,kurios nesitarusios. velgi, dar kartą pažymėsiu, kad tai tik mano nuomonė, ir jos netaikau visiems SGN gydytojams.

taip pat neturiu priekaištų nei dėl ligoninės maisto, nei dėl personalo po operacijos. maistas buvo labai dietinis pirmomis dienomis, kuom tik džiaugiausi ir kišau kaip didžiausius skanumynus thumbup.gif

gimdykla man kliuvo atnaujinta - tai su MB net stebėjomės, kad tikrai pakankamai jauki ir šilta palata blush2.gif

beje, ką norėčiau pažymėti blush2.gif šiek tiek verta duoti pooperacinės palatos sesutei, kurioje guli pirmą parą blush2.gif nežinau, gal taip pat būtų buvę ir nedavus, bet rūpestis man tikrai padėjo ir jaučiausi pirmą parą saugiau blush2.gif

kitur toliau nieko nedaviau ir vistiek likau viskuo patenkinta biggrin.gif

na tik 6.00 val .ryto valytojos išties erzindavo doh.gif

ką reikia turėti leliukui - tai savų rūbelių prireikė tik išvažiuojant. davė net vilnones kojinytes... savais rūbais rengti neleido.. o jeigu uždedi kažką savo, tai patartinta per sesutei pasakyti prieš vizitaciją, nes iškeliaus daikteliai į bendrą fondą. būtnos šlapios servetėlės ir koks pledukas - ypač kai vaikelis gimsta šaltesniu metu... maniškei jis pravertė, nes ligoninės kaldrytė mažai ją tešildė.

ai - ir būtinai reikia šildytuvo biggrin.gif palatos baisios, žvėriškai šalta, jau tokiu metu laiku, tai be šildytuvo nė iš vietos ax.gif

vat kas užkliuvo tai užkliuvo - palatų baisumas doh.gif tas nubyrėjęs tinkas,kiauri langai ir t.t doh.gif bet bendra išvada ta, kad tikėjausi, kad bus tikrai baisiau ax.gif
Atsakyti
Šiauliuose būtina tūrėti šlapias servetėles, nes nujagimių sesutės nesivargina kiloti mažiukų ir plauti po vandenėliu verysad.gif . Jei bus galimybė pačiai pervystyti kleckiuką, tai patarčiau servetėlių nenaudoti. 4u.gif
Jei pirmas gimdymas, tai dar patarčiau daug ką įsidėti...Jei reikės pagalbos, klausk. Pasistengsiu pagelbėti 4u.gif .
[/quote]

Mano gimdymas trečias smile.gif Tad bandau išsiaiškinti kas pasikeitė per aštuonerius metus.
Kaip supratau palatos, valytojos ir maitinimas nepakito...

Prieš aštuonis metus leido turėti kepurytę ir pirštines, o patį leliuką vystė į vystyklus.
O dabar vysto ar mauna šliaužtukus ??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sebi @ 2008 09 30, 10:26)
hmm g.gif  skaitem, bet kad straipsnis apie Indriuska  g.gif  g.gif

nu baisu...

Nu sorry uz ziopluma blush2.gif apie viena gydytoja galvojau o kita uzrasiau doh.gif
Atsakyti
[quote=JūratėG,2008 09 30, 17:18]
[/quote]

Mano gimdymas trečias smile.gif Tad bandau išsiaiškinti kas pasikeitė per aštuonerius metus.
Kaip supratau palatos, valytojos ir maitinimas nepakito...

Prieš aštuonis metus leido turėti kepurytę ir pirštines, o patį leliuką vystė į vystyklus.
O dabar vysto ar mauna šliaužtukus ??? unsure.gif
[/quote]

Dabar rengia drabužėliais.
HenriLuk šviežesnė patirtis drinks_cheers.gif . Pasiimkit savo termometrus, nes jų deficitas, o jei atneša, tai ką tik iš kitos mamytės ištrauktą ir su prakaito kvapu blink.gif . Dargi geriau tūrėti savo lėkštę, puodelį, bei įrankius, vėlgi deficitas ir išneša maistą greitai, pvz.: negalėjai valgyti, nes maitinai, o vėliau jau traukinys nuvažiavo...
Dėl maisto, čia jau pagal skonį, aš beveik nieko nevalgiau, man atveždavo iš namų. Bet čia kiekvienai pagal galimybes ir poreikius 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2008 09 30, 13:10)
Jei bus galimybė pačiai pervystyti kleckiuką, tai patarčiau servetėlių nenaudoti.  4u.gif

o aš patarčiau servetėles, nes ten vanduo nelabai geras
QUOTE(henika @ 2008 09 30, 16:10)
beje, ką norėčiau pažymėti  blush2.gif  šiek tiek verta duoti pooperacinės palatos sesutei, kurioje guli pirmą parą  blush2.gif  nežinau, gal taip pat būtų buvę ir nedavus, bet rūpestis man tikrai padėjo ir jaučiausi pirmą parą saugiau  blush2.gif

nieko nedaviau, bet priežiūra buvo superinė... išvis su 3 teko susipažinti, bet visos buvo tokios wub.gif pirmai tik jau jai išeinant namo daviau porą šokoladų... paprašiau, kad MB atveštų blush2.gif

iš drabužėlių nieko savo nedėjau schmoll.gif nors turėjau atsivežus pirštinyčių, kepuryčių, bet ligoninės visai pamanomi buvo... vaikutis buvo virš 4kg, tai ir neskendo drabužėliuose mirksiukas.gif

pampersiukų tik turėkit savo mirksiukas.gif
Atsakyti