[quote=mamadina,2008 10 02, 13:12]
Nu prisijuokiau i valias
Pamenu as pirmakarte atvykau(buvo sekmadienis,o man pirmadieni terminas), kadangi nejutau dukrytes judesiuku, pries tai laksciau pas giminaite ta sekmadieni vis tonusiukus patoliginiam uzsirasyt, jos kolege sako pasiimk daiktus ir atvaziuok,vis tiek ryt terminas,o cia ligoninej bus ramiau,priziuresim,paklausiua atvarau,pataikiau ant Indriuskos
Tai jis man leptelejo,ko cia atvaziavai,sakau nejauciu mazylio judesiu,tas apziurejo tipo pati neisgimdysi,ka nori kad nakti cezari daryciau,nu zodziu davare iki asaru.....nueinam uzsirasyt CTG, o jis man atmink jei sujudes tai nezinau,tu man sutrukdei....tipo sirdele dirba kaip sveicaru laikrodukas,mazyle vistiek nesujudejo....Zodziu iseinu apsibliovus jo bendravimo prisiklausius,pamato mane tetos kolege,ji paguldo i palata,nueina su mano tetule(ji gydytoja ginekologe) pas Indriuska,nuduoda velniu,taip su pratau ,nes kitu atveju nebutu ejes....tai tas jau po kiek laiko ateina i palata ir atsipraso manes,poto istisai lakste(nedaviau ni cento).....Dabar kai jau yra patirties ni velnio nenusileisciau
[/quote]
mandra kalbet kai turi giminiu giniu, kurios gali nuduoti velniu. O jei butu trenkes durimis ir isejes ar palikes pasikankinti ka tada butum darius lakscius nusibliovus ar lita krapscius? Patirtis ir drasa baigiasi kai pradeda vaiko sveikata ar gyvybe gasdinti. Gerai kai viskas gerai baigiasi, bet tokiu svolociu yra, kad visos temos neuztektu prirasyt.
[/quote]
Na tamsta,nematau cia ko pykti,o beje esu palaidojusi dukra,tad ta skausma zinau gerbiamoji,o uz gimdymus nors ir turiu pazinciu pabreziu visada mokejau,beje mokedavau ir uz nestuma prieziura ir gan apvalias sumeles,ir to nesigailiu! O tuo atveju vaziavau nes vaikas nejudejo,bet nebuvo gimdymo,o susimokejus buciau tuo atveju tam kas ta sekmadieni butu budejes gimdykloje!!!! Ir nesuprantu Jusu gerbiamoji sarkazmo bei pakiezos! O buvo ,kad beje ir ponas Domarkas gazdino,dare spaudima,kad cezari daryt,bet mano mama medike tai ji jo klause,kas netaip,ar kas vaikui,ar pernesiojimas,sake nieko,tiesiog norejo pinigu...Bet kadangi jis prasitare mamai ,kad sekancia diena prades gimdyma stimuliuot,tai vakare mes su mama taip sakant sportavome lipome laiptais is 1 auksto i pati virsu,kad gimdymas prasidetu,as nakti kaip tycia issigimdziau pas Valanciute,nei tariaus nei ka tiesiog ji budejo,jai ir atsilyginau gimdykloje.