Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 4

QUOTE(HenriLuk @ 2008 09 30, 18:34)
Nu sorry uz ziopluma blush2.gif apie viena gydytoja galvojau o kita uzrasiau doh.gif

pasitaiko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
tai ka tam Lietuvos ryte rase?
Atsakyti
QUOTE(papse @ 2008 10 01, 13:42)
tai ka tam Lietuvos ryte rase?

Trumpai:... moteris gimdė trečią vaiką po gin. operacijos, jos daktaras (Domarkas) išvykęs užsienin, tai operaciją atliko P.Indriuška, nenorėjo daryt cezario, kurį jai rekomendavęs Klaipėdos daktaras , P.Indriuška: "aš tokio nepažįstu..." ir pan. Bet padarė jis tą cezarį. Gimdyvė skundžiasi, kad padarė dar nesuveikus vaistams, kad ji juto, jog ją "gyvą pjauna" ir pan.
Po to yra P.Simavičiaus komentars, kur jis teigia, jog gimdyvės atsiprašyta, bet ne todėl, kad daktarai jaustųsi kalti, anaiptol, atsiprašyta, kad ji nusiramintų, nes jo žodžiais tariant viskas ten buvo gerai, gimdyvė pati šokinėjusi nuo kiekvieno prisilietimo, kad ji turėtų būt dėkinga daktarams ir pan...

Perskaičiau tą straipsnį ir kilo blondinės mintis ne į temą: kaip aš norėčiau, kad mano darbe taip viršininkai eitų už mus ...
Atsakyti
Va va, ir aš pagalvojau tą patį kai perskaičiau šį straipsnį. Jau taip yra ginamas tas gydytojas, taip tas ponas Simavičius jį liaupsina ir gina, kad net šlykštu skaityti. Nors interviu duodamas būtų pakalbėjęs kiek kitaip nesvarbu ką galvoja, o dabar... ŠLYKŠTU!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Perskaičiau tą straipsnį ir kilo blondinės mintis ne į temą: kaip aš norėčiau, kad mano darbe taip viršininkai eitų už mus ...
[/quote]

Jo butent kad uz MUS taip virsininkai eitu,ir as truputi neitema,kai mire mano dukra as paklausiau kodel medikai net nebande jos gaivinti,tiesiog paskutinis atodusis buvo prie ju....Tai man Greitosios vedeja atsake,ka ten lavona maigyt.....Veliau sulaukiau tokiu atsiliepimu,kad...pasirodo turi det i kysene,net greitajai,o tai,o tai net nesuteiks pirmosios pagalbos,nebandys gaivinti,liudna,blin.... verysad.gif
Atsakyti
Apie Šiaulių medikus aš išvis tyliu. Nereikia čia lialia kas neįdeda nei apie vieną nešokinėja ir tikrai dėmesio nerodo, tikrai idėjinių nebeliko, kad dirbtų iš pareigos ar pašaukimo, visų akyse tik LT ir eurai blizga.
Aš kai nuvažiavau gimdyt na sąrėmių kaip ir nejutau, tačiau pasirodė gleivių kamštis, truputį maudė pilvą, kadangi antras nėštumas ir gimdymas bijojau greit pagimdyt. Nuvažiavus 5 valandą ryto iš miegų atsikėlus sesutė manęs paklausė ko aš noriu. Pilvas ant nosies užlipęs o ji klausia ko noriu nu durnesnio klausimo per visą savo gyvenimą nesu išgirdusi. Na ji visa nepatenkinta, nes saldus miegas buvo klausia ar po apžiūros važiuosiu namo, nes tą dieną buvo nustatytas terminas gimdyt, na sakau apžiūrėkit tada spręsim. Na atėjo pikta gydytoja, įtariu rusė, nes su akcentu kalbėjo na tokia grubi, sako na teks važiuot namo. Nu blyn toks jausmas kad reikia rėkti stenėti dejuoti, kad tave apžiūrėtų, o kai apžiūrėjo jau vos ne 5 cm atsidaręs kaklelis sako eik į viršų, o kai nuėjau tai prie gimdyklų koridoriuje buvusios gydytojos klauimas pats pirmasis ar esi susitarusi su kokia nors gydytoja kai pasakiau kad nesitarsiu, tai taip ir paliko mane, kad gimdžiau tik su akušere, atėjo kai vaiką reikėjo sverti. Šiaip išvis kam tas gydytojas tai net nesuprantu svarbu gera akušerė, nes gydytojas ką už rankos palaiko ar gerą žodį pasako. Na aišku kai cezaris tai jau su akušere neapsieisi, tačiau jei viskas sklandžiai, tai nereikia nei to gydytojo.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 01, 17:10)
. Gimdyvė skundžiasi, kad padarė dar nesuveikus vaistams, kad ji juto, jog ją "gyvą pjauna" ir pan.[/i]

na čia tai jau nesąmonė doh.gif doh.gif toks jausmas, kad per operaciją dalyvavo tik Indriuška...
kam cezarį darė, turbūt atsimena, kad suleidęs nejautrą anesteziologas atsisėda tau už galvos ir praėjus kelioms minutėms su adata pilvą pabado ir paklausia, ar jauti ką nors schmoll.gif schmoll.gif mirksiukas.gif jei gimdyvė pasakė, kad nejaučia, tai ją tik tada galėjo ''gyvą pjauti'' blink.gif doh.gif

jei man į operacinę būtų atėjęs Indriuška, būčiau pabėgus lotuliukas.gif lotuliukas.gif fear.gif fear.gif arba iš to strioko natūraliai pagimdžius, nebereikėtų nei cezario lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 01 spalio 2008 - 20:58
jei man į operacinę būtų atėjęs Indriuška, būčiau pabėgus lotuliukas.gif lotuliukas.gif fear.gif fear.gif arba iš to strioko natūraliai pagimdžius, nebereikėtų nei cezario lotuliukas.gif
[/quote]

Nu prisijuokiau i valias lotuliukas.gif
Pamenu as pirmakarte atvykau(buvo sekmadienis,o man pirmadieni terminas), kadangi nejutau dukrytes judesiuku, pries tai laksciau pas giminaite ta sekmadieni vis tonusiukus patoliginiam uzsirasyt, jos kolege sako pasiimk daiktus ir atvaziuok,vis tiek ryt terminas,o cia ligoninej bus ramiau,priziuresim,paklausiua atvarau,pataikiau ant Indriuskos doh.gif
Tai jis man leptelejo,ko cia atvaziavai,sakau nejauciu mazylio judesiu,tas apziurejo tipo pati neisgimdysi,ka nori kad nakti cezari daryciau,nu zodziu davare iki asaru.....nueinam uzsirasyt CTG, o jis man atmink jei sujudes tai nezinau,tu man sutrukdei....tipo sirdele dirba kaip sveicaru laikrodukas,mazyle vistiek nesujudejo....Zodziu iseinu apsibliovus jo bendravimo prisiklausius,pamato mane tetos kolege,ji paguldo i palata,nueina su mano tetule(ji gydytoja ginekologe) pas Indriuska,nuduoda velniu,taip su pratau ,nes kitu atveju nebutu ejes....tai tas jau po kiek laiko ateina i palata ir atsipraso manes,poto istisai lakste(nedaviau ni cento).....Dabar kai jau yra patirties ni velnio nenusileisciau thumbup.gif
Atsakyti
[quote=HenriLuk,2008 10 02, 12:16]
[/quote]

Pamenu as pirmakarte atvykau(buvo sekmadienis,o man pirmadieni terminas), kadangi nejutau dukrytes judesiuku, pries tai laksciau pas giminaite ta sekmadieni vis tonusiukus patoliginiam uzsirasyt, jos kolege sako pasiimk daiktus ir atvaziuok,vis tiek ryt terminas,o cia ligoninej bus ramiau,priziuresim,paklausiua atvarau,pataikiau ant Indriuskos doh.gif
Tai jis man leptelejo,ko cia atvaziavai,sakau nejauciu mazylio judesiu,tas apziurejo tipo pati neisgimdysi,ka nori kad nakti cezari daryciau,nu zodziu davare iki asaru.....nueinam uzsirasyt CTG, o jis man atmink jei sujudes tai nezinau,tu man sutrukdei....tipo sirdele dirba kaip sveicaru laikrodukas,mazyle vistiek nesujudejo....Zodziu iseinu apsibliovus jo bendravimo prisiklausius,pamato mane tetos kolege,ji paguldo i palata,nueina su mano tetule(ji gydytoja ginekologe) pas Indriuska,nuduoda velniu,taip su pratau ,nes kitu atveju nebutu ejes....tai tas jau po kiek laiko ateina i palata ir atsipraso manes,poto istisai lakste(nedaviau ni cento).....Dabar kai jau yra patirties ni velnio nenusileisciau thumbup.gif
[/quote]
mandra kalbet kai turi giminiu giniu, kurios gali nuduoti velniu. O jei butu trenkes durimis ir isejes ar palikes pasikankinti ka tada butum darius lakscius nusibliovus ar lita krapscius? Patirtis ir drasa baigiasi kai pradeda vaiko sveikata ar gyvybe gasdinti. Gerai kai viskas gerai baigiasi, bet tokiu svolociu yra, kad visos temos neuztektu prirasyt.
Atsakyti
4u: Sveikutės, pati neperseniausiai gimdžiau Šiaulių GN, tai tikrai negalėčiau pasakyti nė vieno blogo žodžio, o jei žinočiau kam pagirti, tai tikrai taip padaryčiau. Teisybė, gydytojas prie manęs nesėdėjo, bet akušerė tai tik trumpam išėjus iš gimdyklos tebuvo. Tokio kantrumo žmogaus dar sutikus nebuvau. Visą laiką kalbino , ramino, labai palaikė psichologiškai. Viską paaiškino, nu žodžiu viską padarė, kad tik man lengviau būtų. Susitarusi nebuvau, tiesiog kai atvažiavau , ji tą naktį budėjo. Tuo metu kai pagimdžiau, bučiau bet ką padariusi, kad jai atsidėkoti už tokią pagalbą ir palaikymą. 4u.gif
Na manau jei gimdymas sklandus, tai gydytojo pagalba nelabai ir reikalinga, nes akušerė pati viską labai gerai žino ir moka. Mano atveju gydytojas atėjo, kai man reikėjo jau stumti dukrytę. Bet, matyt, jie geriau mato, kaip ten elgtis reikia. Na tikrai nereikėjo, kad stovėtų ir žiūrėtų kaip man sąrėmiai vyksta. Bet juk visokių gimdymų būna...
wink.gif
Atsakyti
[quote=mamadina,2008 10 02, 13:12]
[/quote]
mandra kalbet kai turi giminiu giniu, kurios gali nuduoti velniu. O jei butu trenkes durimis ir isejes ar palikes pasikankinti ka tada butum darius lakscius nusibliovus ar lita krapscius? Patirtis ir drasa baigiasi kai pradeda vaiko sveikata ar gyvybe gasdinti. Gerai kai viskas gerai baigiasi, bet tokiu svolociu yra, kad visos temos neuztektu prirasyt.
[/quote]

Na tamsta,nematau cia ko pykti,o beje esu palaidojusi dukra,tad ta skausma zinau gerbiamoji,o uz gimdymus nors ir turiu pazinciu pabreziu visada mokejau,beje mokedavau ir uz nestuma prieziura ir gan apvalias sumeles,ir to nesigailiu! O tuo atveju vaziavau nes vaikas nejudejo,bet nebuvo gimdymo,o susimokejus buciau tuo atveju tam kas ta sekmadieni butu budejes gimdykloje!!!! Ir nesuprantu Jusu gerbiamoji sarkazmo bei pakiezos! O buvo ,kad beje ir ponas Domarkas gazdino,dare spaudima,kad cezari daryt,bet mano mama medike tai ji jo klause,kas netaip,ar kas vaikui,ar pernesiojimas,sake nieko,tiesiog norejo pinigu...Bet kadangi jis prasitare mamai ,kad sekancia diena prades gimdyma stimuliuot,tai vakare mes su mama taip sakant sportavome lipome laiptais is 1 auksto i pati virsu,kad gimdymas prasidetu,as nakti kaip tycia issigimdziau pas Valanciute,nei tariaus nei ka tiesiog ji budejo,jai ir atsilyginau gimdykloje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HenriLuk: 02 spalio 2008 - 16:12
QUOTE(Levander @ 2008 10 01, 21:57)
jei man į operacinę būtų atėjęs Indriuška, būčiau pabėgus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  fear.gif  fear.gif  arba iš to strioko natūraliai pagimdžius, nebereikėtų nei cezario  lotuliukas.gif

po gimdymo irgi buvau susidurusi su siuo gydytoju (atejo patikrinti kaip gyja zaizdos ...); galiu pasakyti, kad tikrai nebenoreciau su juo susidurti vel.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sebi: 02 spalio 2008 - 16:14