Įkraunama...
Įkraunama...

Kalifornijos sliekai

QUOTE(gautama @ 2010 04 06, 12:45)
Pernai kazkas is Moletu puses buvo atvaziave,tai net pora zmoniu.Geguze prasom i svecius-pasidalinsim.Ruosiuosi po poros savaiciu imti biogumusa/daugiau kaip puse kompostines uzpildyta jau/.Moketi zynoma reikes 1centa o geriau guminiais ir pliusyniais nereikalingais zaisliukais blush2.gif

Ačiū wub.gif susitarėm.Tai po mėnesio prašysiu koordinačių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2010 04 07, 09:11)
Ačiū wub.gif susitarėm.Tai po mėnesio prašysiu koordinačių drinks_cheers.gif
Taip,parasykit i AZ ir susimatysim.Nepamirskit,kad reikes ir su mano suniukais susipazinti,jie megsta svecius.

Papildyta:
QUOTE(ratuto @ 2010 04 06, 17:48)
rimtai?????????????????????? bigsmile.gif jų ten tūkstančiai smile.gif))
Oj, Gautam, oj ačiū smile.gif

nagi, kam reikia sliekiukų Šiauliuose, už mėnesiuko kreipkitės  - pasidalinsiu geru smile.gif

Saunu bus,kad daugiau zmoniu prades kompostines su sliekuciais tureti.O tau linkejimai nuo.....
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2010 04 06, 12:10)
Sendien patikrinau sliekine.Perziemojo gerai,jau dirba,pilna maziuku,o obuoliai ..........

Ar galima mest obuolius į kompostinę, ar jie tinka sliekams? Šiaip tai stengiuos nepiktnaudžiaut, kad neužrūgštint, bet jei sliekiukai perdirba, tai thumbup.gif

QUOTE(ratuto @ 2010 04 06, 16:16)
...Ir dar radau tūkstančius baltų kirmėliukų-sliekiukų.

QUOTE(ratuto @ 2010 04 06, 16:48)
...nagi, kam reikia sliekiukų Šiauliuose, už mėnesiuko kreipkitės  - pasidalinsiu geru

Tai turbūt tais kirmėliukais (jei jie ne sliekai) stengies atsikratyt hihihi.gif

Turiu keletą draugų ir pažįstamų, kurie augina sliekiukus (ir man vis pažada duoti), bet aš jų kažkodėlvis dar neturiu verysad.gif , matyt teks pasinaudot svetimų pasiūlymais mirksiukas.gif
Atsakyti
gautama, jau kokiu groziu turit wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 04 07, 11:49)
gautama, jau kokiu groziu turit wub.gif  thumbup.gif
Tai jau taip turim,todel ir kai klause kiek moketi uz sliekus reikes,sakau,kad gerai butu zaisliukais atsiskaityti.
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2010 04 07, 07:28)
.O tau linkejimai nuo.....

ajazawwwwwwwww... maži šuniukai kaip maži vaikai..noris glostyt, niuryt...uj, kaip gražu smile.gif wub.gif
Atsakyti
Kaune kam reikės galėsiu pasidalinti smile.gif .Nu aišku ne tūkstančiais tongue.gif
Atsakyti
Šuniukai be abejo simpatiški, bet sliekų man norisi labiau smile.gif
Reikės į žvejų parduotuvę užsukti...
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2010 04 07, 13:26)
Šuniukai be abejo simpatiški, bet sliekų man norisi labiau smile.gif
Reikės į žvejų parduotuvę užsukti...
Nuo Bigo 20 min.greitkeliu ir jus jau musu kieme
.Geguze jau bus pats tas.
Atsakyti
O jeigu balandžio pabaigoj ir dviračiu? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 04 07, 08:58)
Ar galima mest obuolius į kompostinę, ar jie tinka sliekams?

galima smile.gif
Atsakyti
Laba. Merginos, aš iš žvejų pardt. pirkau, lenkiškos dėžutės buvo . Jau mėnesį laikau kibire, ten suleidau, žemės pripyliau, supuvusių lapų, supuvusį obuolį uždėjau ir apkasiau. Vis pasižiūriu, jie ten gynena, kruta. Kai pakrapštau, dar yra nesudorotų lapų. Kažin ar reikia dar kokio maisto jiems įmest? O kai obuolį įdėjau, jį truputį apkasiau, kad galėtų sliekai po žeme prišliaužt. Kaip jum atrodo mano toks hobis? Ar teisingai darau?
Dėkui

Kažin, ar padėsit išsklaidyt abejones g.gif ?
Atsakyti