Įkraunama...
Įkraunama...

Kalifornijos sliekai

Skaiciau skaiciau visa tema ir iskilo klausymas o jei jie papuola i darza tai gal ir darzui nieko tokio ar jie tiesiog netures ka ten valgyti blush2.gif O kibire per ziema gali ziemoti ar turi butinai buti kiauras dugnas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinjora @ 2010 08 26, 16:58)
Skaiciau skaiciau visa tema ir iskilo klausymas o jei jie papuola i darza tai gal ir darzui nieko tokio ar jie tiesiog netures ka ten valgyti blush2.gif  O kibire per ziema gali ziemoti ar turi butinai buti kiauras dugnas.  g.gif

Tures, gales smile.gif
Kiauras dugnas patikimiau, kad nepaskestu. Jei dugne bus vanduo - turesi kibira smarves tongue.gif

verta paskaityt tokia knyga: http://kurdyumov.blogas.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pan@vejys: 27 rugpjūčio 2010 - 16:32
Sveiki. Kažin kaip laikosi sliekiukai? Pasidalinkit patirtimi, kaip juos užlaikyti šiuo metu? Žada šalnas g.gif
Atsakyti
kas turite kalifornijos sliekų? norėčiau pabandyti juos auginti, nes vasarą kaime neturiu kur dėti visokių atliekų ir labai norėčiau gero komposto
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 09 28, 21:59)
Sveiki. Kažin kaip laikosi sliekiukai? Pasidalinkit patirtimi, kaip juos užlaikyti šiuo metu? Žada šalnas g.gif

aš jau primečiau daug daug lapų, truputį žemės ant viršaus ir va žadu šiaudais uždengti, jei pavtyks dar mėšlo gauti tai mėšlą tada dėsiu o ant viršaus sukrausiu šiaudus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zilkonas @ 2010 10 04, 11:28)
kas turite kalifornijos sliekų? norėčiau pabandyti juos auginti, nes vasarą kaime neturiu kur dėti visokių atliekų ir labai norėčiau gero komposto
Prasom i svecius ir pasidalinsim.Paemiau is kompostines 8 karucius biogumuso,kibiruka palikau pavasariniam geliu palepinimui o lykusi i darza ir siltnami.Reikejo jau paimti o tai darbstuoliai tik vos vos is aptvaro nelypo.Dabar obuoliai,lapai gerai telpa,bet visvien iki kol visus surinksim,bus pilna su kaupu kompostine.
Atsakyti
tai niekas negali parduoti sliekų? tikrai skolinga neliksiu. noriu pabandyti jų užsiauginti
Atsakyti
QUOTE(zilkonas @ 2010 10 04, 13:01)
tai niekas negali parduoti sliekų? tikrai skolinga neliksiu. noriu pabandyti jų užsiauginti

dalinuosi.... prašom bet kaip passiimsite g.gif aš iš LT viduriuko ax.gif
Atsakyti
Lotari, o su plėvele nereikia apdengti?
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 10 05, 18:44)
Lotari, o su plėvele nereikia apdengti?

žinokit, pirma žiema man bus, tad nelabai šiuo klausimu pasakyti galiu, bet kiek skaičiau žurnaluose(lietuviškas žurnalas"pasidaryk pats"), užsienio portaluose, tai nelabai ten dengia plevele... čia tai Gautama galėtų pasidalinti mintimis ir žiniomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2010 10 05, 21:12)
žinokit, pirma žiema man bus, tad nelabai šiuo klausimu pasakyti galiu, bet kiek skaičiau žurnaluose(lietuviškas žurnalas"pasidaryk pats"), užsienio portaluose, tai nelabai ten dengia plevele... čia tai Gautama galėtų pasidalinti mintimis ir žiniomis  ax.gif
Paprastai,agroplevele apdengi ir vyskas.Vejas nenesioja o ir silciau buna.Plevele netinka nekvepuoja,pelesys gali isimesti o mums patinka organikos puvimo siluma. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2010 10 05, 20:23)
Paprastai,agroplevele apdengi ir vyskas.Vejas nenesioja o ir silciau buna.Plevele netinka nekvepuoja,pelesys gali isimesti o mums patinka organikos puvimo siluma. thumbup.gif

o jei aš ant viršaus daug daug lapų, tada mėšlo ir dar šiaudų bei smulkių pjuvenų g.gif gal be agro ištvers, ar geriau nerizikuoti, nes ši žiema sakė bus žiauri doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 05 spalio 2010 - 21:03