Įkraunama...
Įkraunama...

Kalifornijos sliekai

nezinau, kazkaip nepastebejau kad butent situ slieku humusas toks ypatingas. Paprasciausia komposto deze, i kuria visas atliekas ir zoles kraunu, paprasciausi darzo sliekai sulenda ir labai gera zeme gaunasi.
Atsakyti
Labas vakaras,

Na pagaliau perskaiciau visa Jusu informacija apie sliekiukus. Ir as labai labai noriu ju nusipirkti. Paauginciau juos per ziema, o jei viskas bus tvarkoje tai pavasari deportuociau i dvi kompostines, kuriose tiek yra labai daug darbelio.
Bet yra viena problemele. schmoll.gif Musu mieste ju nera pirkti (Rokiskyje). Apskampinau zveju parduotuves tai kitus sliekus bruka. Maciau kad galima internetu uzsisakyti 25 lt - 100 vnt plius atsiuntimas. Bet sakau gal ar kas pagelbes is Jusu.
Jei kas galetumete parduoti pirmai pradziai, tai mielai nupirkciau. Kaina tikrai suderintume. Dar butu galimybe pasiimti Kaune.
Gal butu greiciau jei parasytumete danisima@gmail.com
Labai labai lauksiu. Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(danisima @ 2010 10 19, 19:42)
...pirmai pradziai...

smile.gif jei nerasi arciau (greiciau) tai manau kapu lankymo savaitgali galesiu pagelbet smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi, kas liečia sliekininkystę, biohumuso gamybą, prašom kreiptis: www.ecoproduktai.com .
Atsakyti
QUOTE(danisima @ 2010 10 19, 21:42)
Labas vakaras,

Na pagaliau perskaiciau visa Jusu informacija apie sliekiukus. Ir as labai labai noriu ju nusipirkti.  Paauginciau juos per ziema, o jei viskas bus tvarkoje tai pavasari deportuociau i dvi kompostines, kuriose tiek yra labai daug darbelio.
Bet yra viena problemele.  schmoll.gif Musu mieste ju nera pirkti (Rokiskyje). Apskampinau zveju parduotuves tai kitus sliekus bruka. Maciau kad galima internetu uzsisakyti 25 lt - 100 vnt plius atsiuntimas. Bet sakau gal ar kas pagelbes is Jusu.
Jei kas galetumete parduoti pirmai pradziai, tai mielai nupirkciau. Kaina tikrai suderintume. Dar butu galimybe pasiimti Kaune.
Gal butu greiciau jei parasytumete danisima@gmail.com
Labai labai lauksiu. Aciu:)

AS ir noreciau pradziai norks kiek is forumieciu isigyt,kad per ziema paauginti ax.gif

Gal kas pagelbetu is Kauno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2009 05 03, 08:40)
Labas.Pries 15 metu,kai vienam darzininkui papasakojau apie tuos Darbstuolius,juokesi vadino mane fantazuotoja.Daug per ta laika buvo ekspermentu.Dabar jau brolio kompostine Dituvos soduose yra rakinama/zvejei isisuke buvo/jo siltnamyje derlius toks,kad jau ir i turgu pertekliu gali vezti/3/6m.As morkas seju i griovelius pripilditus biogumuso-derlius fantastiskas.Kazkada skaiciau,kad kibyras biogumuso atitinka 1t.perpuvusio meslo.Tie sliekai pededa isspresti organiniu atlieku/vysko kas puna/sutvarkima.Rudeni surinkti lapai dabar ant akiu mazeja.Jei ka domina galit rasyti i AZ mielai pasidalinsiu turima patirtim.

kkkkkkkk
Atsakyti
Jungiuosi prie norinčių žiemai saujelės augintinių, bandyčiau žiemą juos pamaitinti ax.gif . Aišku, ieškau kauniečių mamyčių 4u.gif .
Atsakyti
tik šalia Kauno ax.gif bet jei po savaitgalio pašals, jums teks laukti pavasario g.gif
Atsakyti
Dabar žiema, daugelio sliekai miega, bet aš jau pradėjau domėtis pavasariui ir radau tokią nuorodą, gal ir kitoms padės, nes daugelis rašote , kad nerandate kur pirkti. Tik man iš Vilniaus toli bus važiuoti, dar neišsiaiškinau ar jie prekiauja ir kitose vietose.

http://www.sliekas.i...sociacija.phtml

Čia bus mano pirmas bandymas , gal pasiseks, nes atliekų nėra kur dėti, ir noriu paklausti ar juos galima šerti nupjauta vejos žole ?
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2011 01 20, 09:23)
Čia bus mano pirmas bandymas , gal pasiseks, nes atliekų nėra kur dėti, ir noriu paklausti ar juos galima šerti nupjauta vejos žole ?

aš šeriu ax.gif bet žolę paskirstau taip kad nebūtų didelis kiekis, nes kaista.
Atsakyti
Tada gerai , džiovinsim . Ačiū

Na žiūrėsiu kaip man seksis blush2.gif su tais sliekais.
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2011 01 20, 10:14)
Na žiūrėsiu kaip man seksis  blush2.gif su tais sliekais.

nieko sudėtingo, beto žinau kad 2010 pasidaryk pats numeryje yra sliekų laikymo aprašymas.... bet čia daug kas gali mintimis pasidalyti... nėra taip sunku, bet žiūrėsim kad bus pavasario laike, ar rasiu ka ar bus tusčia g.gif
Atsakyti