Auginu sliekus jau koks dešimt metų. Komposto dėžę suvalgo per metus. Žemė lieka biri ir labai derlinga, kambarinės gėlės iš proto kraustosi.
QUOTE(vikaPika @ 2007 10 03, 14:08)
gal zinot kur kaune ju gaut...superinis dalykas.mama augino tik salia komposto dezes truko vamzdis ir paskendo vargsiukai...noriu ir as tik nzn kur ju gaut...
Mums prieš kokią 10 metų jų iš Kauno ir atvežė-5 dėžes pirkom. Ieškok per paieškas.
Radau skelbimuką Sodo spalvose-Panevėžio raj. 861285709
Per google išmeta ir kt adresų. Dar pataria žvejų parduotuvėse įsigyt
QUOTE(crocus @ 2007 10 03, 18:49)
Mums prieš kokią 10 metų jų iš Kauno ir atvežė-5 dėžes pirkom. Ieškok per paieškas.
aciu

Taip norėčiau tų sliekų užsiveisti
Turiu komposto dvi dėžes ir matyt prireiks trečios, nes nespėja supūti atliekos, o tie sliekai reikalus greit patvarkytų
Gal kas žinot kas juos augina ir gal parduoda ? Nieko internete neradau

QUOTE(baltagėlė @ 2008 12 16, 16:43)
Taip norėčiau tų sliekų užsiveisti
Turiu komposto dvi dėžes ir matyt prireiks trečios, nes nespėja supūti atliekos, o tie sliekai reikalus greit patvarkytų
Gal kas žinot kas juos augina ir gal parduoda ? Nieko internete neradau 

Nepasakyčiau, kad sliekai labai paspartintų šį reikalą. Jiems taip pat turi pateikti jau papuvusį gėrį. Tik kitais metais gali atsiimti jų produkciją. Jei ką tai Kretingoje turiu šių mielų padarėlių

QUOTE(crocus @ 2008 12 17, 10:31)
Nepasakyčiau, kad sliekai labai paspartintų šį reikalą. Jiems taip pat turi pateikti jau papuvusį gėrį. Tik kitais metais gali atsiimti jų produkciją. Jei ką tai Kretingoje turiu šių mielų padarėlių 

Jau šiokie tokie kontaktai

Tikiuosi, kad mano sliekai sėkmingai žiemos
ir pavasarį galėsiu vėl apdalinti visus norinčius (sliekai - Kaune). Tik sandarius savo kibirus atsivežkit
, kad bekeliaudami nepabėgtų..

QUOTE(dahlia+++ @ 2008 12 28, 19:40)
ir pavasarį galėsiu vėl apdalinti visus norinčius (sliekai - Kaune). Tik sandarius savo kibirus atsivežkit

QUOTE(dahlia+++ @ 2008 12 28, 19:40)

Jetau kaip gerai, kad atsiliepėt

Tik pačios neužmirškit ko norėjot, kai tas pavasaris ateis
.. Gerai ?

Nebūtinai pavasario laukt. Galima rūsyje laikyt. Praėjusiais metais į tokią geldą buvau įnešus iš kompostinės-tai tiek per žiemą priviso, kad ohoho. Skaičiau patarimą-nupjaut didelio pvz. 5l bambalio dugną, jį apverst į kokią talpą neužsuktą. Prikraut pūvėsių ir įleist sliekų. Jie perdirbinėja viską ir plius ištekėjęs vandenukas-puiki trąša gėliukams. Skaičiau ar tai čia ar RS forume. Dabar įsiveisę sliekiukų, pavasarį jų turėsit pilnai kompostinę įsliekint