Įkraunama...
Įkraunama...

Kalifornijos sliekai

QUOTE(crocus @ 2008 12 30, 22:58)
Nebūtinai pavasario laukt.
Dabar įsiveisę sliekiukų, pavasarį jų turėsit pilnai kompostinę įsliekint biggrin.gif

O jūs bandėt kada kompostinėj, kai oro temperatūra artima nuliui, sliekų ieškot? Juk jie dabar gilesniuose sluoksniuose, į "kamuolius" susimetę, žiemojimui pasiruošę, nurimę.. Ir man dabar ten lįsti, išardyti verysad.gif ir.. Žiema juk ir sliekams, šalta...
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 01 01, 19:14)
O jūs bandėt kada kompostinėj, kai oro temperatūra artima nuliui, sliekų ieškot? Juk jie dabar gilesniuose sluoksniuose, į "kamuolius" susimetę, žiemojimui pasiruošę, nurimę.. Ir man dabar ten lįsti, išardyti  verysad.gif  ir.. Žiema juk ir sliekams, šalta...

drinks_cheers.gif Pavasarį susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien apie šiuos gyvius ir jų auginimą didelis straipsnis "Lietuvos ryto" priede "Vartai" yra. Nu tikrai reikės pabandyti užsiveisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 10 03, 16:49)

Radau skelbimuką Sodo spalvose-Panevėžio raj. 861285709

Pasirodo, čia tos pačios Lietryčio straipsnio herojės telefonas. Skambinau. Sakė, prekiauja ir dabar namuose, bet pirmą balandžio savaitgalį mugėje dalyvaus Kaune, prie Žemės ūkio universiteto. Tai kam reikia, galės sliekų užsipirkti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2008 12 28, 18:40)
Tikiuosi, kad mano sliekai sėkmingai žiemos  smile.gif  ir pavasarį galėsiu vėl apdalinti visus norinčius (sliekai - Kaune). Tik sandarius savo kibirus atsivežkit nono.gif , kad bekeliaudami nepabėgtų..

O aš iš Jūsų gautus sliekus sėkmingai auginu.
Vasarą jie vartėsi kompostinėj. O prieš žiemą aš saują įdėjau į didžiulį vazoną ir šėriau visokiom nuograužom. Tai dabar jau jų tiek, kad nebetelpa. thumbup.gif
Taip ir vadinam - sliekynas.
Atsakyti
Sveikutės,

Gal žinote, kas Šiaulių apylinkėse kalifornijos sliekus pardavinėja ax.gif
Atsakyti
GALIU DUOTI PATARIMA,PIRKAU KOMPOSTA KURIS YRA GAMINAMAS IS MAISTO ATLIEKU SU KALIFORNIJOS SLIEKAIS, NU TAIP VISKAS AUGO KAD NEBUVO NET KUR DETI DERLIAUS,AGURKU,POMIDORU IR T.T., NUMERIS TO ZMOGAUS +37065229999,CIA VILNIUJE.
Atsakyti
QUOTE(neri 1984 @ 2009 04 05, 22:43)
GALIU DUOTI PATARIMA,PIRKAU KOMPOSTA KURIS YRA GAMINAMAS IS MAISTO ATLIEKU SU KALIFORNIJOS SLIEKAIS, NU TAIP VISKAS AUGO KAD NEBUVO NET KUR DETI DERLIAUS,AGURKU,POMIDORU IR T.T., NUMERIS TO ZMOGAUS +37065229999,CIA VILNIUJE.

vajetau, ačiū, mėnesio pabaigoj važiuosim kaip tik Vilniun.
.. o dabar gali pasakyti "su kalifornijos sliekais" čia kaip, sliekų pagalba gminamas kompostas ar kai perki kompostą, aname pilna sliekų? ax.gif

O kainos..a?

Iš anksto dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
TAS KOMPOSTAS GAMINAMAS IS MAISTO ATLIEKU,TAS KOMPOSTAS PUDOMAS GAMYKLOJE APIE VIENERIUS METUS,TA KOMPOSTA PERDIRBA SLIEKAI,O PARDUODA GRYNA KOMPOSTA JAU BE SLIEKU.KAINA 1 MAISO 35KG TIK 10 LT. CIA VLN
Atsakyti
Ačiū, Neri 4u.gif
Atsakyti
slieku perdirbta zeme vadinasi humusas smile.gif Puiki trasa smile.gif Jei oras bus toks siltas, po kokiu poros savaiteliu ratuto parasyk zinute, gal gausi dovanu smile.gif O komposto deze, komposto jau turi?
Atsakyti
Kice.. 4u.gif
Buvau įsitikinus, kad parašiau atsakymą doh.gif bent jau rašiau tikrai.. rolleyes.gif
Įdomų, Sm sublūdyjo po to, kai paskpaudžiau mygtuką Atsakyti ar pavariau apie sliekus kokioj kitoj temoj... doh.gif doh.gif doh.gif

AČIŪ, lauksiu svečiuose 4u.gif
Atsakyti