Įkraunama...
Įkraunama...

Kalifornijos sliekai

QUOTE(emuxxx @ 2009 05 04, 09:39)
pirmiausia reikia slieku gaut biggrin.gif
Prasom,pasidalinsiu.Kartu ir mano suniukus aplankysit.Jei vazuosit magistrale Vilnius-Panev.nusukus viena kilom.i sona ir gausit tu slieku,jei domina smulkiau AZ.
Atsakyti
O kaip paimti perdirbtą kompostą? Kaip tuos sliekus iš jo išvaryti? Negi po vieną išrankioti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Proza @ 2009 05 04, 14:28)
O kaip paimti perdirbtą kompostą? Kaip tuos sliekus iš jo išvaryti? Negi po vieną išrankioti? unsure.gif
Labai paprastai.Biogumusas buna apacioje o sliekai lipa i virsu perdirbdami puvancia organika.Jei norit istustinti visa sukaupta biogum.,tada ant celofano nuimat vysa virsu iki purios mases,ja iskraunat o nuo celofano atgal i kompostine.As kai man daug nereike tai viename sone atkasu ir paimu kiek reike.Nereike bijoti slieku nebuna jau perdirbtoje maseje,gal vienas kitas bet ir tie nepavojingi.Jie perdirba tik puti pradejuses organines atliekas.Pas mane dabar jie tvarko rudeninius lapus.
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2009 05 04, 10:00)
Prasom,pasidalinsiu.Kartu ir mano suniukus aplankysit.Jei vazuosit magistrale Vilnius-Panev.nusukus viena kilom.i sona ir gausit tu slieku,jei domina smulkiau AZ.

jei tik vaziuosim i ta puse, butinai uzsuksim blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas Vilniuj turit parduoti situ sliekiuku ar zinot kur ju yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2009 05 17, 12:51)
gal kas Vilniuj turit parduoti situ sliekiuku ar zinot kur ju yra pirkti?

20 min.kelio nuo Bigo ir gausit tu slieku.smulkiau i AZ
Atsakyti
Sveikos, atsiprasau kad cia rasau, bet gal galetumete prabalsuoti siuo adresu http://www.sodospalvos.lt/Pradzia uz Grazinos ir Albino Simoliunu sodyba? ten yra desiniam sone truputi zemiau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2009 05 04, 21:17)
Labai paprastai.Biogumusas buna apacioje o sliekai lipa i virsu perdirbdami puvancia organika.Jei norit istustinti visa sukaupta biogum.,tada ant celofano nuimat vysa virsu iki purios mases,ja iskraunat o nuo celofano atgal i kompostine.As kai man daug nereike tai viename sone atkasu ir paimu kiek reike.Nereike bijoti slieku nebuna jau perdirbtoje maseje,gal vienas kitas bet ir tie nepavojingi.Jie perdirba tik puti pradejuses organines atliekas.Pas mane dabar jie tvarko rudeninius lapus.
Jei ka domina ir nori tureti tu darbstuoliu slieku,prasom,su malonumu pasidalinsiu.
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2009 05 18, 11:24)
Jei ka domina ir nori tureti tu darbstuoliu slieku,prasom,su malonumu pasidalinsiu.
Gaunu daug AZ su klausimais.Nereike jokiu spec.irengymu,sliekams svarbu,kad turetu ka perdirbti o jei turite atlieku smulkintuva tai tik pagreitina ta procesa. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovulka @ 2009 05 17, 22:13)
Sveikos, atsiprasau kad cia rasau, bet gal galetumete prabalsuoti siuo adresu http://www.sodospalvos.lt/Pradzia uz Grazinos ir Albino Simoliunu sodyba? ten yra desiniam sone truputi zemiau  4u.gif  4u.gif

fui kaip slykstu... vardan ko tas?
ir dar per visas temas spaminti doh.gif is principo prabalsavau uz kitus.
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2009 05 17, 17:47)
20 min.kelio nuo Bigo ir gausit tu slieku.smulkiau i AZ
Gal dar ka domina tie musu darbstuoliai,prasau su malonumu pasidalinsiu.
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2009 05 25, 21:41)
Gal dar ka domina tie musu darbstuoliai,prasau su malonumu pasidalinsiu.

Maciau kazkoki reportaza apie vieną sodybą, rodė jos uki, tai siame reportaze ir isgirdau apie siuos darbstuolius smile.gif Pradejau dometis - pasirodo tikrai labai jau jie geradariai. Mūsų komposto dėžė jau pilna, nespėja pūti ten niekas. Ar dar galima į pilną dėžę įleisti tų sliekučių ? Ar juos reikia į komposto apačia patalpinti? Mane tai domina labai... Ar yra galimybių šių daržo padėjėjų gauti ?
Atsakyti