Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

QUOTE(Otome @ 2008 08 13, 15:55)
Veuk, kaip oras sugedo, hrrrrrr, o as jau taip svajojau kaip mes pasidziaugsim siltu vasaros vakaru po atviru dangum..... O dabar vel teks list sleptis nuo lietaus  doh.gif

nu taip, oras kaip reikiant pavede. dabar mastau ar apskritai kisti nosi is namu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 13, 16:11)
nu taip, oras kaip reikiant pavede. dabar mastau ar apskritai kisti nosi is namu  blush2.gif

Tai jei keisis planai tai pranesam viena kitai visos, nors as dar tikiuosi kad greit baigsis tas lietus, gal bus trumpalaikis.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 13, 16:28)
Tai jei keisis planai tai pranesam viena kitai visos, nors as dar tikiuosi kad greit baigsis tas lietus, gal bus trumpalaikis....  g.gif

gal jau svieciasi? g.gif gerai, butinai pranesiu, jei kas keisis. o beje, kas siandien susimato? as,tu, o daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 13, 16:36)
gal jau svieciasi?  g.gif  gerai, butinai pranesiu, jei kas keisis. o beje, kas siandien susimato? as,tu, o daugiau?

Saridon'e atleks, Titiju parasiau, bet dar nieko neatsake ...
Atsakyti
aš jau prieš kokias geras 20, 25 minutes grįžau. Anksčiau, net 5-kiom minutėm 9 trulikas atvažiavo. O jūs 19 išlėkėt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 13, 23:50)
aš jau prieš kokias geras 20, 25 minutes grįžau. Anksčiau, net 5-kiom minutėm 9 trulikas atvažiavo. O jūs 19 išlėkėt? biggrin.gif

oho,kokios velyvos bigsmile.gif
ka veiket?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 08 13, 23:59)
oho,kokios velyvos bigsmile.gif
ka veiket?

buvom japonų restorane, valgėm sušį (aš žuvies iš vis nevalgau) blush2.gif
dabar žinosiu koks skonis ax.gif po to nuėjom kitur alučio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As irgi greitai vakar grizau, Qwertamai atvaziavo 19 greitai, o po iskart ir mano autikas smile.gif

Tai ka, siandien is visu jegu palaikommmmmmmm thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
OOooooooo gerasssss, nu suuuuuper saunuoliai, su pergaleeee thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šauniai pasilinksminot, net baltai užpavydėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 14, 17:37)
Šauniai pasilinksminot, net baltai užpavydėjau  blush2.gif

Tai kodel neprisijungi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 14, 13:56)
OOooooooo gerasssss, nu suuuuuper saunuoliai, su pergaleeee  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

jėgaaaaa! lithuania.gif yahoo.gif
p.s. kertu krabų lazdeles blush2.gif
Atsakyti