Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

sveikos. pas mane draugu vakar buvo, tai negalejau parasyti nieko. tai gerai susimatom siandien 20 val prie flagmano vel. as uz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 13, 09:48)
sveikos. pas mane draugu vakar buvo, tai negalejau parasyti nieko. tai gerai susimatom siandien 20 val prie flagmano vel. as uz  thumbup.gif

OK thumbup.gif
Papildyta:
Parasiau Saridonei zinute, pranesiau. Jei Titiju nepasirodys siandien temukeje, tai reiks gal ir jai zinute nusiust, pranest.
Atsakyti
Gaila,kad siandien susitinkat,as tai niekaip negaliu verysad.gif
Jau seniai susitariau su senais draugais pasimatyt ax.gif Bet jei kas nors liks savaitgaliau,galesim ir savaitgali ka nors suorganizuoti g.gif Labai noreciau,nes tikrai neturiu jokiu planu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 13, 10:42)
OK  thumbup.gif
Papildyta:
Parasiau Saridonei zinute, pranesiau. Jei Titiju nepasirodys siandien temukeje, tai reiks gal ir jai zinute nusiust, pranest.

tai sutarta tada mirksiukas.gif o ka veiksim siandien?
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 08 13, 11:12)
Gaila,kad siandien susitinkat,as tai niekaip negaliu verysad.gif
Jau seniai susitariau su senais draugais pasimatyt ax.gif Bet jei kas nors liks savaitgaliau,galesim ir savaitgali ka nors suorganizuoti g.gif Labai noreciau,nes tikrai neturiu jokiu planu schmoll.gif

Jo, gali but, kad man nepavyks savaitgalio planai, tai tada jei liskiu butinai ka nors sugalvosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 13, 12:51)
Jo, gali but, kad man nepavyks savaitgalio planai, tai tada jei liskiu butinai ka nors sugalvosim  mirksiukas.gif

P.S. Otome, buvai pasimatyme su tuo vaikinuku?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 13, 12:38)
tai sutarta tada  mirksiukas.gif o ka veiksim siandien?

Na net nezinau, kadangi toks fainas oras butu gerai kokioj lauko kavinej pasedeti, pvz vakar maciau rotuses aikstej irengtas didziulis ekranas, rodo is olimpiados visokias transliacijas, ten staliuku pilna po atviru dangum, kad ir ten galima, gal rodys ka nors idomaus, gaila, kad ne krepsini sad.gif Na arba galima pasivaikscioti po senamiesti ir paieskoti kur patrauks...
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 13, 12:51)
Jo, gali but, kad man nepavyks savaitgalio planai, tai tada jei liskiu butinai ka nors sugalvosim  mirksiukas.gif

ok,puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 13, 12:58)
P.S. Otome, buvai pasimatyme su tuo vaikinuku?

vakar buvau..... Papasakosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 13, 13:08)
vakar buvau..... Papasakosiu  mirksiukas.gif

labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Veuk, kaip oras sugedo, hrrrrrr, o as jau taip svajojau kaip mes pasidziaugsim siltu vasaros vakaru po atviru dangum..... O dabar vel teks list sleptis nuo lietaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 12, 22:37)
pamenu ir man buvo labai liūdna kai atvažiavau į Vilnių. Aš šiaip iš Elektrėnų ax.gif
Pradėjau dirbt, atsirado draugų. Ir taip toliau...

Papildyta:

Nežinau ką veiksim, gal į kokią kavinukę paplepėt užsuksim? Mėgsti alų? blush2.gif

labas visoms drinks_cheers.gif

ne,alaus nemegstu:) apskritai,alkoholio nelabai vartoju.
Siandien buvau mieste,nusipirkau marskinukus baltus thumbup.gif

Beje,siandien tikrai man nepavyks atlekti,nes vakar pakviete ryt vaziuoti dviem dienom i druskininkus,tai va pries 30 min tik namo grizau...darausi valgyt,po to reiks visas kojas paciai vasku nusidepiliuoti doh.gif ,nespesiu as visko unsure.gif Bet labai tikiuosi,kad spesiu su jumis susitikti arba 6dieni ,7dieni,ar pirmad. Nes po to 2dieni isvaziuosiu i klaipeda ir grisiu tik rugpjucio gale ax.gif
Atsakyti