Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

QUOTE(Florestina @ 2008 08 23, 22:28)
Manau, kad čia pataikiau. Savaitgalis man - pats bjauriausias laikas. Būna žiauriai nuobodu. Kartais tenka dirbti, nes pamaininis darbas ne pyragai. Ir dabar grįžau iš pamainos ir ... sėdžiu prie kompo; sesuo su draugais klube, tėvai žiūri kažkokį įdijotišką filmą apie žydus, už lango rėkauja jaunimėlis.  verysad.gif O aš viena, kaip pirštas. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

sveika,
kviečiam prie mūsų prisijungti mirksiukas.gif
Papildyta:
labas rytas
ar žiūrit krepšinį, merginos? bigsmile.gif
Atsakyti
kaip abydna cry.gif pralaimėjom verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 08 23, 14:36)
thumbup.gif  kaip smagiai praleidot laika  mirksiukas.gif

sveika, kaip tavo koja? Kaip sekasi? mirksiukas.gif
Papildyta:
Otome, varysi šiandien mašiniuko žiūrėti? rolleyes.gif
Nebuvai degalinėj pakabuko?
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 24, 09:58)
sveika, kaip tavo koja? Kaip sekasi? mirksiukas.gif
Papildyta:
Otome, varysi šiandien mašiniuko žiūrėti?  rolleyes.gif
Nebuvai degalinėj pakabuko?

Nea, patingejau uzsukt i degaline, gal veliau patikrinsiu statoila prie namu smile.gif
O del masiniuko dar neskambinu pusbroliui, gal dar miega ar ka... O as ziuriu finala kasio, nu laikosi ispanai kaip reikalas... Po kasio skambinsiu pusbroliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 24, 10:04)
Nea, patingejau uzsukt i degaline, gal veliau patikrinsiu statoila prie namu  smile.gif
O del masiniuko dar neskambinu pusbroliui, gal dar miega ar ka... O as ziuriu finala kasio, nu laikosi ispanai kaip reikalas... Po kasio skambinsiu pusbroliui smile.gif

aš tai nežiūriu, pyktis ima. Bandau tvarkytis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 23, 21:12)
Bamba, mielai priimam i savo kompanija, sveika atvykus  thumbup.gif  Tikekimes greit bus proga susipazinti gyvai  mirksiukas.gif 

ačiū už šiltą priemimą 4u.gif
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 24, 09:08)
aš tai nežiūriu, pyktis ima. Bandau tvarkytis. blush2.gif

drinks_cheers.gif aš irgi nebežiūriu, nes pyktis ima. Ruošiuosi į krikšto dukros gimtadienį eit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 08 24, 10:31)
ačiū  už šiltą priemimą 4u.gif

drinks_cheers.gif aš irgi nebežiūriu, nes pyktis ima. Ruošiuosi į krikšto dukros gimtadienį eit smile.gif

nėr už ką mirksiukas.gif
smagi dienelė tau nusimato smile.gif
pas mane mama turi atvažiuoti, gal vyrui valgyt padarys? Man nereiktų biggrin.gif
Atsakyti
As tai ziuriu finala, nu ispanai duoda, ooo, kaip butu faina jei ju vietoj lietuviai butu...
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 24, 09:41)

smagi dienelė tau nusimato smile.gif
pas mane mama turi atvažiuoti, gal vyrui valgyt padarys? Man nereiktų biggrin.gif

aha, tikrai geresnė už vakar dieną, kurią visiškai "draugė" sugadino. Nu pyktis blin ima bash.gif

valgyt tai gal ir padarys mama hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 24 rugpjūčio 2008 - 09:48
QUOTE(Otome @ 2008 08 24, 10:46)
As tai ziuriu finala, nu ispanai duoda, ooo, kaip butu faina jei ju vietoj lietuviai butu...

aha, būtumėm išsimiegojusios, žiūrėtumėm dabar, oj kiek nervų kainuotų drinks_cheers.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2008 08 24, 10:47)
aha, tikrai geresnė už vakar dieną, kurią visiškai "draugė" sugadino. Nu pyktis blin ima bash.gif

valgyt tai gal ir padarys mama hihihi.gif

užjaučiu, tikrai kiauliškai pasielgė gun_bandana.gif
kiek metų tavo krikšto dukrai?
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 24, 09:58)
užjaučiu, tikrai kiauliškai pasielgė gun_bandana.gif
kiek metų tavo krikšto dukrai?

10 jau 4u.gif jubiliejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 08 24, 11:12)
10 jau 4u.gif jubiliejus biggrin.gif

maniškiai irgi tiek, jei neklystu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 08 24, 10:46)

na, neskambinai dar pusbroliui?
Atsakyti