Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

QUOTE(saridon'e @ 2008 08 24, 11:55)
maniškiai irgi tiek, jei neklystu blush2.gif
Papildyta:

na, neskambinai dar pusbroliui?

Siknius tas pusbrolis, telefonas isjungtas verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 08 24, 13:51)
Siknius tas pusbrolis, telefonas isjungtas  verysad.gif

gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
na, Otome, sode nebuvai?
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 24, 18:34)
na, Otome, sode nebuvai?

Buvau sode, uzlijo baisingai, tai namelyje pasedejom vietoj desreliu kepimo ir parvaziavom.... Smagumynas... doh.gif
Kaip tau dienele? mirksiukas.gif
Eee, merginos, pasiorganizuojam gal koki pasisedejima pvz koki antradieni? Butu smagu su naujokem susipazinti, ane? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 24, 18:55)
Buvau sode, uzlijo baisingai, tai namelyje pasedejom vietoj desreliu kepimo ir parvaziavom.... Smagumynas...  doh.gif
Kaip tau dienele?  mirksiukas.gif
Eee, merginos, pasiorganizuojam gal koki pasisedejima pvz koki antradieni? Butu smagu su naujokem susipazinti, ane?  bigsmile.gif

buvom tos sriubos užsukę. Po to į Belmontą važiavom antro patiekalo. Prisiėdžiau doh.gif alus tai nelabai kažkoks. Geriau kokio Švyturio bučiau užsisakiusi ar karšto vyno. Ir čia kaip Čili kaime Vokiečių gatvėj nevisur dirbo. Į antrą aukštą neleido, matyt personalo trūko, žmonių tai nemažai buvo, kiti stalelių laukdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 24 rugpjūčio 2008 - 18:03
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 24, 09:58)
sveika, kaip tavo koja? Kaip sekasi? mirksiukas.gif

koja mano kaip ir nieko, kai itvara nesioju, tikiuosi greitu laiku pasveikti, nes jau taip atsibodo tie skausmai doh.gif
o Jus ziuriu mergaites labai smagiai leidziat laika, ir naujoke jau prisijunge, kaip smagu, kad musu burys dideja (sakau musu ir galvoju, ar manes neisbrauket is saraso)
Man jau ryt i darba, kosmras, kaip nenooooriu, nenoriu anksti keltis, nenoriu pavargti bet kad pinigelius moketu - noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 08 24, 19:30)
koja mano kaip ir nieko, kai itvara nesioju, tikiuosi greitu laiku pasveikti, nes jau taip atsibodo tie skausmai  doh.gif 
o Jus ziuriu mergaites labai smagiai leidziat laika, ir naujoke jau prisijunge, kaip smagu, kad musu burys dideja (sakau musu ir galvoju, ar manes neisbrauket is saraso)
Man jau ryt i darba, kosmras, kaip nenooooriu, nenoriu anksti keltis, nenoriu pavargti bet kad pinigelius moketu - noriu  ax.gif

Baik juokus apie isbraukimus is saraso!!!!! schmoll.gif
Varysim kur nors sia savaite po darbu, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 24, 19:32)
Baik juokus apie isbraukimus is saraso!!!!!  schmoll.gif
Varysim kur nors sia savaite po darbu, ane?  mirksiukas.gif

karsta.gif kad neisbraukiat ax.gif

jei jau prasideda planavimai kitai savaitei tai as is anksto sakau,kad antradieni 20val uzsirasiau pas kirpeja, todel antradienis man nelabai tinkama diena, bet treciadieni po pietu - didis.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 08 24, 19:36)
karsta.gif kad neisbraukiat  ax.gif

jei jau prasideda planavimai kitai savaitei tai as is anksto sakau,kad antradieni 20val uzsirasiau pas kirpeja, todel antradienis man nelabai tinkama diena, bet treciadieni po pietu -  didis.gif

galvoji, kad ilgai užtruksi pas kirpėja?
Mes dažniausiai 20 val. susitinkam, nes aš ilgai dirbu.
Aš mielai prisijungčiau antradienį drinks_cheers.gif

Atsakyti
Labas rytas, kokia as ankstyva.

Susitarem su kolege, kad i darba isvaziuojam 9val, as atsikeliau apie 8val, kai as susiruosiau beveik, ji man raso-dar pamiegokim dar doh.gif Kaip nesazininga sad.gif dar miegociau ir miegociau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 08 25, 08:37)
Labas rytas, kokia as ankstyva.

Susitarem su kolege, kad i darba isvaziuojam 9val, as atsikeliau apie 8val, kai as susiruosiau beveik, ji man raso-dar pamiegokim dar  doh.gif  Kaip nesazininga sad.gif dar miegociau ir miegociau  blush2.gif

Ooo as irgi miegociau ir miegociau... Per savaitgali tikrai ne per daugiausiai miegot teko, tai dabar sakes man doh.gif
Nieko, tuoj eisiu pietu, sukaposiu ko nors astraus, gal mane isbudins, nes kava nebepadeda...
dar toks oras prie zemes lenkiantis
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 25, 11:16)
Ooo as irgi miegociau ir miegociau... Per savaitgali tikrai ne per daugiausiai miegot teko, tai dabar sakes man  doh.gif
Nieko, tuoj eisiu pietu, sukaposiu ko nors astraus, gal mane isbudins, nes kava nebepadeda...
dar toks oras prie zemes lenkiantis

oras blogas ir forumas kažkoks tuščias? g.gif
Aš visą dieną miegodama dirbau. Tikiuosi neprivėliau klaidų? blush2.gif Ką valgei pietums?
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
aš visą dieną namie prasėdėjau. Paskambino dar iš vienos vietos kur cv siunčiau, susitarėm dėl pokalbio trečiadienį.
Norėjau nueit pasportuot į gymą, bet mašina neužsivedė doh.gif kažkokia beviltiška diena... ir oras tikrai kažkoks slegiantis...
Atsakyti