Kur dingusios Augusta, Titiju, kitos mergaites?
Labas rytas
Augusta penktadienį sakė, kad kažkur į sodybą, į gamtą išvažiuoja keliom dienom... tai jau turėtų greit grįžt
aš šian į darbo pokalbį einu. Kaip nesinori
QUOTE(Otome @ 2008 08 27, 07:11)
Nu ir oras, feeeeee
O vakar jau taip grazu buvo, deja, neilgam....
Augusta penktadienį sakė, kad kažkur į sodybą, į gamtą išvažiuoja keliom dienom... tai jau turėtų greit grįžt
QUOTE(Otome @ 2008 08 27, 08:11)
Nu ir oras, feeeeee
O vakar jau taip grazu buvo, deja, neilgam....
As vis atbegu paziureti kaip Jus laikotes....
Pradejau vel dirbti, kaip sunkuuuuuu isivaziuoti
QUOTE(bamba @ 2008 08 27, 10:44)
Labas rytas
Ir kaip pokalby sekesi?
Papildyta:
QUOTE(TiTiJu @ 2008 08 27, 15:50)
As vis atbegu paziureti kaip Jus laikotes....
truksta miego, truksta poilsio
Puikiai suprantu, ir man to miego nuolat truksta, bet ai, issimiegosim senatvej
As masiniuko paiesku rupesciais gyvenu, siand gal dar spesiu palekt i gariunu masinu turgu paziuret ko yra...
QUOTE(Otome @ 2008 08 27, 17:44)
Ir kaip pokalby sekesi? 
Papildyta:
As masiniuko paiesku rupesciais gyvenu, siand gal dar spesiu palekt i gariunu masinu turgu paziuret ko yra...
Papildyta:
sekmes tau su masinytes paieskomis. linkiu kad pasisektu kazka uzziureti
QUOTE(Otome @ 2008 08 27, 16:44)
Ir kaip pokalby sekesi? 
Papildyta:
Papildyta:
sekėsi neblogai, bet nepatiko man jie...
o šiaip grįžau vos gyva, labai ilga diena buvo. Dabar skauda gerklę, galvą ir nugarą
sėkmės ieškant mašiniuko
QUOTE(Otome @ 2008 08 27, 19:08)
Velnias, tuscias jau masinu turgus, kai toks oras...
Ka jus veikiat merginos si vakara?
Ka jus veikiat merginos si vakara?
as tai parasiau nauja motyvacini laiska, galvoju gal pades paieskose.
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 27, 19:14)
as tai parasiau nauja motyvacini laiska, galvoju gal pades paieskose.
bus matyti. dabar turiu 2 motyvacinius ir galiu siuntineti juos pakaitomis
kazkaip ir man sunki diena buvo, kazkokia ilga ir varginanti. lyja uz lango, o namie taip gera ir jauku. tik liudna, kad musu susitikimai jau nebevyksta... 
Vyksta ir vyks, kas cia per mintys tokios
Va kaip tik kita savaite oras lyg mielesnis ir be lietaus...
na merginos, penktadienį einam pasišokti?
Labas rytas
malonu,kad prisimenat mane.
as tik vakar velai vakare grizau.Kelione vykusi,labai patiko,daug ispudziu ir t.t.Tik va orai galetu but truputi geresnio.Bet kadangi mes ten daugiausia po stogu buvom tai ir nelabai sutrukde
Dabar bandau isivaziuoti i normalu ritma,nes tos kelios dienos man buvo kaip kelios savaites
O dar ruduo arteja,tai isvis
Na kaip nors,ir ruduo turi savo privalumu.Juk vasara nebesitesia amzinai,tad reiks mum visom su tuo susitaikyti
Galvojau,kad jus cia taip intensyviai susitikinejat,o pasirodo,kad visai ne.Tai iseina nieko nepraleidau dar
as tik vakar velai vakare grizau.Kelione vykusi,labai patiko,daug ispudziu ir t.t.Tik va orai galetu but truputi geresnio.Bet kadangi mes ten daugiausia po stogu buvom tai ir nelabai sutrukde
Galvojau,kad jus cia taip intensyviai susitikinejat,o pasirodo,kad visai ne.Tai iseina nieko nepraleidau dar
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 28, 00:10)
Ach, kaip noreciau
Papildyta:
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 08 28, 10:13)
Labas rytas
Dabar bandau isivaziuoti i normalu ritma,nes tos kelios dienos man buvo kaip kelios savaites
O dar ruduo arteja,tai isvis
Na kaip nors,ir ruduo turi savo privalumu.Juk vasara nebesitesia amzinai,tad reiks mum visom su tuo susitaikyti
Sveika sugrizus
Smagu girdet, kad gerai praleidai laika, ir oras nuotaikos nesugadino
Jo, as irgi bandau save itikint, kad ir ruduo turi savo privalumu, bet kad vasaros kazkaip ne per daugiausia dsiemet maciau, dirbt pradejau, tai tik veina kita karteli teko ezere issimaudyt, tai truputi gaila, kad saules ir silumos dienos jau baigesi....