Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

Nu ir oras, feeeeee doh.gif O vakar jau taip grazu buvo, deja, neilgam....
Kur dingusios Augusta, Titiju, kitos mergaites? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Otome @ 2008 08 27, 07:11)
Nu ir oras, feeeeee  doh.gif  O vakar jau taip grazu buvo, deja, neilgam....
Kur dingusios Augusta, Titiju, kitos mergaites?  mirksiukas.gif

Augusta penktadienį sakė, kad kažkur į sodybą, į gamtą išvažiuoja keliom dienom... tai jau turėtų greit grįžt ax.gif

aš šian į darbo pokalbį einu. Kaip nesinori doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 27 rugpjūčio 2008 - 09:44
QUOTE(Otome @ 2008 08 27, 08:11)
Nu ir oras, feeeeee  doh.gif  O vakar jau taip grazu buvo, deja, neilgam....
Kur dingusios Augusta, Titiju, kitos mergaites?  mirksiukas.gif

As vis atbegu paziureti kaip Jus laikotes....

Pradejau vel dirbti, kaip sunkuuuuuu isivaziuoti blink.gif truksta miego, truksta poilsio
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 08 27, 10:44)
Labas rytas  4u.gif

Augusta penktadienį sakė, kad kažkur į sodybą, į gamtą išvažiuoja keliom dienom... tai jau turėtų greit grįžt ax.gif

aš šian į darbo pokalbį einu. Kaip nesinori doh.gif

Ir kaip pokalby sekesi? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TiTiJu @ 2008 08 27, 15:50)
As vis atbegu paziureti kaip Jus laikotes....

Pradejau vel dirbti, kaip sunkuuuuuu isivaziuoti  blink.gif  truksta miego, truksta poilsio

Puikiai suprantu, ir man to miego nuolat truksta, bet ai, issimiegosim senatvej tongue.gif

As masiniuko paiesku rupesciais gyvenu, siand gal dar spesiu palekt i gariunu masinu turgu paziuret ko yra...
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 27, 17:44)
Ir kaip pokalby sekesi?  mirksiukas.gif
Papildyta:

Puikiai suprantu, ir man to miego nuolat truksta, bet ai, issimiegosim senatvej  tongue.gif

As masiniuko paiesku rupesciais gyvenu, siand gal dar spesiu palekt i gariunu masinu turgu paziuret ko yra...

sekmes tau su masinytes paieskomis. linkiu kad pasisektu kazka uzziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 27, 16:44)
Ir kaip pokalby sekesi?  mirksiukas.gif
Papildyta:

sekėsi neblogai, bet nepatiko man jie... schmoll.gif Kažkaip toks jausmas kad ir viršvalandžiai ten nesvetimas dalykas, o visokie apmokymai tai pakankamai svetimas... įmeta ir kabarokis kaip nors. Dar įspėjo apie piktus kolegas nenorinčius padėti blink.gif lotuliukas.gif
o šiaip grįžau vos gyva, labai ilga diena buvo. Dabar skauda gerklę, galvą ir nugarą blink.gif sukimšau pusę šaldytuvo ir galvoju pagulėt... blush2.gif

sėkmės ieškant mašiniuko 4u.gif
Atsakyti
Velnias, tuscias jau masinu turgus, kai toks oras... doh.gif

Ka jus veikiat merginos si vakara?
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 27, 19:08)
Velnias, tuscias jau masinu turgus, kai toks oras...  doh.gif

Ka jus veikiat merginos si vakara?

as tai parasiau nauja motyvacini laiska, galvoju gal pades paieskose. rolleyes.gif bus matyti. dabar turiu 2 motyvacinius ir galiu siuntineti juos pakaitomis biggrin.gif kazkaip ir man sunki diena buvo, kazkokia ilga ir varginanti. lyja uz lango, o namie taip gera ir jauku. tik liudna, kad musu susitikimai jau nebevyksta... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 27, 19:14)
as tai parasiau nauja motyvacini laiska, galvoju gal pades paieskose.  rolleyes.gif bus matyti. dabar turiu 2 motyvacinius ir galiu siuntineti juos pakaitomis  biggrin.gif kazkaip ir man sunki diena buvo, kazkokia ilga ir varginanti. lyja uz lango, o namie taip gera ir jauku. tik liudna, kad musu susitikimai jau nebevyksta... verysad.gif

Vyksta ir vyks, kas cia per mintys tokios 4u.gif
Va kaip tik kita savaite oras lyg mielesnis ir be lietaus... rolleyes.gif Bus lengviau is namu islisti mirksiukas.gif
Atsakyti
na merginos, penktadienį einam pasišokti? g.gif smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
malonu,kad prisimenat mane.
as tik vakar velai vakare grizau.Kelione vykusi,labai patiko,daug ispudziu ir t.t.Tik va orai galetu but truputi geresnio.Bet kadangi mes ten daugiausia po stogu buvom tai ir nelabai sutrukde mirksiukas.gif Dabar bandau isivaziuoti i normalu ritma,nes tos kelios dienos man buvo kaip kelios savaites doh.gif O dar ruduo arteja,tai isvis doh.gif Na kaip nors,ir ruduo turi savo privalumu.Juk vasara nebesitesia amzinai,tad reiks mum visom su tuo susitaikyti mirksiukas.gif
Galvojau,kad jus cia taip intensyviai susitikinejat,o pasirodo,kad visai ne.Tai iseina nieko nepraleidau dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 28, 00:10)
na merginos, penktadienį einam pasišokti? g.gif  smile.gif

Ach, kaip noreciau rolleyes.gif Bet man sestadieni keltis 7 ryto ir turiu ne bet kaip atrodyt, sunki ir intensyvi diena lauks, miego vel nenusimato iki sekmadienio paryciu... Tai man labiau tiktu kita savaitgali gal pasokt... bigsmile.gif Bet jus jei susiplanuosit lekit, patikrinkit koki klubiuka ar faina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 08 28, 10:13)
Labas rytas 4u.gif
malonu,kad prisimenat mane.
as tik vakar velai vakare grizau.Kelione vykusi,labai patiko,daug ispudziu ir t.t.Tik va orai galetu but truputi geresnio.Bet kadangi mes ten daugiausia po stogu buvom tai ir nelabai sutrukde mirksiukas.gif Dabar bandau isivaziuoti i normalu ritma,nes tos kelios dienos man buvo kaip kelios savaites doh.gif O dar ruduo arteja,tai isvis doh.gif Na kaip nors,ir ruduo turi savo privalumu.Juk vasara nebesitesia amzinai,tad reiks mum visom su tuo susitaikyti mirksiukas.gif
Galvojau,kad jus cia taip intensyviai susitikinejat,o pasirodo,kad visai ne.Tai iseina nieko nepraleidau dar smile.gif

Sveika sugrizus mirksiukas.gif
Smagu girdet, kad gerai praleidai laika, ir oras nuotaikos nesugadino thumbup.gif
Jo, as irgi bandau save itikint, kad ir ruduo turi savo privalumu, bet kad vasaros kazkaip ne per daugiausia dsiemet maciau, dirbt pradejau, tai tik veina kita karteli teko ezere issimaudyt, tai truputi gaila, kad saules ir silumos dienos jau baigesi.... verysad.gif
Atsakyti