Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

QUOTE(Qwertama @ 2008 08 26, 10:19)
sveikos.  smile.gif  as jau vel rysi.  rolleyes.gif perskaiciau viska, ka cia priraset. dali ivykiu, kas cia panom nutiko zinojai, kita dali suzinojau cia. smagu, kad saunus savaittgalis buvo.  mirksiukas.gif
as manau, kad siandien galima butu sisimatyti. galima butu eiti kaljano parukyti (man vis dar noras nepraejo blush2.gif ). ka manot?

Sveikute 4u.gif
O kaip tavo savaitgalis? mirksiukas.gif
Man irgi nepraejo noras kaljano parukyt drinks_cheers.gif Tik tiek, kad siandien atrodo pagaliau susitariau masinu ziureti... Jei ir vel manes nepaves.. tai vat nezinau kaip cia man iseitu, nebent sunkiai sektusi masinu ieskot ir iseitu veliau prie jusus prisijungt, bet tiksliai nezinau net.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 26, 10:34)
Sveikute  4u.gif
O kaip tavo savaitgalis?  mirksiukas.gif
Man irgi nepraejo noras kaljano parukyt  drinks_cheers.gif Tik tiek, kad siandien atrodo pagaliau susitariau masinu ziureti... Jei ir vel manes nepaves.. tai vat nezinau kaip cia man iseitu, nebent sunkiai sektusi masinu ieskot ir iseitu veliau prie jusus prisijungt, bet tiksliai nezinau net..  g.gif

savaittgalis ganau nuobodus man buvo. nieko gero nenuveikiau grynai, praslampinejau tik ir viskas. tikekimes kitas bus fainesnis. isvyka i pirti nusimato su geru tusu priesaky. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 26, 10:42)
savaittgalis ganau nuobodus man buvo. nieko gero nenuveikiau grynai, praslampinejau tik ir viskas. tikekimes kitas bus fainesnis. isvyka i pirti nusimato su geru tusu priesaky.  mirksiukas.gif

Ooo, tai jau tikrai smagiai turetu but thumbup.gif
As tai tikiuosi vestuvese linksmai patrypti rolleyes.gif Galetu tik oras bent truputi pasitaisyt...
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 26, 10:55)
Ooo, tai jau tikrai smagiai turetu but  thumbup.gif
As tai tikiuosi vestuvese linksmai patrypti  rolleyes.gif Galetu tik oras bent truputi pasitaisyt...

tai ir patrypsi. vestuvese visada labai faina buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 26, 11:13)
tai ir patrypsi. vestuvese visada labai faina buna  mirksiukas.gif

Joo thumbup.gif
Gavau darbe rukyta karsi... Kur ji man dabar det? Kveeepia kaip, bet nezinau kaip cia man ji dabar valgyt darbe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 26, 12:02)
Joo  thumbup.gif
Gavau darbe rukyta karsi... Kur ji man dabar det? Kveeepia kaip, bet nezinau kaip cia man ji dabar valgyt darbe  lotuliukas.gif

pasidek i stalciu ir pasislepus nuo visu valgyk. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 26, 12:28)
pasidek i stalciu ir pasislepus nuo visu valgyk.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet tai kad kvepia taip, kad nei is koridoriaus visi uzuos doh.gif
Ai ka jau cia, teks dalintis su kolegom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 26, 12:58)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet tai kad kvepia taip, kad nei is koridoriaus visi uzuos  doh.gif
Ai ka jau cia, teks dalintis su kolegom  cool.gif

kisk giliau i tase, kad nekvepetu ir neskis namo lotuliukas.gif o tai siandien susitikimo nebus, kaip supratau, taip?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 26, 13:05)
kisk giliau i tase, kad nekvepetu ir neskis namo  lotuliukas.gif  o tai siandien susitikimo nebus, kaip supratau, taip?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu gal taip reiks ir daryt, bet paskui tase ilgai kvepes manau lotuliukas.gif
na as siandien nelabai galiu, bet kitos merginos kazka galit susiorganizuot, gal jei man nesiseks masinos paieskos, tai as prisijungsiu veliau, dar tiksliai nezinau kaip cia man bus.. g.gif Ko tai iki siol kiek suplanuoju tu masinos reikalu imtis, tai man nieko vis nesigauna.. unsure.gif
Atsakyti
jei netucia kuri siandien neturetu ka veikti, as labai noreciau istrukti is namu mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, aš jau namie, bet noriu truputi pasitvarkyti. Po balkono stiklinimo reikia visus išneštus daiktus atgal sutempt. Kas kur suslėpta. biggrin.gif O dar mama viešėjo, tai šaldytuve visokių nugertų "miau" pienelių paliko doh.gif pyragų nuograužu, reikia šiukšlinę "pamaitinti".
O gal ryt tada susitinkam? blush2.gif
Beje, Otome kaip paieškos? Kaip sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 26, 19:53)
na va, aš jau namie, bet noriu truputi pasitvarkyti. Po balkono stiklinimo reikia visus išneštus daiktus atgal sutempt. Kas kur suslėpta. biggrin.gif O dar mama viešėjo, tai šaldytuve visokių nugertų "miau" pienelių paliko doh.gif pyragų nuograužu, reikia šiukšlinę "pamaitinti".
O gal ryt tada susitinkam?  blush2.gif
Beje, Otome kaip paieškos? Kaip sekėsi?

Blogai man sekasi, dar tik dabar atvaziuoja draugas padet atseit rinktis tos masinos, bet kas jau is to, kur cia tokiu metu nuvaziuosi... Esu pikta ir nelaiminga, nu nesiseka man niekaip, atrodo, kad nelemta nusipirkt tos masinos... gun_bandana.gif
Atsakyti