Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

QUOTE(Otome @ 2008 09 01, 15:59)
Sveikos, as siandien nemazai darbo turiu, bet pirmadieniais man daznai taip. bet nieko siandien visai darbinga jauciuosi, per vakar gerai issimiegojau po vestuviu  smile.gif
Qwertama, kaip smagu, kad pasidukai kaip reikiant per savaitgali  drinks_cheers.gif
O tavo ideja del kamabrioko gimtadienio kaip mane prajuokino  lotuliukas.gif Geras, jam turbut patiktu tokia dovanele  wub.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Davai taip ir padaryk  thumbup.gif
Bamba, sveikinu susiradus darba  4u.gif Ar toks apie koki svajojai?
Titiju, kada trecias pasimatymas?  bigsmile.gif  wub.gif
Augusta, ka tu veikei savaitgali?
Maserati matau nenuobodziauja ir megaujasi meile ir pusryciais i lova  thumbup.gif
Nu zodziu sauniai mergickos gyvenat, tik musu Saridone liga puola, bet as tikiu, kad ji stipri ir kai duos tom bacilom i kaulus  cool.gif

tai ka ir tave ligos puola? doh.gif del idejos tai cia visai rimtai, jau seniai apie tai galvojau, tik kaip nesilankau, tai nelabai zinau, kur cia galima butu ji nusivesti. gal kuri zinot koki gera striptizo kluba? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 09 01, 14:59)
Bamba, sveikinu susiradus darba  4u.gif Ar toks apie koki svajojai?

ačiū 4u.gif na nežinau, gal ir ne svajonių darbas, bet tikrai optimalus variantas sakyčiau. Neturėtų būti blogai cool.gif Beto laaabai milžiniška įmonė, tai visada bus galimybių perreiti prie kitų projektų ir šiaip tobulėt thumbup.gif
QUOTE(Qwertama @ 2008 09 01, 15:02)
gal kuri zinot koki gera striptizo kluba?  lotuliukas.gif

draugas čia neseniai buvo bernavakry, kur iki ryto per visus Vilniaus striptizo klubus vaikščiojo, galiu paklaust kuris labiausiai patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos
Ačiū už rūpestį 4u.gif temperatūros jau nebeturiu, tik kankina galvos, skrandžio ir inkstų skausmai. Bet kaip nors, įveiksiu. mirksiukas.gif
Ryt tai negalėsiu prisijungt verysad.gif metinės mūsų vedybų, tiksliau du metukai prabėgo, reiks kažkaip atšvęst blush2.gif Visai pamiršusi buvau.
Atsakyti
Labas rytas,

Oi Saridone, na tu tai duodi, sitokias progas pamirst bigsmile.gif
Sveikinu jus abu tokia grazia proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Perduok butinai ir vyrui nuo manes sveikinimus mirksiukas.gif
Graziai ir romantiskai paminekit sia diena, palepinkit vienas kita wub.gif Paskui mums gausi papasakosit, kaip sventet rolleyes.gif

Qwertama, manes ligos tai nepuola, sveika kaip ridikas biggrin.gif Kaip ten tau su darbo paieskom einasi? Eini i pokalbius siom dienom? g.gif Ka nusprendei del kambarioko gimtadienio? Oooii, kaip lauksiu ispudziu jei igyvendinsi savo plana chuligana del striptizo klubo thumbup.gif

As vakar truputi akropoly maklinejau, ieskau batu rudeniui, bet nelabai apsisprendziu kokiu noriu... Ziurinejau ziurinejau ir neissirinkau nieko doh.gif Na bet sia savaite dar zada silta buti, tai dar kol kas issiversiu be rudeniniu batu.

Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 09 02, 07:04)
Labas rytas,

Oi Saridone, na tu tai duodi, sitokias progas pamirst  bigsmile.gif
Sveikinu jus abu tokia grazia proga  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Perduok butinai ir vyrui nuo manes sveikinimus  mirksiukas.gif
Graziai ir romantiskai paminekit sia diena, palepinkit vienas kita  wub.gif Paskui mums gausi papasakosit, kaip sventet  rolleyes.gif

Qwertama, manes ligos tai nepuola, sveika kaip ridikas  biggrin.gif Kaip ten tau su darbo paieskom einasi? Eini i pokalbius siom dienom?  g.gif Ka nusprendei del kambarioko gimtadienio? Oooii, kaip lauksiu ispudziu jei igyvendinsi savo plana chuligana del striptizo klubo  thumbup.gif

As vakar truputi akropoly maklinejau, ieskau batu rudeniui, bet nelabai apsisprendziu kokiu noriu... Ziurinejau ziurinejau ir neissirinkau nieko  doh.gif Na bet sia savaite dar zada silta buti, tai dar kol kas issiversiu be rudeniniu batu.

labas rytas biggrin.gif
aš irgi sekmadienį šliaužiojau po batų parduotuves, kaip ir tu neapsisprendžiu ko noriu schmoll.gif
Jei liūdininkai galės prisijungti prie mūsų tai ramiai gal kuežr pasėdėsim, vis dėl to pas juos mažas vaikas. O jei ne, tai kaulysiu į centrą kur nulėkt, pasisėdėt, net nežinau kur. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 09 01, 17:08)

draugas čia neseniai buvo bernavakry, kur iki ryto per visus Vilniaus striptizo klubus vaikščiojo, galiu paklaust kuris labiausiai patiko lotuliukas.gif

butu gerai, jei paklaustum. gal ir sugalvosiu nueiti.
QUOTE(Otome @ 2008 09 02, 07:04)
Labas rytas,

Oi Saridone, na tu tai duodi, sitokias progas pamirst  bigsmile.gif
Sveikinu jus abu tokia grazia proga  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Perduok butinai ir vyrui nuo manes sveikinimus  mirksiukas.gif
Graziai ir romantiskai paminekit sia diena, palepinkit vienas kita  wub.gif Paskui mums gausi papasakosit, kaip sventet  rolleyes.gif

Qwertama, manes ligos tai nepuola, sveika kaip ridikas  biggrin.gif Kaip ten tau su darbo paieskom einasi? Eini i pokalbius siom dienom?  g.gif Ka nusprendei del kambarioko gimtadienio? Oooii, kaip lauksiu ispudziu jei igyvendinsi savo plana chuligana del striptizo klubo  thumbup.gif

As vakar truputi akropoly maklinejau, ieskau batu rudeniui, bet nelabai apsisprendziu kokiu noriu... Ziurinejau ziurinejau ir neissirinkau nieko  doh.gif Na bet sia savaite dar zada silta buti, tai dar kol kas issiversiu be rudeniniu batu.

nu nueinu karts nuo karto i pokalbi, va vakar kaip tik viename buvau. noreciau ten kur buvau dirbti wub.gif o del gimtadienio neaisku, smagu butu, bet dviese striptizo klube sedeti kazkaip nefaina gal... blush2.gif
eina sau, si ryta sapnavau, kad man dantys krenta unsure.gif bijau, kad kokios nelaimes nereikstu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 09 02, 08:52)
butu gerai, jei paklaustum. gal ir sugalvosiu nueiti.

eina sau, si ryta sapnavau, kad man dantys krenta unsure.gif  bijau, kad kokios nelaimes nereikstu.  verysad.gif

pabandysiu pasiklaust, gal ką patars.
O dėl sapno, tai nefainas labai jausmas ir labai pažįstamas. O nebuvo tau nieko atsitikę su dantim? ta prasme sumušimų, nuskilimų? g.gif Nes aš vieną kart griuvai smarkiai, ir nusiskėliau porą dantukų, tuo momentu toks jausmas buvo, kad pusę dantų išsimušiau blink.gif ir nuo to laiko kartais sapnuoju, kad dantys krenta...
bet iki šiol įvykio tai negerus dalykus tokie sapnai man reikšdavo verysad.gif bet dabar jau net nesijaudinu, nes žinau kad tai nieko nebereiškia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 02 rugsėjo 2008 - 09:16
QUOTE(bamba @ 2008 09 02, 10:13)
pabandysiu pasiklaust, gal ką patars.
O dėl sapno, tai nefainas labai jausmas ir labai pažįstamas. O nebuvo tau nieko atsitikę su dantim? ta prasme sumušimų, nuskilimų? g.gif Nes aš vieną kart griuvai smarkiai, ir nusiskėliau porą dantukų, tuo momentu toks jausmas buvo, kad pusę dantų išsimušiau blink.gif ir nuo to laiko kartais sapnuoju, kad dantys krenta...

nu as jau coia dvi savaites su mama derinu, kad mane pas dantiste uzrasytu, nes yra nuskiles danties krastelis. gal tas itakojo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 09 02, 09:15)
nu as jau coia dvi savaites su mama derinu, kad mane pas dantiste uzrasytu, nes yra nuskiles danties krastelis. gal tas itakojo? g.gif

žinok labai gali būti....ir greičiausiai taip ir yra. Aš aišku ne sapnų aiškintoja, bet vat man taip atsitiko, kad po to karto kai nusiskėliau kelis dantis, pastoviai sapnuoju kad visi krenta. Ir dar taip realistiškai, kad atsibudus net apsidžiaugiu kad aš su dantim lotuliukas.gif
o iki susimušino, tai esu tik vieną kart sapnavus, kad iškrenta dantis ir sekančią dieną draugės senelis mirė. Nežinau ar sutapimas, bet buvo keistas jausmas. Skaičiau poto internete, kad jei sapnuoji kad su krauju iškrenta tai artimam žmogui kažkas, jei be, tai kažkam ne iš artimųjų... o aš kaip tik be kraujo sapnavau.
Šiaip neesu labai tikėtoja sapnų, bet čia vienintelis kartas gyvenime kur taip sutapo kažkada g.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 09 02, 10:20)
žinok labai gali būti....ir greičiausiai taip ir yra. Aš aišku ne sapnų aiškintoja, bet vat man taip atsitiko, kad po to karto kai nusiskėliau kelis dantis, pastoviai sapnuoju kad visi krenta. Ir dar taip realistiškai, kad atsibudus net apsidžiaugiu kad aš su dantim lotuliukas.gif
o iki susimušino, tai esu tik vieną kart sapnavus, kad iškrenta dantis ir sekančią dieną draugės senelis mirė. Nežinau ar sutapimas, bet buvo keistas jausmas. Skaičiau poto internete, kad jei sapnuoji kad su krauju iškrenta tai artimam žmogui kažkas, jei be, tai kažkam ne iš artimųjų... o aš kaip tik be kraujo sapnavau.
Šiaip neesu labai tikėtoja sapnų, bet čia vienintelis kartas gyvenime kur taip sutapo kažkada g.gif

as dabar galvoju, su krauju ten buvo ar be. kai issiemiau danti sapne jis buvo grazus grazutelis, be kraujo visai. bet sapne lyg ir galvojau, kad dabar burna tikriausiai pilna kraujo, nors jo nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 09 02, 09:27)
as dabar galvoju, su krauju ten buvo ar be. kai issiemiau danti sapne jis buvo grazus grazutelis, be kraujo visai. bet sapne lyg ir galvojau, kad dabar burna tikriausiai pilna kraujo, nors jo nemaciau.

aš galvočiau kad be. O šiaip tai išvis greičiausiai tas sapnas susijęs su tuo, kad problemą turi su nuskeltu dantuku. Juk didžiausia dalis sapnų yra tiesiog dienos potyrių atsipindžiai, tai vat galvojai apie tai ir susapnavai mirksiukas.gif nesijaudink be reikalo
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 09 02, 10:42)
aš galvočiau kad be. O šiaip tai išvis greičiausiai tas sapnas susijęs su tuo, kad problemą turi su nuskeltu dantuku. Juk didžiausia dalis sapnų yra tiesiog dienos potyrių atsipindžiai, tai vat galvojai apie tai ir susapnavai mirksiukas.gif nesijaudink be reikalo

na tikekimes kad rupestis tikrai be reikalo. 4u.gif
Atsakyti