Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

dėl stripklubų tai draugas sako, kad visi jie panašus. Jie senamiestyje ejo į visus. Sako Oldtawn nieko, bet brangu juos labai viskas.
Na aš tai išvis nznau, gyvenime nebuvau lotuliukas.gif
Atsakyti
Auuuuuu, panickos, kur issislapsciusios? blink.gif
Dirbat, mokotes, darbo ieskot, i pasimatymus lakstot??? g.gif Raportuokit ka veikiat biggrin.gif

As tai siandien dirbu gan smarkiai - du mano kabineto kolegos isv\yko i seminara (Palangoj, 5 zvaigzduciu viesbutyje, su pirtim ir baseinais.... cool.gif), o as matot viena likau tris dienas triju zmoniu darbus dirbti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 09 03, 15:26)
Auuuuuu, panickos, kur issislapsciusios?  blink.gif
Dirbat, mokotes, darbo ieskot, i pasimatymus lakstot???  g.gif Raportuokit ka veikiat  biggrin.gif

As tai siandien dirbu gan smarkiai - du mano kabineto kolegos isv\yko i seminara (Palangoj, 5 zvaigzduciu viesbutyje, su pirtim ir baseinais....  cool.gif), o as matot viena likau tris dienas triju zmoniu darbus dirbti  doh.gif

nieko sau..seminaras biggrin.gif
o kodel taves nesiveze?
As tai nieko,paskaitose atbuvau,ryt nera ju(apskritai si pusmeti 4dieniai laisvi),tai eisim su draugem pas viena drauge paziuret butuka kaip isikure(nors jau geguze ten isikele...),kepsimes kanors smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, raportas: dirbu (dar vis sunkiai isivaziuoju), i pasimatymus lakstau blush2.gif Bet yra noras begalinis su jumis susimatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 09 03, 17:48)
Labas vakaras, raportas: dirbu (dar vis sunkiai isivaziuoju), i pasimatymus lakstau  blush2.gif  Bet yra noras begalinis su jumis susimatyti smile.gif

Įsivaizduoju kaip sunku grįžti po atostogų į darbą ir dar tokių netrumpų mirksiukas.gif
Na ir kaip pasimatymai? Matyt labai gerai biggrin.gif
Iš vis, kur visos prapuolėt? Žinau, kad Qwertama darbais apsivertus, su Otome buvom susitikusios, o kitos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 09 04, 22:44)
Įsivaizduoju kaip sunku grįžti po atostogų į darbą ir dar tokių netrumpų mirksiukas.gif
Na ir kaip pasimatymai? Matyt labai gerai biggrin.gif
Iš vis, kur visos prapuolėt? Žinau, kad Qwertama darbais apsivertus, su Otome buvom susitikusios, o kitos? g.gif

nesu as jau tokia darbais apsivertusi mirksiukas.gif vakarais kartais pasedziu ir tiek. labai pasiilgau jusu, noreciau susitikti blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
na jo,vieniems pasisieke,kitiems nelabai.As tai nuo siu metu vel tapau studente(nesakiau dar jum),o paskaitos deja vyksta vakare verysad.gif
Taigi praktiskai visi vakarai uzimti ir nieko nematysiu verysad.gif Ir liudna ir graudu,ir isvis pasimetusi esu doh.gif Bet pati norejau,tik nezinojau,kad bus jau taip sunku ir negerai.Noretusi visgi kokio vakaro laisvo,kad skirti sau,susitikimui kokiam ir siaip kitiem dalykam..O kai surasiu darba,tai isvis bus non-stop doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.U.G.U.S.T.A.: 05 rugsėjo 2008 - 08:33
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 09 05, 09:31)
Labas rytas,
na jo,vieniems pasisieke,kitiems nelabai.As tai nuo siu metu vel tapau studente(nesakiau dar jum),o paskaitos deja vyksta vakare verysad.gif
Taigi praktiskai visi vakarai uzimti ir nieko nematysiu verysad.gif Ir liudna ir graudu,ir isvis pasimetusi esu doh.gif Bet pati norejau,tik nezinojau,kad bus jau taip sunku ir negerai.Noretusi visgi kokio vakaro laisvo,kad skirti sau,susitikimui  kokiam ir siaip kitiem dalykam..O kai surasiu darba,tai isvis bus non-stop doh.gif

o kur istojai? kokia specialybe?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 09 05, 09:52)
o kur istojai? kokia specialybe?

I MRU,psichologija (vakarini).Jau seniai norejau ir pasiekiau smile.gif O dabar svarstau ar man tikrai to reikia ir dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 09 05, 10:04)
I MRU,psichologija (vakarini).Jau seniai norejau ir pasiekiau smile.gif O dabar svarstau ar man tikrai to reikia ir dabar g.gif

Sveikinu istojus, jei labai norejai, tai igyvendink svajone 4u.gif
As irgi MRU mokaus neakivaizdziai, magistrini darba yra like parasyt, bet siemet nebesuspesiu, nepradejau ir nera jokiop ikvepimo, taigi meteliams atidesiu...
O tau juk lieka laisvi savaitgaliai, ar ne? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 09 05, 09:05)
nesu as jau tokia darbais apsivertusi  mirksiukas.gif vakarais kartais pasedziu ir tiek. labai pasiilgau jusu, noreciau susitikti  blush2.gif

Mes irgi taves labai pasiilgom 4u.gif
Tikrai siom dienom susimatysim drinks_cheers.gif
As siandien tik iki pietu dirbu, je je je thumbup.gif

Papildyta:
Man dar taip smalsu kaip Titiju sekasi.. ax.gif Ar jau isimylejus..? wub.gif
Kur radai ta berniuka..? Oi reiks susimatyt, gausi mum viska raportuot thumbup.gif
Atsakyti
ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 09 05, 10:16)
Sveikinu istojus, jei labai norejai, tai igyvendink svajone  4u.gif
As irgi MRU mokaus neakivaizdziai, magistrini darba yra like parasyt, bet siemet nebesuspesiu, nepradejau ir nera jokiop ikvepimo, taigi meteliams atidesiu...
O tau juk lieka laisvi savaitgaliai, ar ne?  bigsmile.gif
Papildyta:
Taip,savaitgaliai laisvi,nors tai dar dziugina smile.gif
Tai jei ka,galesim kada savaitgali susimatyti ir sugalvot ka nors,mielai jungsiuos mirksiukas.gif O ka tu Otome studijuoji MRU?Kokia teise?O koki bakalurini baigei? bigsmile.gif Tai faina,kad neakivaizdziai thumbup.gif As tai pati mielai rinkciausi neakivaizdini,jei tik butu.Bet tik Kaune ir klaipedoj yra verysad.gif
Mes irgi taves labai pasiilgom  4u.gif
Tikrai siom dienom susimatysim  drinks_cheers.gif
As siandien tik iki pietu dirbu, je je je  thumbup.gif

Papildyta:
Man dar taip smalsu kaip Titiju sekasi..  ax.gif Ar jau isimylejus..?  wub.gif
Kur radai ta berniuka..? Oi reiks susimatyt, gausi mum viska raportuot  thumbup.gif

Atsakyti