Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

QUOTE(bamba @ 2008 09 20, 10:29)
labai gerai tave suprantu, mano meilė irgi ne Lietuvoj dabar, irgi skandinavijoj tupi verysad.gif Ir dar kurį laiką tikrai negrįš, kalbina mane atvažiuot, bet aš nepasiryžtu kažkaip... unsure.gif

Labas rytas wink.gif

na, nezinau ar jis yra mano meile, bet kad zmogus, kuris man rupi, su kuriuo man gera-tai faktas ax.gif

Nors jis jau kelios dienos, kai LT, be dar vis negalim susitikti - susirgo, persalo vaziuojant i LT verysad.gif Tik sms susirasom ir viskas.. Apie pasimatyma gal negalim galvoti, neaisku kada pasveiks verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
Ka veikia kitos merginos? siaubas kaip salta.... nesinori net is namu islysti, bet kad ir pas mane namie salta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TiTiJu: 20 rugsėjo 2008 - 14:14
Sveikos 4u.gif
Ir as cia vaidenausi ir pradingau kuriam laikui blush2.gif
Tiesiog reikalu daugybe atsirado,mokslai,pokalbiai del darbo,kiti uzsiemimai ir t.t.
Liudna,kad visi serga,gripas,persalims puola visus is eiles..as ir pati netvritai laikausi,man tai isvis pavojinga sirgti,ilgam uzsitesia verysad.gif tai jau stengiuosi maitintis,visokiu vitaminu gerti,siltai rengtis,kad tik nepaluzti.
Bamba,o kaip tavo mokslai?Ar tesi?Dziugu,kad darbe viskas OK smile.gif
Atsakyti
Aš tai pavargau per savaitgalį doh.gif nuo antradienio vyro pusbrolis svečiavosi, penktadienį sesuo su bernu atvažiavo, žodžiu visus maitinu, gydau ir t.t. doh.gif Vis dėl to "Brigadą" peržiūrėjau thumbup.gif
Lauke nebuvau ir visai nenoriu schmoll.gif
Įdomu kaip Otome? Gal jau sveiksta?
Ir TiTiJu draugas? blink.gif
Papildyta:
Beje, kaip darbas, Bamba? Ar patinka?
Kaip Augustai su mokslais? Su darbo paieškom? mirksiukas.gif
Ką Qwertama per savaitgalį nuveikė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 21 rugsėjo 2008 - 00:46
QUOTE(saridon'e @ 2008 09 21, 01:44)

Ir TiTiJu draugas? blink.gif

Mano draugas dar vis serga... Gydosi vaistais ir namu rezimu.... susirasom sms'ais, bet man vis tiek, taip liudna, kad jis LT ir negalim susimatyti.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Grizau po savaitgalio i darba, pasveikt deja nepavyko, ciaudeju kaip uzsukta doh.gif
Na tiesa sakant lovoj negulejau, tai gal pati kalta..

Sestadieni sturmavau kauno masinu turgu, bet visa diena ten praleidus grizau tusciom, neradau tikrai gero masiniuko uz prieinama kaina, na nieko, ieskosim toliau rolleyes.gif Bet diena vis tiek faina buvo, sukiojaus ten tarp tu masinu lyg kokioj batuku parduotuvej, taip smagu buvo, azartas pagavo ir sokinejau nuo vienos masinos prie kitos, net draugai vaikinai su kuriais buvau greiciau ten pavargo nei as biggrin.gif

Paskui sugebejau pamest savo telefona doh.gif Bet viskas baigesi labai sekmingai, saziningas zmogus telefona rado, tai sekmadieni vakare ji atgavau thumbup.gif

Kaip savaitgalis Qwertamai??? Ka nuveikei, nepersalai?

Kaip Saridones nuotaika po atostogu i darbus sugrizus?

Titiju, ar dar nepasveiko tavo vaikinukas? Ar dar nusimato galimybe jums susitikt iki jo isvykimo? Laikau spygas, kad tik butinai pasimatytumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 09 21, 01:44)
Ką Qwertama per savaitgalį nuveikė?

QUOTE(Otome @ 2008 09 22, 08:45)
Kaip savaitgalis Qwertamai??? Ka nuveikei, nepersalai?

labukas visoms 4u.gif
per savaitgali grizusi gimtajan miestan susimaciau su pussesere, nes labai jau jos pasioilgau, penktadienio vakara leidau su tevais, nes irgi pasiilge vieni kitu buvom. trumpa labai to savaigalio, tai net per daug nieko ir nespejau nuveikti. rolleyes.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Mano savaitgaliai taip pat niūrūs- visi namie su MB... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 09 22, 08:45)

Titiju, ar dar nepasveiko tavo vaikinukas? Ar dar nusimato galimybe jums susitikt iki jo isvykimo? Laikau spygas, kad tik butinai pasimatytumet  4u.gif

Labas rytas.... vakar turejo berniukas paskambinti, bet kazkodel nepaskambino... sad.gif as pagalvojau, kad nera cia ko laukti jo skambucio telefona apsikabinus.... aisku gaila, kad laikas eina, o mes vis nepasimatom verysad.gif

Grazios visoms dienos... O kaip salta darbe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 09 22, 10:01)
Labas rytas.... vakar turejo berniukas paskambinti, bet kazkodel nepaskambino... sad.gif as pagalvojau, kad nera cia ko laukti jo skambucio telefona apsikabinus.... aisku gaila, kad laikas eina, o mes vis nepasimatom  verysad.gif

Grazios visoms dienos... O kaip salta darbe  doh.gif

Och, nu vienas vargas su tais vyrais doh.gif

O salta tai tikrai, lauke jau lyg vos vos atsilo, o darbe - ne velnio, sedziu apsistacius tai elektriniais sildytuvais nuo kuriu elektrinasi plaukai...
Eisiu per pietus prisikirst kokiu cepelinu, va taip vat tongue.gif Kai skrandis pilnas gal silciau bus.
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 09 22, 11:09)
Och, nu vienas vargas su tais vyrais  doh.gif

O salta tai tikrai, lauke jau lyg vos vos atsilo, o darbe - ne velnio, sedziu apsistacius tai elektriniais sildytuvais nuo kuriu elektrinasi plaukai...
Eisiu per pietus prisikirst kokiu cepelinu, va taip vat  tongue.gif Kai skrandis pilnas gal silciau bus.

Va va, ir as taip sakau, vienas vargas.....

Vis baru save, kad su jais prasidedu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 09 22, 11:41)
Va va, ir as taip sakau, vienas vargas.....

Vis baru save, kad su jais prasidedu....  ax.gif

Eee, man atrodo cia bark nebarus, niekur nedingsi tongue.gif schmoll.gif
Be ju juk irgi ne gyvenimas, kuo mes tada skustumemes, ant ko burbetume ir ka apkaltintume kai kas nors negerai biggrin.gif
Atsakyti
ka veikiat merginos? man namie taip salta, kad jau nebezinau ko imtis. ir arbatas geriu, ir rengiuosiu siltai, bet nepadeda, tik jauciu, kad jau sloga lyg ir darosi. bijau susirgti unsure.gif
Atsakyti